Disaster Movie (2008): Φοβερό teaser


Πολλά τρέιλερ με ενδιαφέρον βλέπουμε τελευταία, σαν τις ταινίες που αρέσουν στο κοινό και στον τύπο απ' ότι μαθαίνουμε στην Αμερική αλλά και όλο τον κόσμο. Αλλά το πιο εντυπωσιακό είναι αυτό για το Disaster Movie (2008). Πρόκειται για τη νέα παραγωγή του διδύμου Jason Friedberg και Aaron Seltzer, υπεύθυνων για επιτυχίες όπως Date Movie (2006), Epic Movie (2007) και Σπαρτιάτες για Κλάματα (2008). Και όπως παρατηρούμε κάνανε μια ταινία τη χρονιά αλλά φέτος αποφάσισαν να κάνουν δύο!

Ένα άλλο που παρατηρούμε είναι ότι αυτή δεν είναι μια ταινία της Fox που είναι μια μεγάλη χολιγουντιανή εταιρεία αλλά γράφει Lionsgate που είναι η μεγάλη της αδερφή όπως δείχνει και το όνομα (Αλεπού - Λιοντάρι). Και οι δαιμόνιοι σεναριογράφοι όχι μόνο βλέπουν πάρα πολλές ταινίες όπως ξέρουμε, αλλά και πρώτοι από όλους. Γιατί ο Hancock (2008) που τον βλέπουμε να πετάει και μετά να χτυπάει στον στύλο της ΔΕΗ και μετά να πέφτει κάτω είναι καινούριος και δεν έχει ακόμα κυκλοφορήσει. Και άλλες είναι πολύ καινούριες!

Τα αστεία στο τρέιλερ έχουν πολύ σκέψη από πίσω και μάλλον θα χρειαστεί να δούμε και την ταινία για να τα καταλάβουμε, όπως αυτό με τη Hannah Montana που φαίνεται να πεθαίνει και λέει να αγοράσουμε τον δίσκο της. Τι να εννοεί άραγε?

Η θεματολογία της ταινίας μπορεί να είναι οι ταινίες καταστροφής όπως Iron Man (2008), Ο Απίθανος Χουλκ (2008), The Simpsons: Η Ταινία (2007), Η Μαγεμένη (2007) και Sex and the City (2008). Αλλά επειδή ήταν κανονικά να έχει αστεία από το Superbad (2007) και το Με την Πρώτη (2007) και άλλες κωμωδίες, και αυτά συμβαίνουν στις καλές ταινίες, θα πρέπει να περιμένουμε να τη δούμε για να πούμε με τι ασχολείται.


Previously on Movies for the Masses: The Duchess (2008): Trailer παρακμής

8 Responses so far.

  1. Anonymous said

    woo-hoo

  2. Anonymous said

    Μάλλον τα έχεις μπερδέψει λίγο. Η αλεπού είναι κυνοειδές (ξαδερφακι του σκύλου και του λύκου δηλαδή) και το λιοντάρι ειναι αιλουροειδές (ξαδερφάκι της γάτας). Θες εσύ τώρα να μας πείσεις ότι η γάτα είναι η μεγάλη αδερφή του σκύλου...

  3. Anonymous said

    Πλάκα κάνετε φαντάζομαι λέγοντας πως αυτό είναι εντυπωσιακό trailer. Οι τύποι είναι ατάλαντοι, και έχουν κάνει ήδη δύο από τις χειρότερες ταινίες όλων των εποχών του είδους τους πάντα και πάνε ολοταχώς και για τρίτη. Θα πρέπει να τους απαγορεύσουν την δυνατότητα να "δημιουργούν" ταινίες.

  4. Anonymous said

    άσχετο, αλλά φοβάμαι πως το μικρό ανιψάκι του cheaplog (που φαίνεται πως έκλεψε τους κωδικούς κι έγραψε το post) δεν έχει και πολύ καλό γούστο στις ταινίες...

  5. dark tyler said

    Βασικά υποκλίνομαι.

  6. cheaptalk said

    Το τρέιλερ είναι καθυστερημένο. Αλλά, όπως υπονοεί και το κείμενο, αυτή η εποχή είναι λίγο ψόφια, και καναδυο θέματα κόλλησαν στα τεχνικά (τον Benjamin Button ακόμα περιμένω μπας και τον γράψει ο cinemad, το κόκκινο του Wackness ακόμα περιμένω μπας και το βρεί η Στέλλα η Έβδομη χωρίς το κωλολόγκο του IGN). Οπότε έβγαλα αυτό με καθυστερημένο σχολιασμό.

    Τα βασικά τα έγραψα παρολαυτά. Το δίδυμο πέρασε από τη πλούσια τσιγγουνιά της Fox στη φτωχή απλοχεριά της Lionsgate, αλλά μπορεί να μην είναι και τόσο κίνηση απελπισίας. Οι εταιρείες είναι ακροαντίθετες και σε θέματα ύφους --η μια κόβει ότι μπορεί να προκαλέσει, η άλλη δεν είναι καν signatory της MPAA-- οπότε μπορεί να βγει και κίνηση απελευθέρωσης.

    Οι πλάκες πάντως είναι όσο βασικές γίνεται. Τον Iron Man τον κοπανάει γελάδα από το πουθενά, αντί τουλάχιστο να πλακώνεται στα superpokes με κανέναν (ή έστω να κοκκινίζει η στολή του από κλανιές, κάθε πέρσι και καλύτερα), για τα πανταλόνια του Hulk είχε καλύτερα αστεία η ίδια η ταινία, το μόνο νέο είναι ότι κάνουν πλάκα και με τα τρέιλερ πλέον, όμως αυτό το κάνουν οι Μάζες εδώ και χρόνια.

    Και όπως είπα, πριν καναδυο μήνες είχε ανακοινωθεί ότι η ταινία θα λέγονταν Goodie Two Shoes και θα ασχολούνταν με τις ταινίες του Apatow. Προφανώς βγάλαν τα καναδυο σκετσάκια που είχαν γράψει σχετικά, βάλαν μια γελάδα και έτοιμο το Disaster Movie. Το δύσκολο ήταν να βρουν κάνα αστείο που να βλέπεται (λέμε τώρα) για να φτιάξουν το προωθητικό βιντεάκι.

  7. Anonymous said

    Από elmord2@:Μετά την εμπειρία του Epic movie μάλλον θα μείνω μακριά από την τελευταία τους δημιουργία. Μπρρρρ!

  8. Anonymous said

    Είναι ότι χειρότερο έχω δεί ποτέ σε κωμωδία, δεν αξίζει ούτε σε torrent να την κατεβάσεις

Copyright © 2012 Movies for the Masses, Challenging common sense since 2004. Your ticket is
Contact us at moviesforthemasses@gmail.com. Subscribe by RSS or E-mail.