Η Ludivine Sagnier γυμνή στο Playboy

Ludivine Sagnier, Playboy January 2008, Photo 02Ludivine Sagnier, Playboy January 2008, Photo 09

Μετά τη Juliette Binoche τον Νοέμβρη και τη Julie Ordon τον Δεκέμβρη, το πρώτο τεύχος της νέας χρονιάς για το γαλλικό Playboy καλύπτει η αποκάλυψη της Ludivine Sagnier γραπωμένη από τον Marcus Mâm και συνοδευμένη από κείμενα του Christophe Honoré και του Frédéric Beigbeder. Αποκάλυψη που δεν είναι τόσο.. αποκαλυπτική όσο οι επί της οθόνης στο Gouttes d'eau sur Pierres Brûlantes (2000) ή στο Swimming Pool (2003), αλλά η 28χρονη ΛουΝτιβίν είναι MILF (i.e. μητέρα) εδώ και 3 χρόνια. Και το περιοδικό, που δεν είναι ακριβώς μέρος της αυτοκρατορίας του Hugh Hefner, προσπαθεί προφανώς να ακολουθήσει την παγκόσμια τάση (όπως έχεις βαρεθεί να ξαματαδιαβάζεις εδώ) με κάτι σε Vogue φωτογραφίσεις και τη συνταγή της διασημότητας που έχει συνδεθεί με τον τίτλο από το πρώτο του τεύχος (βλ. Marilyn Monroe) και σε όλο τον πλανήτη (και στην Ελλάδα από Ζωή Λάσκαρη μέχρι Βάνα Μπάρμπα), σε μια χώρα που απαιτεί παραδοσιακά να απολαμβάνει γυμνές της ιέρειες των τεχνών της.

Εκτός από αυτά που δε βλέπεις και μόνος σου, τις φακιδούλες που έφαγε το ρετουσάρισμα (μπου!) και τις μπουκούλες και τις βυζάρες και τις μπουτάρες που έφαγε το αδυνάτισμα (εδώ κι αν πέφτει μπου), η μούσα του François Ozon δεν έχασε καθόλου την, από δέκα (10) χρονών, συχνότατη επαφή της με την κάμερα, και έτσι πέρσι εμφανίστηκε στο La Fille Coupée en Deux (2007) του Claude Chabrol που πήγε στα τμήματα της Βενετίας, στο για πολλούς chef d'œuvre Les Chansons d'Amour (2007) του Honoré που πήγε στο διαγωνιστικό των Κανών, και στο Un Secret (2007) του Claude Miller που ήταν να έρθει στις ελληνικές αίθουσες τη προηγούμενη βδομάδα (και αναβλήθηκε μέχρι να βγάλουμε τις φωτογραφίες, αν το πιστεύεις). Η μικροσκοπική Γαλλίδα διατηρεί και τους θαυμαστές της στον αντρικό πληθυσμό που, αγαθά, πάντα ελπίζει να ξαναστρουμπουλέψει και δε ξεχνάει, εκτός των άλλων, ότι έπαιξε και την Tinker Bell, χωρίς να μιλάει. Και στα υπόλοιπα φύλα, αν κρίνεις από τις υπερεκδηλωτικές πιτσιρίκες που τη κατασυμπαθούν, κόντρα στις συνηθισμένες εικόνες (μεγαλύτερων και με δυναμική δημόσια ή on-screen εικόνα) γυναικών που τις κάνουν να μουσκεύουν.

Ludivine Sagnier, Playboy January 2008, Photo 04Ludivine Sagnier, Playboy January 2008, Photo 06


2 Responses so far.

  1. Stylianee said

    Μα, είναι θεά, είναι ουράνιο πλάσμα η LuDIVINE!Αν και στο Un Secret κάνει μια καημένη εβραιοπούλα που καίγεται στα κρεματόρια ενώ ο άντρας της την απατά με τη Cecile de France...Οποία κατάντια!

  2. Anonymous said

    Δεν συνηθίζω να χρησιμοποιώ την παρακάτω έκφραση, αλλά εδώ κολλάει...

    Vive la france

    Υ.Γ: Γυναίκα καταστροφή, τη θέλω

Copyright © 2012 Movies for the Masses, Challenging common sense since 2004. Your ticket is
Contact us at moviesforthemasses@gmail.com. Subscribe by RSS or E-mail.