25 διπλές προσκλήσεις για Μελλοθάνατους

No Country for Old MenΔες/Κρύψε το trailer


Η UIP σας προσκαλεί στην Avant Premiere της ταινίας της χρονιάς Καμία Πατρίδα για τους Μελλοθάνατους. Την Τετάρτη 5 Μαρτίου στις 8 το βράδυ στην Odeon Όπερα, Ακαδημίας 57.



(Αν το κλικ δε σου δουλεύει στείλε απλά e-mail: moviesforthemasses@gmail.com)

2 Responses so far.

  1. cheaptalk said

    Ένας Τεξανός εργάτης βρίσκεται στο λάθος μέρος, τη λάθος στιγμή, μπροστά σε πτώματα, ναρκωτικά και πολλά λεφτά, έπειτα από μια αποτυχημένη συναλλαγή μεταξύ εμπόρων ναρκωτικών… Όταν μάλιστα αποφασίζει να κρατήσει τη βαλίτσα με τα λεφτά, η δική του ζωή και της γυναίκας του διατρέχουν μεγάλο κίνδυνο, καθώς μπαίνουν στο στόχαστρο ενός αδίστακτου δολοφόνου και ο τοπικός Σερίφης αναλαμβάνει να τους προστατεύσει.

    8 ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΕΣ ΓΙΑ ΟΣΚΑΡ
    ΚΑΛΥΤΕΡΗΣ ΤΑΙΝΙΑΣ, Β’ΑΝΔΡΙΚΟΥ ΡΟΛΟΥ, ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑΣ, ΔΙΑΣΚΕΥΑΣΜΕΝΟΥ ΣΕΝΑΡΙΟΥ, ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ, ΜΟΝΤΑΖ, ΗΧΟΥ, ΗΧΗΤΙΚΟΥ ΜΟΝΤΑΖ

    4 ΟΣΚΑΡ
    ΚΑΛΥΤΕΡΗΣ ΤΑΙΝΙΑΣ, Β’ΑΝΔΡΙΚΟΥ ΡΟΛΟΥ, ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑΣ, ΔΙΑΣΚΕΥΑΣΜΕΝΟΥ ΣΕΝΑΡΙΟΥ


    Σύνδεσμοι: blurb & info (αν βρεις επίσημο γράψε μου), κινηματογράφος.
    Διαδικασία: κάνεις κλικ στο πόστερ, σου βγάζει ένα e-mail, συμπληρώνεις το όνομά σου και το στέλνεις ή κυνηγάς γέρους με cattle stun gun και μας στέλνεις τις τρύπες ή στρίβεις ένα νόμισμα και μας λες τι ήρθε. Ήδη μέσα σε 24 ώρες οι συμμετοχές είναι 3-4 φορές παραπάνω από τις προσκλήσεις, οπότε μην αισθάνεσαι και πολύ τυχερός πριν πάρεις επιβεβαίωση.

    Credits: σε μένα για όλα.

  2. cheaptalk said

    Μοίρασα τις προσκλήσεις προσπαθώντας να τις δώσω σε.. πραγματικούς ανθρώπους (γιατί έχουμε πήξει στα ψευτονόματα όπως ξέρεις) και νέους. Οπότε έκανα και το θέμα sold out, με πόνο ψυχής (όπως δείχνει και η μικροσκοπική σφραγίδα), μιας και είχα φάει άπειρες ώρες να φτιάχνω το πόστερ ειδικά (πράγμα που δε μπορούν να δουν οι ντιπγιαντιπ που δεν εκτίμησαν και τη ταινία αντίστοιχα). Το διαφημιστικό μπάνερ υπέφερε λίγο κατά συνέπεια αλλά εφήμερο ήταν και 24ωρη είναι και η δική μου μέρα (με 5-6 ώρες λιγότερο ύπνο από τη δικιά σου). Αυτά.

Copyright © 2012 Movies for the Masses, Challenging common sense since 2004. Your ticket is
Contact us at moviesforthemasses@gmail.com. Subscribe by RSS or E-mail.