40 διπλές προσκλήσεις για Το Σημάδι ενός Αγγέλου

L'Empreinte de l'AngeΔες/Κρύψε το trailer


Η Odeon σας προσκαλεί στην avant première του ψυχολογικού θρίλερ Το Σημάδι Ενός Αγγέλου. Τη Δευτέρα 1 Δεκεμβρίου στις 5μισι το απόγευμα στο Embassy Nova Odeon στο Κολωνάκι.



(Αν το κλικ δε σου δουλεύει στείλε απλά e-mail:  moviesforthemasses@gmail.com)

3 Responses so far.

  1. cheaptalk said

    Σύμφωνα μ' έναν θρύλο, όταν ένα μωρό έρχεται στον κόσμο, γνωρίζει ήδη τα μυστικά της δημιουργίας. Όμως ακριβώς πριν τη γέννησή του, ένας άγγελος το αγγίζει με το δάχτυλο στο στόμα: "σσστ!" και το παιδί ξεχνάει τα πάντα, ερχόμενο στον κόσμο εντελώς αθώο... Γι' αυτό έχουμε όλοι μια μικρή λακουβίτσα πάνω από τα χείλη, το Σημάδι ενός Αγγέλου.

    Ενώ πηγαίνει να πάρει το γιο της από ένα πάρτι γενεθλίων, η Έλσα Βαλεντέν (Κατρίν Φροτ) προσέχει ένα εξάχρονο κοριτσάκι που την αναστατώνει. Το νιώθει, είναι απόλυτα πεισμένη: η Λόλα είναι η δική της κόρη. Στοιχειωμένη απ' αυτό το ανεξήγητο συναίσθημα, αρχίζει να παρακολουθεί το κορίτσι για να μάθει περισσότερα. Μπαίνει στη ζωή της, γνωρίζει τη μητέρα της Κλερ (Σαντρίν Μπονέρ), που αρχίζει σιγά-σιγά ν' ανησυχεί για την παράξενη συμπεριφορά αυτής της γυναίκας που τριγυρίζει την κόρη της. Είναι τρελή; Επικίνδυνη; Και τι συνέβη έξι χρόνια νωρίτερα; Αρχίζει τότε μια ανελέητη μάχη ανάμεσα σε δυο γυναίκες που δεν θα έπρεπε να είχαν συναντηθεί ποτέ...



    Σύνδεσμοι: blurb & info, κινηματογράφος.
    Διαδικασία: κάνεις κλικ στο πόστερ, σου βγάζει ένα e-mail, συμπληρώνεις το όνομά σου και το στέλνεις ή κατασκοπεύεις σκοτεινά μάνα να γδύνει τη κόρη της και μας ταχυδρομείς τις φωτογραφίες με θέμα "Symmetoxh sto diagwnismo To Shmadi Enos Aggeloy". Κάμποσες προσκλήσεις θα τυπωθούν μέχρι τη Παρασκευή το απόγευμα, οι υπόλοιπες τη Κυριακή, γενικά ξέρεις πια ότι τέτοιες ώρες και σε μεγάλες αίθουσες όλοι οι καλοί χωράνε. Το θέμα (ή subject) του e-mail παραμένει πάντως σχετικά σημαντικό, ειδικά αν τα δικά σου έχουν μια τάση να πάνε κατευθείαν στο spam.


    Credits: σε μένα που δεν είχα ούτε υλικό ούτε έμπνευση αυτή τη φορά, και στο Χαράλαμπο που έκανε ένα προσχέδιο.. ακόμα χειρότερο.

  2. cheaptalk said

    Πέρασα μια πρόσκληση ψιλοπερισσότερο δουλεμένη από την αρχική. Και σημειώνω ότι στη guest list μπορείς να μπεις και αν δηλώσεις απλά "Attending" στο event Avant Premiere: L'Empreinte de l'Ange στο Facebook.

  3. cheaptalk said

    Μοίρασα καμιά εξηνταριά προσκλήσεις, χωρίς να προσπαθήσω πολύ να ξεσκαρτάρω όσους δε ξέρουν καν από ποιον ζητάνε η στέλνουν διπλοτριπλόδιπλες συμμετοχές, η αλήθεια είναι. Οπότε η πρεμιέρα έκλεισε. Αν δε πήρες επιβεβαίωση (και διαβάζεις τα σχόλια οπότε δεν είσαι ξεσκαρταρισμένος), το πιο πιθανό είναι να στέλνεις σε όλο το κόσμο e-mail και να σε έχουν βάλει όλοι στο spam. Ή να σου έχει μπλοκάρει το λογαριασμό το Yahoo! για κάποιο λόγο που δε καταλαβαίνω.

    Συμμετοχές εξακολουθώ να μετράω από το event στο Facebook, που αναφέρω παραπάνω. Αν δεν έχεις λογαριασμό εκεί, στείλε e-mail που να λέει "δεν έχω λογαριασμό στο Facebook αλλά θέλω πρόσκληση για τη πρεμιέρα".

Copyright © 2012 Movies for the Masses, Challenging common sense since 2004. Your ticket is
Contact us at moviesforthemasses@gmail.com. Subscribe by RSS or E-mail.