20 διπλές προσκλήσεις να αφήσεις το κακό να μπει

Let the Right One InΔες/Κρύψε το trailer


Η Seven Films σας προσκαλεί στην avant première του ρομαντικού θρίλερ τρόμου Άσε το Κακό να Μπει. Τη Δευτέρα 16 Μαρτίου στις 9 το βράδυ στην ΑΝΔΟΡΑ, Σεβαστουπόλεως 117.



(Αν το κλικ δε σου δουλεύει στείλε απλά e-mail:  moviesforthemasses@gmail.com)

6 Responses so far.

  1. cheaptalk said

    Ο Όσκαρ είναι δώδεκα χρονών και μεγαλώνει στη Σουηδία το 1982. Είναι παιδί χωρισμένων γονιών, μεγαλώνει μαζί με τη μητέρα του, βλέπει σπάνια τον πατέρα του, που μοιάζει να μην ενδιαφέρεται και τόσο για την ανατροφή του, στο σχολείο είναι δακτυλοδεικτούμενος και γίνεται εύκολος στόχος για τους συμμαθητές του που εκτονώνονται βίαια πάνω του. Ο Όσκαρ κλείνεται στον εαυτό του και μαζεύει την οργή του. Τα πράγματα όμως αλλάζουν, όταν γνωρίζει το κορίτσι της διπλανής πόρτας. Η Έλι, συνομήλική του είναι απόμακρη, μοναχική κι ενδιαφέρουσα, τον ακούει και περνά ώρες μαζί του. Μοιράζονται πια κάτι σημαντικό. Και μια λεπτομέρεια: Ο Όσκαρ καταλαβαίνει γρήγορα πως η Έλι είναι... βαμπίρ, που ευθύνεται για μια σειρά μυστήριων φόνων στην περιοχή.

    Σύνδεσμοι: blurb & info, κινηματογράφος.
    Διαδικασία: κάνεις κλικ στο πόστερ, σου βγάζει ένα e-mail, συμπληρώνεις το όνομά σου και το στέλνεις ή κρεμάς ανάποδα για αφαίμαξη διαβάτη παγωμένου πάρκου και μας στέλνεις τον κουβά με θέμα "Symmetoxh sto diagwnismo Ase to Kako na Mpei". Οι προσκλήσεις θα τυπωθούν μέχρι τη Κυριακή το βράδυ και είναι προφανώς περιορισμένες. Επιπλέον, η Seven μας κράτησε κακά μπλουζάκια και κακά κιλοτάκια που δε τα διαφημίζουμε ακόμα αλλά μπορείς να τα ζητάς.


    Credits: και μπλουζάκι σε όποιον βρει τη πρωτότυπη γραμματοσειρά (κάτω δεξιά) γιατί δε θυμάμαι πόσο καιρό είχα να φτιάξω πρόσκληση με κάποια παραπλήσια. Κάτι σε Franklin Gothic έφερνε, έψαξα ώρες χωρίς να καταφέρω τίποτα.

  2. rotweiler said

    σε futura condensed φέρνει, με σφιχτό tracking.

  3. cheaptalk said

    Yep, Futura Condensed Extra Bold είναι. Έπαιξα και με τα διαστήματα, θα 'βγαινε και καλύτερο αλλά πολλές ώρες έφαγα ήδη για διαφορές που δε βλέπει κανένας. Έγινες κακός και με τη βούλα :p

  4. rotweiler said

    anytime ;)

  5. cheaptalk said

    Έβαλα μια στάμπα SOLD OUT που βέβαια μπορούσε και να μπει και από τη πρώτη ώρα, και μοίρασα και 25 προσκλήσεις, αλλά πάλι όσοι δε πήραν θα παραπονιούνται, κλασικά.

    Επειδή οι πρώιμες συμμετοχές για τα μπλουζάκια ήταν παραπάνω από τις 2-3 που περίμενα, σε βαθμό που να μη μπορώ να τις διαχειριστώ, ακυρώνονται όλες και αν έστειλες θα πρέπει να ξαναστείλεις αύριο μεθαύριο που θα ανεβάσω το διαγωνισμό (σε μορφή μεγάλης εξυπνάδας όχι καινούριου θέματος αν μαζεύεις το κύριο feed/email).

  6. cheaptalk said

    Κατευθείαν από τη ντουλάπα του cinemad* 20 μπλουζάκια, και κατευθείαν από τα συρτάρια της Στέλλας** 20 κιλοτάκια Låt den Rätte Komma In, μπορούν να γίνουν δικά σου*** με ένα κλικ****.

    *χωρίς το μοντέλο, **οι αυστηρώς ακατάλληλες φωτογραφίες διατίθενται αποκλειστικά από τη Seven Films, ***όχι όλα μαζί, ****ή απλό e-mail στο moviesforthemasses@gmail.com

Copyright © 2012 Movies for the Masses, Challenging common sense since 2004. Your ticket is
Contact us at moviesforthemasses@gmail.com. Subscribe by RSS or E-mail.