Kung Fu Panda (2008): Καλοστρογγυλεμένο trailer

Δες/Κρύψε το trailer #2

Στο κατα τα φαινόμενα καταστροφικό άνοιγμα του Speed Racer (2008) --που απ' ότι λένε κάτι γνωστοί μας, ο Μέσος Κοινός και ο Μέσος Κρητικός, δε πρόλαβαν να δουν ούτε τη σκόνη του, περίπου από το τρίτο δευτερόλεπτο και μετά, όταν και πάτησε το τούρμπο-- πόνταραν, με νέα trailer, o συμπαθητικός Igor (2008) των Weisteins, τα αγελαδοαρμεγικά Clone Wars (2008) του Lucas και το Kung Fu Panda (2008) της Dreamworks που μοιάζει το πρώτο κινούμενο της εταιρείας πάνω από το χαρακτηριστικά άπατο μέσο όρο της.

Ή τουλάχιστο έτσι λέει το buzz από τη βιομηχανία που υποδέχεται εδώ και μήνες, ειδικά από τη ShoWest και μετά, θριαμβευτικά τη παραγωγή, και φαίνεται αυθεντικό αντί για το αστραφτερά ολοκαίνουριο κεντρικό γρανάζι της πιο καλοσυντηρημένης προωθητικής μηχανής του Hollywood. Το νέο trailer, σε συσκευασία teaser, παίζει σα.. το teaser, παρουσιάζοντας με νέες σκηνές όλους τους χαρακτήρες του συνηθισμένα αστεράτου φωνητικού καστ, και για πρώτη φορά (επίσημα) τον χιονολεοπάρδαλο αντίπαλο του πιο τεμπελόχοντρου πάντα του πλανήτη στη προσπάθειά του να εκπληρώσει την αρχαία προφητεία που τον θέλει αστέρι του κουνγκ φου. Έτσι το απίθανο, χοντρό (κυριολεκτικά) και απανωτό χιούμορ των προηγούμενων περιορίζεται αναγκαστικά, η ελαφρά σρέκικη προδιάθεσή τους αποδεικνύεται ότι δεν ήταν επίπλαστη αλλά έχει ποτίσει και το φιλμ (βλέπε αστεία του κώλου), και ο αφορισμός "Kill Bill των animations" (που σχεδόν σίγουρα φυτεύτηκε από το marketing στις διαδιχτυακές αντιδράσεις) αγκαλιάζεται ολοκληρωτικά στην υπόκρουση, αφήνοντας πίσω το Kung Fu Fighting (που ακούστηκε μιάμιση φορά σε όσα προηγήθηκαν). Παρολαυτά, και παρόλο που η αίσθηση είναι κυρίως Sukiyaki Western Django (2007) σε κινούμενο και από την ανάποδη, το κέφι της χοντροκομμένης κίνησης είναι φανερό και αγνό όσο και η πρωτόγνωρη αυτοσυγκράτηση στις γκριμάτσες (τουλάχιστο) του κεντρικού χαρακτήρα, ο Mark Osborne στη σκηνοθεσία παραμένει εξίσου καθαρό ταλέντο, ο Jack Black (σε.. ταιριαστό ρόλο) κάτι ελπίζεις να 'χει μάθει από τα παθήματα του Shark Tale (2004), και η χρυσή τομή (στιλ Blue Sky ας πούμε) ανάμεσα στις χορδές που σου χώνει η Pixar (πλην Brad Bird) στη καρδιά για να παίξει βιολοντσέλο και το φτερό με το οποίο παραδοσιακά σε γαργαλάει από τη κοιλιά μέχρι λίγο πιο κάτω από τα παπάρια η Dreamworks, φαίνεται ακόμα πιθανή. Για να μη μείνει τίποτα στη τύχη πάντως, ο Black δημιουργεί πανταμόνιο στις Κάνες από χτες, η (φωνή της τιγρούλας) Angelina Jolie θα 'ναι φυσικά εκεί ως ο μαϊντανός κάθε φεστιβάλ τελευταία, και η προώθηση σχεδιάζει να κλέψει και πάλι, όπως πέρσι με το Bee Movie (2007), κάποια από τη λάμψη της πρεμιέρας την Τετάρτη.


Previously on Movies for the Masses: The Dark Knight (2008): Trailer ερέβους

4 Responses so far.

  1. cheaptalk said

    Σύμφωνα με αποκλειστικό ρεπορτάζ του ανταποκριτή μας Δελτίου Τύπου, το Kung Fu Fighting θα επανέρθει δριμύτερο, με νέους στίχοι, σα το πρώτο single από το soundtrack της ταινίας. Το remake υπογράφει ο Cee-Lo των Gnarls Barkley και θα τραγουδάει ο Jack Black, με φωνή που κουβαλάει όλα τα κινέζικα χάμπουργκερ του κόσμου, υποθέτεις.

    "Φαν του κομματιού πρώτα πρώτα", ο συνυπεύθυνος του Crazy δηλώνει "εμπνευσμένος και τιμημένος" από τους κουβάδες με τα δολάρια που του παρέδωσε τρίο χαριεντιζόμενων γυμνόστηθων εκ μέρους της Dreamworks.

  2. cheaptalk said

    Η Dreamworks έδωσε στη δημοσιότητα και το video clip του θέματος. Ο Jack Black τελικά ασχολήθηκε μόνο για να εμφανιστεί σε κάποια σημεία του video (ή και καθόλου, αφού είχε γυρίσει κάτι τέτοια promo), και όλη δουλειά είναι του Cee-Lo που έκανε το κομμάτι αρκετά campy (σχεδόν όσο και το clip) για να γίνει επιτυχία, χωρίς να το συνδέσει και πολύ με το φιλμ.

    Downloads: 480p, 720p, 1080p

  3. cheaptalk said

    Ο απίθανος Po, ήρωας του με διαφορά καλύτερου κινούμενου της Dreamworks τελεία, μάζεψε $60 εκατομμύρια στο πρώτο σαββατοκύριακο της αμερικάνικης περιοδείας του, μπαίνοντας και σε κάτι ψιλοσχετικές λίστες με ρεκόρ, και δίνοντας ακόμα μια αφορμή στον Steven Spielberg να σχεδιάζει απαλλαγή από τη Paramount μια ώρα αρχύτερα. Και φυσικά έκατσε πάνω στη φετινή καλοκαιρινή εμφάνιση του Adam Sandler, το You Don't Mess with the Zohan, που εξαργύρωσε τις θετικότερες απ' ότι συνήθως κριτικές με μια από τα ίδια ($38,5M), αλλά επιβεβαίωσε ότι ο πρωταγωνιστής του ανήκει στον στενότατο κύκλο των βαρετά προβλέψιμων.. ταμειακών μαγνητών.

    Το Sex and the City ξεπέρασε και πάλι τις προβλέψεις, σημειώνοντας πτώση μόνο 63% (ενώ πήγαινε για ακόμα πιο αβυσσαλέα) και περνώντας στη τέταρτη θέση του μποξόφη, πίσω από το Κρυστάλινο Κρανίο του Indiana Jones ($21,2 vs. $22,8mil). Στα προσταδώθε όπου τα σχετικά ψώνια είναι φυσιολογικά και καθυστερημένα, η Κάρι παντρεύτηκε με 60 χιλιάδες Αθηναίες καλεσμένες (και καμιά διακοσαριά περίεργους).

  4. Anonymous said

    Πότε με το καλό έρχεται Ελλάδα?

Copyright © 2012 Movies for the Masses, Challenging common sense since 2004. Your ticket is
Contact us at moviesforthemasses@gmail.com. Subscribe by RSS or E-mail.