50 διπλές προσκλήσεις για Funny Games

Funny GamesΔες/Κρύψε το trailer


Η Rosebud και το mftm.gr σας προσκαλούν στην Avant Première του θρίλερ Funny Games. Την Κυριακή 23 Μαρτίου στις 2 το μεσημέρι στo ΙΝΤΕΑΛ, Πανεπιστημίου 46.



(Αν το κλικ δε σου δουλεύει στείλε απλά e-mail: moviesforthemasses@gmail.com)

4 Responses so far.

  1. cheaptalk said

    Η Αν (Ναόμι Γουότς) και ο Τζώρτζ (Τιμ Ροθ) αποφασίζουν να πάνε με τον γιο τους Τζώρτζι στο εξοχικό τους να ξεκουραστούν. Το τοπίο είναι ειδυλλιακό. Είναι μια υπέροχη μέρα, έχουν κανονίσει να παίξουν γκολφ με τους κολλητούς τους ενώ πατέρας και γιος έχουν πάει να θαυμάσουν το ιστιοπλοϊκό της οικογένειας. Η Αν, ετοιμάζει το δείπνο όταν ξαφνικά χτυπάει η πόρτα. Είναι ο Πίτερ (Μπρέιντι Κορμπέ), φιλοξενούμενος των γειτόνων, ο οποίος θέλει να δανειστεί ένα αυγό. Ο νέος, είναι ευγενικός και συμπαθέστατος και η Αν τρέχει να τον εξυπηρετήσει. Κάτι όμως δεν της αρέσει στον νεαρό. Σύντομα, αυτό που φαινομενικά ξεκίνησε σαν ένα χαλαρό διήμερο θα εξελιχθεί σε ...εφιάλτη.


    Σύνδεσμοι: blurb & info, κινηματογράφος.
    Διαδικασία: κάνεις κλικ στο πόστερ, σου βγάζει ένα e-mail, συμπληρώνεις το όνομά σου και το στέλνεις ή βρίσκεις μια οικογένεια, τους κάνεις να παίξουν και μας στέλνεις το βίντεο με θέμα "Symmetoxh sto diagwnismo Funny Games".

    Credits: σε μένα που 'φαγα εκατό ώρες να βάλω χρώμα στην αναιμική προώθηση. Στην Αμερική απαγορεύεται το αίμα, στον "υπόλοιπο κόσμο" βαριούνται να φτιάξουν τιποτάλλο, εκτός άμα είναι να μαγειρέψουν τα εντόσθια του Hostel: Part II (2007) που άφησε ωμά μέχρι και η MPAA.

  2. Anonymous said

    Latremenes Mazes, pote tha enimerosete an kerdisame i oxi?

  3. cheaptalk said

    Καταλαβαίνω ότι κάποιοι έχουν στείλει από e-mail της δουλειάς τους αλλά πάγια τους τυχερούς τους βγάζουμε τη προηγούμενη της πρεμιέρας. Θα προσπαθήσω να βγάλω 30-40 τώρα, όμως οι συμμετοχές είναι πάρα πάρα πολλές και δε μπορώ να πω ότι όλοι θα ξέρουν από σήμερα.

  4. verbal said

    30 Παράξενα Μπλουζάκια μας έστειλε η Rosebud, για να φοράς από αύριο που βγαίνουν στις αίθουσες τα Παράξενα Παιχνίδια (2007), και για να τα διεκδικήσεις σπάσε ένα αυγό και στείλ'το στο moviesforthemasses@gmail.com, με σχετικό subject line κατά προτίμηση.

Copyright © 2012 Movies for the Masses, Challenging common sense since 2004. Your ticket is
Contact us at moviesforthemasses@gmail.com. Subscribe by RSS or E-mail.