30 διπλές προσκλήσεις για βιντεοσκόπηση


Δες/Κρύψε το trailer


Η Audio Visual σας προσκαλεί στην Avant Première της ταινίας τρόμου [REC]. Την Τετάρτη 18 Ιουνίου στις 7 το απόγευμα στα Ster Cinemas στον Αγ. Ελευθέριο.



(Αν το κλικ δε σου δουλεύει στείλε απλά e-mail: moviesforthemasses@gmail.com)

12 Responses so far.

  1. cheaptalk said

    Δύο ρεπόρτερ τοπικού καναλιού ακολουθούν μια ομάδα πυροσβεστών στη βραδινή τους βάρδια. Στόχος της live εκπομπής είναι να καταγράψει τις συνθήκες εργασίας των πυροσβεστών και τις καταστάσεις υψηλού κινδύνου που αντιμετωπίζουν στη δουλειά τους.
    Στην πρώτη κλήση που δέχονται, οι πυροσβέστες πρέπει να σώσουν μια ηλικιωμένη γυναίκα που βρίσκεται παγιδευμένη στο διαμέρισμά της. Όμως κατά τη διάρκεια της επιχείρησης κάτι πηγαίνει τραγικά στραβά… Αυτό που αρχικά έμοιαζε μια απλή επιχείρηση ρουτίνας γρήγορα μετατρέπεται σε εφιάλτη. Παγιδευμένοι μέσα στο κτίριο, οι πυροσβέστες και το τηλεοπτικό συνεργείο έρχονται αντιμέτωποι με μια άγνωστη και θανάσιμη απειλή. Κάτι μοχθηρό και δυσοίωνο εξαπλώνεται ανεξέλεγκτα σε όλο το κτίριο.
    Οι κανόνες αντιστρέφονται. Τώρα το μόνο που έχει σημασία είναι να κρυφτείς, να επιβιώσεις, να βρεις απεγνωσμένα έναν τρόπο διαφυγής...
    Και να μην σταματήσεις να καταγράφεις. Μέχρι την τελευταία στιγμή. Ό,τι κι αν συμβεί.



    Σύνδεσμοι: blurb & info, κινηματογράφος.
    Διαδικασία: κάνεις κλικ στο [PLAY], σου βγάζει ένα e-mail, συμπληρώνεις το όνομά σου και το στέλνεις ή βιντεοσκοπείς τη χοντρή στον 3ο να τρώει τον άντρα της και μας ταχυδρομείς την κασέτα με θέμα "Symmetoxh sto diagwnismo [REC]". Τα ονόματα στις προσκλήσεις θα τυπωθούν μέχρι την Τρίτη (και ειδοποίηση θα πάρουν μόνο οι τυχεροί). Πέρα από τη πλάκα που κάνω με τη διαδικασία (για να μη γράφω τα ίδια δεκάδες φορές), το θέμα (ή subject) του e-mail είναι σχετικά σημαντικό, ειδικά αν τα e-mail σου έχουν μια τάση να πάνε κατευθείαν στο spam.


    Credits: σε μένα που σέρνομαι από τη κούραση και σε σένα που δε σε πρόλαβα πριν φύγεις για τριήμερο γιατί με πήρε ο ύπνος πάνω στο πληκτρολόγιο προχτές που ήταν να ετοιμάσω κανονικά την πρόσκληση.

  2. Anonymous said

    ενα site που οδηγειται απο την pop κουλτουρα και η δημοσιογραφοι του/bloggers/κτλ προσπαθουν να διαφοροποιουνται απο αυτη.
    αληθεια μετα την "επισημη" προβολη της ταινιας θα μας πειτε οτι και αυτη η ταινια ηταν μια αξιολογη προσπαθεια ,που ομως ιδιαιτερα με την πλοκη της και το απογοητευτικο της τελος, πεταχτηκε στα σκουπιδια;
    και ΝΑΙ ειμαι ο ιδιος ανωνυμος που σας την ειπε ,συμφωνα με εσας, για το the happening.
    και ανωνυμος παραμενω να ειμαι επειδη βαριεμαι να κανω register.

  3. verbal said

    θα δείξει, μπορεί να έχει πρόβλημα στα κοστούμια αυτή. εσύ πού το έχεις όμως;

  4. cheaptalk said

    Μας αρέσουν οι υποδείξεις, διορθωνόμαστε, κι άλλη φορά δε θα ξανακάνουμε πρεμιέρα ταινία που μπορεί μεν να ήταν από τις πιο αξιόλογες της χρονιάς στο είδος της αλλά το τέλος της μπορεί να μην άρεσε σε κάποιον που δηλώνει ότι δεν έχει άλλη δουλειά από το να περιφέρεται από θέμα σε θέμα και να μας λέει μαλάκες.

  5. cheaptalk said

    (για όσους δυσκολεύονταν να βρουν το [PLAY], το έκανα να πιάνει το 90% του όλου σκηνικού :p)

  6. Anonymous said

    αντιθετως, η ταινια μου αρεσε και με το παραπανω. οπως μου αρεσε και το the happening
    απλα ελπιζω παλι να μην την θαψετε και αυτη τη ταινια. θα δειξει.
    την μια μου λετε οτι σας την λεω, την αλλη οτι σας λεω μαλακες...
    για κριτικοι κινηματογραφου δεν σας αρεσει να σας κριτικαρουν ε;

  7. verbal said

    τουναντίον. απλώς περιμένουμε ακόμα να το κάνεις.

  8. Anonymous said

    lol
    μπαα δεν νομιζω να το κανω!
    θα συνεχιζω να σας τσεκαρω, ετσι για να συνεχισετε και εσεις να κανετε καλα την δουλεια σας.

  9. cheaptalk said

    Έχει ανεβάσει θέμα με τις αφίσες της χρονιάς ο verbal από χτες κι ακόμα να γράψεις εκεί κάτι για το Happening. Ούτε ένα σχόλιο για το πως το αγνοήσαν επιδεικτικά με τη δικαιολογία ότι είναι άλλης χρονιάς και βραβεύσαν τους Simpsons που το αντιγράφουν? Πως θα κάνουμε καλά τη δουλειά μας έτσι?

  10. Anonymous said

    lol ισως του χρονου να φανει πιο τυχερο το the Happening.
    το τοματομετρο πιστευω θα σας βοηθησει να κανετε καλυτερα την δουλεια σας. ελπιζω παντως, οπως και φανταζομαι, να μην βασιζεστε ιδιαιτερα πανω σε αυτο.

  11. cheaptalk said

    Αν έκατσες και διάβασες όλα τα σχόλια για να φτάσεις σε αυτό, καταλαβαίνεις γιατί τα σβήνουμε όλα τα άσχετα συνήθως και κερδίζεις επιπλέον πρόσκληση. Στείλε συμμετοχή με θέμα "Επέζησα 10 μαζο-εξυπνάδων στο [REC]".

    Κατά τα άλλα, τις προσκλήσεις τις μοίρασα και το θέμα θα γίνει και τυπικά sold out το βράδυ.

  12. Anonymous said

    ευχαριστω πολυ αλλα δυστυχως δεν θα μπορεσω να ερθω, εχω κατι υποχρεωσεις...
    ελπιζω να σας δω στην επομενη πρεμιερα, μιας και μου χρωστατε ηδη 1 προσκληση! (η μηπως 2;)

Copyright © 2012 Movies for the Masses, Challenging common sense since 2004. Your ticket is
Contact us at moviesforthemasses@gmail.com. Subscribe by RSS or E-mail.