Η Megan Fox γυμνή και υγρή

Megan Fox, Topless, Photo 02Megan Fox, Topless, Photo 03

Το πιο καβλιάρικο πλάσμα του Γαλαξία και παραπέρα βγαίνει ξώβυζο και στάζοντας από γαλαζοπράσινα νερά, στο δάσος που σ' έχει παρασύρει, σου τρίβεται ασυγκράτητα, ανοίγει όσο δε πάει στοματάκι και χειλάρες, και σε δαγκώνει ξέφρενα κι αχόρταγα παντού. Κανένας δεν σ' ακούει να ουρλιάζεις και το μισοφαγωμένο πτώμα σου ποιος ξέρει πότε θα το βρουν. Προς το παρόν μείνε στο πλάσμα, και ευχαρίστησε για την ευτυχέστερη στιγμή της ζωής σου τον καλό σκηνοθέτη Jason Reitman που προειδοποίησε έγκαιρα γήινους και μη για το επικείμενο ξεγύμνωμά του (πλάσματος) στη τρομοταινία που παράγει, καθώς και τον ατρόμητο παπαράτσο που ξεροστάλιαζε από τότε σκυμένος στους δρυμούς του Vancouver, υπομένοντας καρτερικά τις σφήγκες που κάναν φωλιά στην αφάνα του και την αρκούδα που πέρναγε καθημερινά να του τον φορέσει, μέχρι να αναδυθεί (το πλάσμα) όπως ακριβώς το γέννησε η μάνα του, με pasties στις θηλές και top στο χρώμα του δέρματος γύρω από το κωλαράκι.

Περίεργα, το πλάσμα που όταν φωνάζεις Megan ανοίγει, το στόμα και στήνεται για φωτογραφία κοιτώντας σε λοξά, δε βγαίνει από τούνελ απελπισίας σα τα Lohans, ούτε καν απλής αποτοξίνωσης ενός χρόνου σα τα Mendes εσχάτως. Αλλά, ξεκινώντας από μικρή ηλικία, με φυσική διαδικασία πλαστικών και ενέσεων, επίπονο αδυνάτισμα δια τριψίματος παπαριών γκόμενου μέσα σε στενό τζιν κάτω από τραπέζι, αστείρευτο πείσμα και πηγαίο ταλέντο που του 'δωσαν αδιαμφισβήτητα (με κάστινγκ και απέναντι σε γυναίκες όπως είδες στο DVD των Transformers (2007)) το ρόλο της ωραιότερης φιλόδοξης σταρ πέρσι, (το πλάσμα) βρίσκεται στην κορυφή της φετινής λίστας του FHM (όπως είχε προβλέψει φυσικά και το πάλαι ποτέ περιοδικό και ο ενίοτε είρωνας υποφαινόμενος) και του κύματος πόθου αντρικού και γυναικείου πληθυσμού του σύμπαντος. Που προφανώς συνωμότησε να χύσουν όλοι και μια φορά στην ώρα τους, μπροστά στο ενδεχόμενο να καταρρεύσει αν του προκύψει κι άλλη Britney Spears.

Megan Fox, Topless, Photo 04Megan Fox, Topless, Photo 05
Δες/Κρύψε το trailer του How to Lose Friends & Alienate People (2008)


2 Responses so far.

  1. cheaptalk said

    Το κείμενο μου βγήκε πιο φευγάτο απ' όσο σκόπευα, ίσως γιατί το ξεκίνησα στη μέση άλλου για τη φωτογράφιση της Eva Mendes στη Vogue, που μυρίζει κάτι από Amy Winehouse (εκτός απ' ότι βρωμάει ποδαρίλα). Αν δε το 'πιασες και βαριόσουνα να πατήσεις κάνα επεξηγηματικό link, η Megan φαίνεται να πρωταγωνιστεί σε μια ψιλοκωμική τρομοταινία, το Jennifer's Body (2009), σε σενάριο Diablo Cody, και σε ρόλο cheerleader που καταλαμβάνεται από σατανικό πνεύμα και καταβροχθίζει τον πληθυσμό της μικρής της πόλης.

    Στο κάστινγκ των μεγάλων Tranformers (2007) ψάχναν τη μικρή αστέρα της χρονιάς (και όχι καμία με παρελθόν στην αρχαία τραγωδία) και φυσικά τη βρήκαν. Πριν το διαβολικό Κορμί της Τζένιφερ, κυκλοφορεί τον Οκτώβρη, η αγγλική κωμωδία How to Lose Friends & Alienate People (2008) όπου το πλάσμα τσαλαβουτάει πάλι (σε μικρό ρόλο), και αποθανατίστηκε ψιλοσχετικά σε συνηθισμένα απίστευτα καβλιάρικες πόζες στα γυρίσματα.

    Το θέμα μέχρι να το συμπληρώσω έγραφε "Το πιο καβλιάρικο πλάσμα του Γαλαξία και παραπέρα βλέπεις να βγαίνει ξώβυζο από γαλαζοπράσινα ύδατα αλλά μη πεθάνεις ευτυχισμένος ακόμα έχει και συνέχεια (άσε που και στον Παράδεισο να πας τι άλλο περιμένεις να δεις?)", όπως αποθανάτισαν οι φίλοι μας στο Yupi.gr. Όλες οι φωτογραφίες υπάρχουν πια παντού, και στο μόνιμα κολλημένο στη κορυφή θέμα του Tyler Durden για να μη ψάχνεις να βρεις ψαχτήρι.

  2. cheaptalk said

    Δεκατέσσερις μήνες μετά, η Megan Fox είναι ακόμα μεγαλύτερο αστέρι, μάλλον αυτή την εποχή μεγαλύτερη από οποιαδήποτε άλλη οποτεδήποτε, λόγω δεύτερων Transformers που σαρώνουν τον πλανήτη. Με την ευκαιρία, η Megan Fox σου είπε καλημέρα στο κρεβάτι και κυκλοφόρησε και το "ακατάλληλο" τρέιλερ του Jennifer's Body (2009) με τις συγκεκριμένες υγρές σκηνές και άλλες ημίγυμνες.

Copyright © 2012 Movies for the Masses, Challenging common sense since 2004. Your ticket is
Contact us at moviesforthemasses@gmail.com. Subscribe by RSS or E-mail.