Hitman (2007): Εκτελεστικό trailer

Δες/Κρύψε το teaser

Με το Ave Maria στο φόντο όπως και το teaser πριν δυο μήνες, το trailer του Hitman (2007) έρχεται περισσότερο να ειδοποιήσει ότι μετακινήθηκε η έξοδός του για τέλη Νοέμβρη παρά να ηρεμήσει τους συνηθισμένα εξαγριωμένους φαν που ακόμα ελπίζουν να παίξει τον καραφλό σιωπηλό εκτελεστή ο Jason Statham, ο Vin Diesel, ο Bruce Willis ή ο Uwe Boll.

Η Fox λοιπόν είδε μεγάλη ηρεμία τη βδομάδα των αμερικάνικων Ευχαριστιών (και παραδοσιακά και ευχαριστημένων ταμείων) και έτρεξε να τη γεμίσει με δράση με (παρα)θρησκευτικές νότες. Και όλοι πια στοιχηματίζουν αν η εταιρεία με τον απεριόριστο σεβασμό στο χαρτζηλίκι των ανήλικων θα αντισταθεί στον πειρασμό να κάνει οικογενειακό το (R-rated) πάρτι που έστησε ο Γάλλος Xavier Gens όταν έμαθε ότι είχε την ευκαιρία να μεταφέρει, χωρίς όρια, το αγαπημένο του παιχνίδι στην μεγάλη οθόνη. Προς το παρόν πάντως ο ξυρισμενοκέφαλος Timothy Olyphant με εμπειρία στο πιπέρι στο στόμα από το Die Hard 4.0 (2007) δηλώνει παθιασμένα, στο κινηματογραφικό site.. της Fox, ότι ο σκηνοθέτης ήθελε απεγνωσμένα να αποδώσει τις πρέπουσες τιμές στο παιχνίδι. Και στον John Woo επίσης, όπως βλέπεις και μόνος σου παραβλέποντας ότι το τρέιλερ δίνει έμφαση στην καταγωγή και την αποστολή ζωής(!) του ήρωα και τις σχέσεις του με παπάδες και γκόμενες που στο παιχνίδι είναι υποσημειώσεις (το πολύ). Στο σενάριο που κυκλοφορεί στα διαδίχτυα πάντως, οι γκόμενες παραμένουν υποσημειώσεις και οι καταστάσεις κοντά σε πραγματική πραγματικότητα, ενώ οι πολλές ατάκες και το τέλος του έχουν τεθεί ήδη υπό αμφισβήτηση.


Previously on Movies for the Masses: The Assassination of Jesse James (2007): Trailer

5 Responses so far.

  1. cheaptalk said

    Ο Jason Statham που απέρριψε τη πρόταση να κάνει τον Hitman προτιμώντας να παίξει απέναντι στον Jet Li στο πολεμικοτεχνικό War (2007), μάλλον θα το μετάνοιωσε αφού το υπο-προωθημένο και ψιλο-θαμένο φιλμ μάζεψε μόλις $10 μύρια από τον μποξόφη του σαββατοκύριακου, ποσό που μάλλον άνετα θα πολλαπλασιάσει ο αντικαταστάτης του Timothy Olyphant σε παραγωγή με σπρώξιμο σε πολλές στροφές και έξοδο σε πενθήμερο Ευχαριστιών αντί για αυγουστιάτικο σκουπιδότοπο. Κατά τα άλλα το weekend κέρδισε άνετα και πάλι το Superbad (2007), με δεύτερο το Bourne Ultimatum (2007). Το τελευταίο φαίνεται ότι θα ξεπεράσει άνετα τα $200 εκατομμύρια στη σούμα, κατακτώντας τον τίτλο της μοναδικής φετινής συνέχειας που έκοψε περισσότερα εισιτήρια από τις προηγούμενές τις.

  2. cheaptalk said

    Όπως περίμενες αφού μας διαβάζεις, η Fox, ανησυχώντας μην πάθει καμιά ασφυξία το χαρτζιλίκι των ανήλικων στην τσέπη τους, φαίνεται να αποφάσισε να κάνει κατάλληλο και τον Hitman (2007). Όπως γράφει ο Todd στο Twitch, ο Xavier Gens παρέδωσε ότι υποσχέθηκε, και φυσικά.. τον σουτάραν από το project προσλαμβάνοντας τον Nicolas De Toth (που είχε αποσκληρώσει και τα ποθαμένα του Bruce Willis) να κόψει αίμα, βία, και gore από την εκδοχή που θα βγει στις αίθουσες. Όπως καταλαβαίνεις θα απομείνουν οι παπάδες και πιθανά τίποτα περιστέρια από τις αναφορές στον Woo.

  3. cheaptalk said

    Το PR της FOX πήρε φωτιά μετά το θέμα του Todd Brown και με προσωπικά e-mail σε διάφορα sites αρνείται ότι o Hitman πάει για PG-13 και αναφέρει ότι ο De Toth έχει συμβουλευτικό ρόλο. Αλλά διαψεύσεις που διαψεύστηκαν έχουμε ξαναματαδεί και το Twitch επιμένει μέχρι να δει καμιά τελειωμένη κόπια, και καλά κάνει.

  4. cheaptalk said

    Ο "συμβουλευτικός" ρόλος του De Toth ήταν να αντικαταστήσει τον Gens που απολύθηκε, όπως αποκαλύπτει ο Timothy Olyphant στο CHUD.

  5. cheaptalk said

    Το επίσημο rating από την MPAA, μετά απ' όλη τη φασαρία (που μην είσαι καθόλου σίγουρος ότι δεν μέτρησε) είναι R for strong bloody violence, language, and some sexuality/nudity.

Copyright © 2012 Movies for the Masses, Challenging common sense since 2004. Your ticket is
Contact us at moviesforthemasses@gmail.com. Subscribe by RSS or E-mail.