70 διπλές προσκλήσεις για Αποστολή στην Μπριζ

In BrugesΔες/Κρύψε το trailer


Η Odeon σας προσκαλεί στην Avant Première της κωμωδίας Αποστολή στην Μπριζ. Την Τετάρτη 2 Απριλίου στις 9 το βράδυ στo Odeon StarCity στο Νέο Κόσμο.



(Αν το κλικ δε σου δουλεύει στείλε απλά e-mail: moviesforthemasses@gmail.com)

4 Responses so far.

  1. cheaptalk said

    Από τον βραβευμένο με Όσκαρ σκηνοθέτη Μάρτιν ΜακΝτόνα ("Six Shooter", Όσκαρ Ταινίας Μικρού Μήκους 2007) έρχεται μια μαύρη κομεντί, μια ιστορία πάνω στη φιλία, την τιμή και την πίστη με ήρωες τον Κόλιν Φάρελ, τον Ρέιφ Φάινς και τον Μπρένταν Γκλίζον.

    Έπειτα από μια δύσκολη "δουλειά" στο Λονδίνο, οι δυο εκτελεστές Ρέι (Φάρελ) και Κεν (Κλίζον) διατάζονται από το αφεντικό τους Χάρι (Ρέιφ Φάινς) να αποσυρθούν για λίγο και να κρυφτούν στην Μπριζ, μια πόλη του Βελγίου. Εκεί, ο Ρέι συνειδητοποιεί ότι το αφεντικό τους τον θέλει νεκρό από το χέρι του Κεν. Ένα road trip ξεκινάει και ο Ρέι βλέπει ξεκάθαρα πια ότι "αν θέλεις να γίνει σωστά μια δουλειά, απλώς κάν' την μόνος σου"...



    Σύνδεσμοι: blurb & info, κινηματογράφος.
    Διαδικασία: κάνεις κλικ στο πόστερ, σου βγάζει ένα e-mail, συμπληρώνεις το όνομά σου και το στέλνεις ή εκτελείς ένα παπά και μας στέλνεις συστημένη την εξομολόγηση με θέμα "Symmetoxh sto diagwnismo Apostolh sth Mpriz". Τα ονόματα στις προσκλήσεις θα τυπωθούν μέχρι την Τρίτη.

    Credits: σε μένα κλασικά.

  2. cheaptalk said

    Οι προσκλήσεις είναι εβδομήντα (70) και όχι τριάντα (30) όπως ανέβηκαν αρχικά.

  3. cheaptalk said

    Έριξα μια σφραγίδα "Sold Out", οι προσκλήσεις δε φτάναν για όλους φυσικά, οι συμμετοχές ήταν παραπάνω από τις διαθέσιμες πριν καν ανεβάσω το διαφημιστικό μπανεράκι για τους χιλιάδες καθημερινούς που προσγειώνονται εκτός πρώτης σελίδας. Μπανεράκι το οποίο πρόσεξα λίγο παραπάνω αυτή τη φορά, έτσι για να μη κάνω συνέχεια μισές δουλειές, και θα κατεβάσω με μισή καρδιά κατά συνέπεια αύριο. Οπότε, μιας και τη πρεμιέρα τη κάνουμε μόνοι μας, αν προλαβαίνει κανένας και μου πει τι γαμηστερά κουνιέται χωρίς να προλάβεις να δεις τι λέει, κερδίζει έξτρα πρόσκληση.

  4. Εvgenia Tr said

    να ευχαριστήσω για την πρόσκληση καταρχας :)
    η ταινία ήταν καλούτσικη , διαφορετική από ότι περίμενα.
    Τόσο αίμα χύμα στο κύμα ούτε ο ταραντίνο :Ρ και το τέλος το είχες προβλέψει από πριν.

    υγ1: να μας πουν τα 2 παλικάρια που εφυγαν από την προβολή , αν το έκαναν επειδή δεν τους άρεσε ή κάτι έτυχε...

    υγ2: πάλι στο τέλος της ταινίας ,ο ίδιος τύπος που πάντα κάνει παρατηρήσεις κτλ σε άλλους , μάλωσε με μια παρέα!

Copyright © 2012 Movies for the Masses, Challenging common sense since 2004. Your ticket is
Contact us at moviesforthemasses@gmail.com. Subscribe by RSS or E-mail.