30 διπλές προσκλήσεις για Παιχνίδι Θανάτου

TraitorΔες/Κρύψε το trailer


Η Hollywood Entertainment σας προσκαλεί στην avant première του θρίλερ Παιχνίδι Θανάτου. Τη Τετάρτη 15 Οκτωβρίου στις 9 παρά τέταρτο το βράδυ στα VILLAGE PARK 20 Cinemas στoν Αγ. Ι. Ρέντη.



(Αν το κλικ δε σου δουλεύει στείλε απλά e-mail: moviesforthemasses@gmail.com)

4 Responses so far.

  1. cheaptalk said

    Ο Ρόι Κλέιτον (Γκάϊ Πιρς) είναι ένας έντιμος πράκτορας του FBI στον οποίο έχει ανατεθεί να ερευνήσει μία επικίνδυνη διεθνή συνομωσία. Τα στοιχεία που βρίσκει τον οδηγούν σε έναν απόστρατο αξιωματικό των Ειδικών Δυνάμεων του στρατού, τον Σαμίρ Χορν (Ντον Τσιντλ). Πρόκειται για ένα αινιγματικό άτομο, πρώην έμπορο όπλων, με πολλές διασυνδέσεις σε τρομοκρατικές οργανώσεις (που του αρέσει να εμφανίζεται στις επιχειρήσεις των ειδικών δυνάμεων και να εξαφανίζεται πριν οι αρχές ξεκινήσουν την ανάκριση) . Έτσι η έρευνα του FBI συνδέει τον Χορν με μία απόδραση φυλακισμένων στην Υεμένη, με μία έκρηξη βόμβας στη Νίκαια της Γαλλίας αλλά και με μία επιδρομή στο Λονδίνο. Ψάχνοντας περισσότερα στοιχεία το FBI, ανακρίνει έναν ανήθικο βετεράνο συνεργάτη της CIA, τον Κάρτερ (Τζεφ Ντάνιελς) αλλά και έναν πράκτορα του FBI, τον Μαξ Άρτσερ (Νιλ Μακντόναφ) οι οποίοι φαινομενικά έχουν κοινά μυστικά. Αποφασισμένος ο Κλέιτον να ανακαλύψει την αλήθεια θα καταδιώξει μέχρι τέλους τον Χορν για να καταλάβει εάν τελικά πρόκειται απλά για έναν αποστάτη ή για τον εγκέφαλο ενός μεγαλύτερου σχεδίου.

    Σύνδεσμοι: blurb & info, κινηματογράφος.
    Διαδικασία: κάνεις κλικ στο πόστερ, σου βγάζει ένα e-mail, συμπληρώνεις το όνομά σου και το στέλνεις ή περιοδεύεις ανά τον κόσμο φυτεύοντας μπόμπες και μας στέλνεις τα αναμνηστικά wish-you-were-here με θέμα "Symmetoxh sto diagwnismo Paixnidi 8anatoy". Τα ονόματα στις προσκλήσεις θα τυπωθούν μέχρι την Τρίτη το μεσημέρι (και ειδοποίηση θα πάρουν μόνο οι τυχεροί). Πέρα από τη πλάκα που κάνω με τη διαδικασία (για να μη γράφω τα ίδια δεκάδες φορές), το θέμα (ή subject) του e-mail είναι σχετικά σημαντικό, ειδικά αν τα δικά σου έχουν μια τάση να πάνε κατευθείαν στο spam.


    Credits: σε μένα που βγάζω μόνος μου τη προώθηση για δεύτερη πρεμιέρα σε μια βδομάδα, και σε σένα που έρχεσαι και μου μιλάς σα να γνωριζόμαστε χρόνια και καλά κάνεις γιατί γνωριζόμαστε χρόνια.

  2. cheaptalk said

    Οι προσκλήσεις μοιράστηκαν, ήταν περιορισμένες αυτή τη φορά και η αίθουσα μικρή, οπότε μη παραπονιέσαι που έμεινες απέξω. Σφραγίδα SOLD OUT θα βάλω το βράδυ, αλλά κάθε συμμετοχή από δω και πέρα θα είναι μάταιη, λυπάμαι.

  3. Εvgenia Tr said

    μόλις επέστρεψα από την προβολή....ευχαριστούμε καταρχάς για την πρόσκληση και ας μπω στο ψητό της υπόθεσης....

    καλή ταινία, περίμενα ότι θα έπληττα με μια ακόμη ταινία που θα είχε θέμα την τρομοκρατία, αλλά γελάστηκα.
    Γίνεται προσπάθεια να καταλάβεις την ψυχολογία και των 2 πλευρών...
    Προς την μέση καταλαβαίνεις ποιος είναι με ποιον!
    Ο Ντον πολύ καλός και όσο για τον Γκάι , σωστή επιλογή να βάλεις κάποιον που μοιάζει με τον Μπραvτ Πίτ :Ρ

  4. Sokrates said

    Πολύ καλή ταινία με προχωρημένες προσεγγίσεις οχι μονο στην ψυχολογία των 2 πλευρων αλλα και στην ιδεολογία του Τζιχαντ - ιερού πόλεμου. Καλα ο Ντον οπως παντα εγγυηση αλλα και ο Γκάι επαιξε καταπληκτικά! Ευχαριστώ για την πρόσκληση!

    Πάμε γιάλλα τωρα :D

Copyright © 2012 Movies for the Masses, Challenging common sense since 2004. Your ticket is
Contact us at moviesforthemasses@gmail.com. Subscribe by RSS or E-mail.