The Baker (2007)

The Baker, Poster

Σκηνοθεσία: Gareth Lewis
Σενάριο: Gareth Lewis
Παίζουν: Damian Lewis, Αλεύρι, Νερό, Προζύμι


Δες/Κρύψε το trailer

Επαγγελματίας δολοφόνος βρίσκεται, και θέλοντας και μη, να εκτελεί συνταγές για ντόνατς, σε αγροτική περιοχή.The Baker, PhotographΟ Baker (2007) σε περνάει βιαστικά από το στήσιμο του σκηνικού του, μη ξεστρατίσεις και πέσεις σε καμιά τρύπα του, όσο γύρω σου σκάνε κεφάλια από εκρηγνυόμενα πρόβατα. Και το ίδιο βιαστικά (80') σε ξεναγεί στο ειδυλλιακό ουαλικό χωριό της ιστορίας, και στα αξιοθέατά του, που συμπεριλαμβάνουν γκέι γείτονες να καταστρέφουν τους νάνους στα παρτέρια ο ένας του άλλου εκφράζοντας τον κοινό τους έρωτα (για τη Χιονάτη), και.. όχι πολλά άλλα. Έτσι καμία από τη σειρά από προσποιήσεις, αμφιλογίες, και λανθασμένες υποθέσεις του, δε διαρκεί αρκετά για να (σου κάνει τα νεύρα κουρέλια και να) αρχίσεις κι εσύ να ξεσπάς στη διακόσμηση του θερινού, όμως δεν υπάρχει και τίποτα να σε βάλει εκεί (στη διακόσμηση) εξαρχής. Ο ψιλοπρωτάρης Gareth Lewis ρίχνει στο μίξερ μια ιδέα για σκετσάκι, την εντύπωσή του από όλο το βρετανικό σινεμά, και τον αδερφό του (τον πρωταγωνιστή στις Νύφες (2004)), και βγάζει ένα σχετικά δροσερό σφηνάκι χωρίς πολύ αλκοόλ, προοριζόμενο φυσικά να το κοπανήσεις σα τέτοιο.


Δες/Κρύψε τις αίθουσες που ανοίγει

*Το πρόγραμμα αναδημοσιεύεται από το Αθηνόραμα και ισχύει για την πρώτη βδομάδα προβολής

ΘΗΣΕΙΟ - ΠΛΑΚΑ
ΖΕΦΥΡΟΣ- NEW STAR ART CINEMA
Τρώων 36, Θησείο, 210-3462677.
Πεμ. - Τετ.: 21.00

7 Responses so far.

  1. cheaptalk said

    Για το κερασμένο από τις Μάζες σφηνάκι έγινε πανικός βέβαια χτες βράδυ, και μαζεύτηκε στον Ζέφυρο ότι ξέμπαρκη καρέκλα κυκλοφορούσε στο Θησείο για να καθήσουν όλοι. Οπότε ευχόμαστε ανάλογη συνέχεια στο φίλο μας τον Καζιάνη που προωθεί το φιλμ.

  2. Anonymous said

    Ρε παιδιά..

    Καλή ήταν η ταινία.

    Ανάλαφρη και διασκεδαστική.

    Τι άλλο να ζητήσει κανείς;

    3 αστεράκια

  3. cheaptalk said

    Ναι ΟΚ, φαίνεται και από τη βαθμολογία κοινού, και είπα παραπάνω για τη προσέλευση στη πρεμιέρα, και έγραψα στη κριτική ότι είναι ένα "σχετικά δροσερό σφηνάκι χωρίς πολύ αλκοόλ". Ή όπως λέει ο Αντωνάκος:

    "Μιλάμε για μικρά πράγματα. Μικρά αλλά τίμια. Και χαριτωμένα. Με γούστο και με αγάπη για τον άνθρωπο καμωμένα. Όποιος δεν έχει μεγάλες απαιτήσεις, όποιος δεν αναζητά μεγάλες συγκινήσεις, θα διασκεδάσει."

    Η βαθμολογία γενικά είναι μεγάλη και συνεχής συζήτηση, χωρίς συμπεράσματα. Αυτό που λέει η συγκεκριμένη είναι ότι σε σχέση με το καλυτερότερο πάρτι της ζωής σου, αυτό το σφηνάκι απλά το κοπανάς και το ξεχνάς (χωρίς να κυνηγάς τον μπάρμαν για τη μαλακία που έφτιαξε).

  4. Anonymous said

    βρε παιδια βγηκε σε dvd η το ψαχνω τσαμπα

  5. Anonymous said

    DVD ΜΟΝΟ ΣΤΟ VIDEORAMA ΤΟ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΕΙΣΑΓΩΓΗ

  6. Anonymous said

    Και αυτο τι παει να πει?μονο το videorama στhν πολη μου δεν εχει.

  7. katerina said

    στα υπολοιπα βιντεοκλαπ θα βγει?

Copyright © 2012 Movies for the Masses, Challenging common sense since 2004. Your ticket is
Contact us at moviesforthemasses@gmail.com. Subscribe by RSS or E-mail.