Frontière(s) (2007): Σφαγιαστικό trailer

Δες/Κρύψε το teaser

Μια ακόμα από τις πολυσυζητημένες σπλατεριές του 2007 φαίνεται να βρίσκει το δρόμο προς τις αίθουσες τη νέα χρονιά. Το Frontière(s) (2007) του Xavier Gens ανοίγει στη Γαλλία τέλος του μήνα, αν και αναμένονταν λίγο νωρίτερα (και στην Αγγλία τουλάχιστο επιπλέον), στις αρχές Γενάρη όταν και τελικά έσκασε μύτη μόνο η επίσημη σελίδα. Που περιέχει και το trailer, μετά από το λιγότερο τέσσερα (4) teaser, γαλλικά, υποτιτλισμένα ή άλαλα, που είχαν κυκλοφορήσει κυρίως με αφορμή τη συμμετοχή της παραγωγής σε διάφορα εγχώριά της φεστιβάλ, στο Midnight Madness του Τορόντο και στο αμερικάνικο After Dark Horrorfest. Το τελευταίο δε κατάφερε τελικά να συμπεριλάβει τα Όρια στα 8 Films to Die For® αφού ξεπέρναγαν αυτά της MPAA για R rating, και θα τα βγάλει μόνα τους τον Μάη, σε όσα θέατρα τολμάνε να ακουμπήσουν NC-17 (for extreme sadistic graphic violence and gore).

Τα ξεκοιλιάσματα, μιας ταινίας κατά τα φαινόμενα από τις πιο βίαιες ποτέ, ήταν πρόβλημα από το ξεκίνημα, όταν κατέβηκε στον Gens σαν αντίδραση στη real-life τρομάρα του δεύτερου γύρου των προεδρικών εκλογών στη Γαλλία, το 2002. Και ελαφρύνθηκε μόνο όταν μπήκε στο κόλπο ο Luc Besson (και η EuropaCorp. του), με αποτέλεσμα να ενθουσιαστεί τόσο που να αναθέσει στον Gens τη σκηνοθεσία και του Hitman (2007). Ανάθεση που δεν έγινε λοιπόν γιατί η Fox ακολούθησε το παράδειγμα του Wes Craven να προσλαμβάνει κάτι Ajas και Ηλιάδηδες για να γλυτώνει λεφτά όπως νόμιζες, αλλά κατέληξε σε απόλυση λόγω υπερβολικής αιματοχυσίας όπως ξέρεις. Και αν δε σου φτάνουν αυτά, μαζί με το παρανοϊκά εξτρεμιστικό πριονοδολοφονικό λουκ, σαν συστάσεις τότε πρόσθεσε και την κριτική που μιλάει (όταν δεν σηκώνεται να φύγει τρέχοντας προς τη βολικότερη τουαλέτα) για συγκρίσεις μόνο με τα σημαδιακότερα φιλμ του χώρου.


One Response so far.

  1. cheaptalk said

    Το BDTV ανέβασε και την υποτιτλισμένη εκδοχή του trailer, ειδικά για σένα που δε ξέρεις Γαλλικά και ανησυχούσες ότι χάνεις το υψηλό νόημα των εκλεπτυσμένων διαλόγων. Καλύτερο σημείο: -"Hi, ladies, can we have a room?" -"You can have anything."

Copyright © 2012 Movies for the Masses, Challenging common sense since 2004. Your ticket is
Contact us at moviesforthemasses@gmail.com. Subscribe by RSS or E-mail.