50 διπλές προσκλήσεις για Ζήτημα Τιμής

Pride and GloryΔες/Κρύψε το trailer


Η Village Films σας προσκαλεί στην avant première του αστυνομικού δράματος Ζήτημα Τιμής. Τη Δευτέρα 27 Οκτωβρίου στις 8 το βράδυ στα Village 9 Cinemas @ Φάληρο.



(Αν το κλικ δε σου δουλεύει στείλε απλά e-mail: moviesforthemasses@gmail.com)

4 Responses so far.

  1. cheaptalk said

    Μια ματιά στη ζωή των αστυνομικών της Νέας Υόρκης, μέσα από μια οικογένεια με παράδοση στο επάγγελμα, που απαρτίζεται από τον πατέρα και τους τρεις γιους του. Όλα κυλούν ομαλά, μέχρι που ο ένας γιος, ειδικός σε υποθέσεις ανθρωποκτονιών, αναλαμβάνει να διεξάγει έρευνες στη διοικητική περιοχή που είναι υπό την ευθύνη του αδερφού του και έτσι ανακαλύπτει την ανάμιξή του σε παρανομίες. Η αποκάλυψη αυτή ξεσπά σαν κεραυνός εν αιθρία στην οικογένεια, διαταράσσοντας τις οικογενειακές τους σχέσεις και φέρνοντας στην επιφάνεια καλά κρυμμένα μυστικά.

    Σύνδεσμοι: blurb & info, κινηματογράφος.
    Διαδικασία: κάνεις κλικ στο πόστερ, σου βγάζει ένα e-mail, συμπληρώνεις το όνομά σου και το στέλνεις ή κάνεις πορεία, σου βάζουν ένα γκλομπ εκεί που δε βλέπει ο ήλιος και μας το ταχυδρομείς με θέμα "Symmetoxh sto diagwnismo Zhthma Timhs". Αρκετά ονόματα στις προσκλήσεις θα τυπωθούν μέχρι την Παρασκευή το μεσημέρι και τα υπόλοιπα την Κυριακή το βράδυ (και ειδοποίηση θα πάρουν μόνο οι τυχεροί). Πέρα από τη πλάκα που κάνω με τη διαδικασία (για να μη γράφω τα ίδια δεκάδες φορές), το θέμα (ή subject) του e-mail είναι σχετικά σημαντικό, ειδικά αν τα δικά σου έχουν μια τάση να πάνε κατευθείαν στο spam.


    Credits: όλα δικά μου μάτια μου.

  2. cheaptalk said

    Επειδή έχουν μαζευτεί ήδη άπειρες συμμετοχές και η ταινία δε χρειάζεται προφανώς και πολύ σμπρώξιμο, η πρεμιέρα είναι ουσιαστικά SOLD OUT. Τυπικά το θέμα μπορεί να μείνει ανοιχτό μέχρι τη Κυριακή.

  3. cheaptalk said

    Η guest list έκλεισε. Λόγω ψιλοπανικού, καμία συμμετοχή δεν έχει τύχη από δω και πέρα, σόρι.

  4. Εvgenia Tr said

    Ήταν όντως δράμα :Ρ την βρήκα μέτρια και ειδικά αργή στην αρχή.Από το τρέιλερ ήξερες ήδη ποιος είναι ποιος και ποιο θα είναι το πρόβλημα.
    Βέβαια παρότι γνωρίζεις το τέλος , η σκηνή του ξύλου ήταν τονωτική ένεση.
    Δυστυχώς δεν μπορώ να βάλω παραπάνω από τρία :Ρ

    υγ: ευχαριστώ άλλη μία φορά για την πρόσκληση :)

Copyright © 2012 Movies for the Masses, Challenging common sense since 2004. Your ticket is
Contact us at moviesforthemasses@gmail.com. Subscribe by RSS or E-mail.