30 διπλές προσκλήσεις για τη Doomsday

DoomsdayΔες/Κρύψε το trailer


Η Odeon σας προσκαλεί στην Avant Première του θρίλερ Doomsday. Την Τετάρτη 19 Μαρτίου στις 9 το βράδυ στo Odeon StarCity στο Νέο Κόσμο.



(Αν το κλικ δε σου δουλεύει στείλε απλά e-mail: moviesforthemasses@gmail.com)

2 Responses so far.

  1. cheaptalk said

    Ο σκηνοθέτης Νιλ Μάρσαλ, ο οποίος σύμφωνα με τη "Variety" είναι "Ένας από τους Δέκα Πιο Υποσχόμενους Σκηνοθέτες", επιστρέφει με την πιο εντυπωσιακή και τρομακρική του δημιουργία μέχρι σήμερα.

    Το ξέσπασμα ενός φονικού ιού στη Μ. Βρετανία, που αφαίρεσε εκατοντάδες χιλιάδες ζωές, οδήγησε στην κατασκευή ενός τεράστιου τείχους για να εμποδίσει όσους είχαν μολυνθεί από το να εγκαταλείψουν το μέρος προέλευσης του ιού, τη Σκωτία. Όσοι προσπάθησαν να αποδράσουν εκτελέστηκαν, ενώ το τείχος λειτουργούσε σαν φρούριο εξοπλισμένο με όπλα τελευταίας τεχνολογίας, ώστε να αποτρέπει τις απόπειρες απόδρασης. Η Σκωτία απομονώθηκε από τον υπόλοιπο κόσμο για πάντα. Όταν όμως εμφανίζεται ο φόβος νέας επιδημίας 30 χρόνια μετά, η κυβέρνηση στέλνει μια ομάδα ατόμων στην αποκλεισμένη περιοχή για να ανακτήσει τα ευρήματα ενός επιστήμονα. Κανένας δε γνωρίζει τι κρύβεται πίσω από το τείχος. Αυτό που θα ανακαλύψουν ξεπερνά τα όρια της φαντασίας...


    Σύνδεσμοι: blurb & info, κινηματογράφος.
    Διαδικασία: κάνεις κλικ στο πόστερ, σου βγάζει ένα e-mail, συμπληρώνεις το όνομά σου και το στέλνεις ή κυνηγάς μεταλλαγμένο πανκ και μας στέλνεις το σκαλπ του μπομπονιέρα με θέμα "Symmetoxh sto diagwnismo Doomsday".

    Credits: σε μένα που το 'χω μάθει καλά το Paint.

  2. cheaptalk said

    Η πρεμιέρα είναι ουσιαστικά sold out, την αφήνω να τρέχει μπας και ακυρώσει κανένας λόγω απεργιακού βουητού. Αν στείλεις τώρα συμμετοχή να περιμένεις ειδοποίηση τελευταία στιγμή (και αν, φυσικά).

Copyright © 2012 Movies for the Masses, Challenging common sense since 2004. Your ticket is
Contact us at moviesforthemasses@gmail.com. Subscribe by RSS or E-mail.