Η Lindsay Lohan επιτέλους ξώβυζη και.. ερμμ.. ξέκωλη

Lindsay Lohan, New York Magazine February 28 2008, Photo 1Lindsay Lohan, New York Magazine February 28 2008, Photo 8

Η στιγμή που περίμεναν νέοι και γέροι όλων των ηλικιών έφτασε. Κάποιοι γράφουν πια τα απομνημονεύματά τους, περισσότεροι πάσχουν από αυτό που οι γιατροί ήδη ονομάζουν "λιντσεϊκή παλάμη" και "λιντσεϊκός καρπός", όλοι θα θυμούνται που ήταν όταν τα βυζόμπαλα της Lindsay Lohan άρχισαν να αναπηδούν ελεύθερα στα διαδίχτυα.

Υπεύθυνοι της απελευθέρωσης, βυζιών και μαζών, είναι ο Bert Stern και το New York που "παραπάνω από ενθουσιάστηκε" όταν ο άνθρωπος πίσω από τη μηχανή στη τελευταία φωτογράφιση της Marilyn Monroe αποφάσισε να επαναλάβει το σκηνικό, ικανοποιώντας παράλληλα και το ενδιαφέρον του για "κακά κορίτσια" "σαν τη Britney, την Paris ή τη Lindsay". Εναλλακτικά μπορείς να πιστέψεις ότι η πιτσιρίκα αστέρα έπιασε πραγματικό πάτο μετά όσα απίθανα είδες στις καθημερινές ανταποκρίσεις των κουτσομπολίστικων από τον Μάιο που τη παρατήσαμε τρακαρισμένη, μεθυσμένη, τσακωμένη με τη γκόμενά της και φυλακισμένη. Και προφανώς το ίδιο κάναν και οι παραγωγοί, έχοντας πριν απειλήσει αρκετά, οπότε εδώ και καναδυο βδομάδες έχει μπει σε εφαρμογή το σχέδιο "συμμορφωμένης" εικόνας από τον πάντα δαιμόνιο ατζέντη της. Εικόνα που φυσικά δε θα ήταν ολομερής χωρίς κατάθεση εσώψυχων και εξώβυζων για να πειστούν και οι θωμάδες της βιομηχανίας (όσοι τελοσπάντων δε πέρασαν για προσωπική ψηλάφιση). Εικόνα που βγάζει γενικά και ο φακός του Bert χωρίς να κρύβει ούτε τις φακιδούλες (θέλει προσοχή να τις παρατηρήσεις πίσω από τις βυζάρες αλλά συγκεντρώσου) ούτε τις γραμμές της περούκας. Και εικόνα που πολύ δύσκολα θα 'βρισκε το αντικείμενο (του φακού), σε περιοδικά του κώλου της Kim Kardashian (όπως φάνηκε και στη φωτογράφιση της Ludivine Sagnier). Άρα συμμορφώθηκε το κορίτσι και δεν έχει πια καμία ακόρεστη επιθυμία για ξενύχτια, αλκοόλ, ναρκωτικά και σεξ. Καμία. Το διαπίστωσε και η Daily News την Παρασκευή.

Lindsay Lohan, New York Magazine February 28 2008, Photo 2Lindsay Lohan, New York Magazine February 28 2008, Photo ALindsay Lohan, New York Magazine February 28 2008, Photo 9

Περισσότερα στη σελίδα του New York όταν ξανασηκωθεί από το βάρος όλων των διχτύων. Ή στο τεύχος του περιοδικού που θα κάνει ρεκόρ κυκλοφορίας, με ημερομηνία στο εξώφυλλο 28 Φεβρουαρίου 2008 .


3 Responses so far.

  1. Stylianee said

    Πως κάνετε έτσι για ένα ζευγάρι πεσμένα βυζιά, ρε. Get some class:P

  2. cheaptalk said

    Έχουμε αρκετή κλάση για να διακρίνουμε ποια είναι πεσμένα και ποια είναι βαριά :p

  3. cheaptalk said

    Η επόμενη μέρα βρίσκει τα Lohans (κατά τα απίθανα "Johanssons" της Sun) μεγαλύτερα και από τον Indiana Jones με όλο τον πλανήτη να τα αγκαλιάζει.. στοργικά. Ένα σωρό διαπίστωσαν ότι είναι αληθινά, αποδεικνύοντας ότι δε τα είχαν δει να μεγαλώνουν, ενώ ότι το όχημά τους μοιάζει στην ίδια ηλικία με τη (τριανταφεύγα) Marilyn στις ίδιες πόζες, και δε διαθέτει καμπύλες στη περιοχή της λεκάνης (i.e. έχει αρνητικό κώλο), πράγματα που δε σημείωσα αφού μπορούσε να τα παρατηρήσει ο καθένας, τα παρατήρησε ο καθένας.

    Η αγαπημένη της estelle, Anne Thompson, τόνισε ότι η Lindsay δεν είναι στην ίδια κατηγορία με τις υπόλοιπες που χρησιμοποιούν τα media καθημερινά για να σκουπίζονται, αφού μπορεί να παίξει, πράγμα επίσης αυτονόητο για τις Μάζες (εφόσον με τις άλλες δεν ασχολούμαστε). Το TMZ που αποκάλυψε ότι τη φωτογράφιση παρακολουθούσε η μικρή Ali Lohan (για να μαθαίνει από που ταίζουν τα μωρά) επέστρεψε στα σημαντικότερα (το μουνί της Britney που είναι πάντα μεγαλύτερο από τον Dr. Jones). Και μόνο ο freelancer του Radar, Tyler Gray, έκατσε να κάνει ρεπορτάζ αντί να πει κι αυτός την παπαριά του. Και διαπίστωσε ότι ο ατζέντης της Lindsay, αφού του τη πέσαν οι συνάδελφοί του χαρακτηρίζοντας (λανθασμένα) λάθος την κίνηση, τα γυρνάει τώρα και κατηγορεί τον Bert Stern ότι είχε υποσχεθεί να βγάλει μόνο τις κουρτίνες και τα βυζιά να τα κρατήσει για.. κανά μουσείο.

    Ε και οι φαν περιμένουν τις HiQ εικόνες για να κάνουν καλύτερα x-rays. Και τη στιγμή που θα κυκλοφορήσει η λεσβιακή σεξοκασέτα πια.

Copyright © 2012 Movies for the Masses, Challenging common sense since 2004. Your ticket is
Contact us at moviesforthemasses@gmail.com. Subscribe by RSS or E-mail.