Terminator Salvation (2009): Αποφασισμένο trailer

Δες/Κρύψε το trailer #1

Πιο γνωστό μέχρι τώρα για το fucking ξέσπασμα του Christian Bale στα γυρίσματα (που έγινε για καμιά βδομάδα το fucking soundtrack όλων των διχτύων και όχι μόνο), και για τον χαρμόσυνο χωρισμό της Megan Fox (από τον αγαπημένο guest των Sarah Connor Chronicles), το Terminator: Salvation (2009) απέκτησε και κατασοβαρή δημοσιότητα ως καλοκαιρινό μπλοκμπάστερ, με το πρώτο ολοκληρωμένο τρέιλερ που έβγαλε τα ξημερώματα το Yahoo! Movies.

To τρέιλερ έκανε πρεμιέρα τη προηγούμενη βδομάδα στη WonderCon, μαζί με νέο του έτερου μπλοκμπάστερ σε αναζήτηση αξιοπιστίας, του Star Trek (2009). Και τα δυο τρέιλερ θα βγουν στις αμερικάνικες αίθουσες αυτή τη βδομάδα, πριν τους κάνε μια ευχή ένα βουντού κάτι να μην είναι τόσο σκατένιοι όσο φαίνονται και σκοτώσουν εντελώς για πάντα όλες τις κομικομεταφορές Watchmen (2009). Και τα δυο μπλοκμπάστερ φαίνεται τώρα να φαίνονται λιγότερο σκατένια απ' ότι φαίνονταν αρχικά, αλλά μπορεί και να σου φαίνεται γιατί τα υπόλοιπα (λέγε με Wolverine, έτσι.. εντελώς τυχαία) φαίνονται ακόμα χειρότερα, σε ένα κινηματογραφικό καλοκαίρι που φαίνεται να συνεχίζει έναν σίγουρα άπατο χειμώνα, για να χωνέψεις μέχρι αηδίας πόσο σημαντική ήταν για τη βιομηχανία μια κάποια εκατονταήμερη απεργία που έληξε πριν ένα χρόνο. Για το φαίνεσθαι, το τρέιλερ κάνει να φαίνεται το μεταλλικό κρανίο του τρίτου πρωταγωνιστή που φαίνεται στην αφίσα της τέταρτης ταινίας. Και, προσθέτοντας και αποκαλυπτικές σκηνές από το.. Terminator 3: Rise of the Machines (2003) για κερασάκι, αποκαλύπτει και ότι άλλο απομένει από μια ισχνή ιστορία (το πρώτο μέρος νέας, και σχεδιασμένης αυτή τη φορά, τριλογίας), βασισμένη σε μια ισχνή μυθολογία, που ισχνοποιείται μέχρις εξαφάνισης, αφού το μέλλον που βλέπεις δεν είναι το μέλλον για το οποίο σε προειδοποίησε η μαμά (του John Connor, όπως αποκάλυψε το τιζεροτρέιλερ #1).

Κατά τα άλλα, ο visionary director των Charlie's Angels (2000) τη πέφτει στον Michael Bay για την ισχνή σχέση με τη πραγματικότητα των τεράστιων γαμορομπότ του, όταν, επιπλέον, ο κράχτης του είναι ένα τεράστιο γαμορομπότ με ανθρωπόμορφη σχεδίαση. Κατά τα άλλα άλλα, κάθε σκηνοθέτης που προσπαθεί να διατηρήσει μια άλφα αξιοπιστία και μια άλφα παράδοση, βάζοντας τα βυζιά της Moon Bloodgood μπροστάρηδες στο ακατάλληλο για ανηλίκους της παραγωγής του, έχει φυσικά την ολόθερμη συμπαράσταση των Μαζών. Και ο Jonah Nolan με τον Paul Haggis καθάρισαν/σουλούπωσαν, υποτίθεται, τη δουλειά των visionary σεναριογράφων της Catwoman (2004). Και ο Christian Bale, που φαίνεται να απαίτησε και μια κάποια γαμημένη σοβαρότητα πριν μπλεχτεί στη παραγωγή, είναι ο Christian Bale.


Previously on Movies for the Masses: Funny People (2009): Spoiler trailer

5 Responses so far.

  1. cheaptalk said

    Αν δεν κάθεσαι να ακολουθείς και όλα τα link σε κάθε θέμα, ο τρίτος άνθρωπος, ο terminator που δεν ξέρει ότι είναι terminator και ήταν στο πρώτο σενάριο ο πρώτος άνθρωπος (i.e. η ιστορία περιστρέφονταν γύρω από αυτόν), ο Sam Worthington, είναι πρωταγωνιστής και στη πιο αναμενόμενη ταινία από τότε που αβύθιστο υπερωκεάνειο συνάντησε αποφασισμένο παγόβουνο, στο Avatar (2009) του James Cameron.

  2. cheaptalk said

    Το Avatar φυσικά βγαίνει τον Δεκέμβριο. Και πόσο πιο σκατοκαλοκαίρι θα ήταν το επερχόμενο σκατοκαλοκαίρι αν το Star Trek είχε μείνει στον χειμώνα που πέρασε και ο έκτος Harry Potter είχε μείνει στο περσινό φθινόπωρο, δε θα 'πρεπε να το υπενθυμίζω σε κανέναν. Αλλά, και τον χειμώνα κάποιοι τον παρουσίασαν σαν υπέροχο (στα σοβαρά) στη λήξη του, οπότε.. βαράω το κεφάλι μου στον τοίχο μπας και βγει τίποτα :p

  3. cheaptalk said

    Ξαναματαθυμίζω, επειδή προφανώς δε καταλαβαινόμαστε, ότι ταινίες, χωρίς χαρακτηρισμό, που πήγαιναν, καρατσεκαρισμένα, για θάψιμο άκλαφτες, ταινίες σα τα Ghosts of Girlfriends Past (2009) και τον Έρωτα αλά Ελληνικά (2009), τέτοιες ταινίες κρίθηκαν ξαφνικά ικανές να κόψουν εισιτήρια απέναντι στις μεγαλύτερες καλοκαιρινές παραγωγές. Κι αν δε λέει ούτε αυτό κάτι για τις μεγαλύτερες καλοκαιρινές παραγωγές, δε ξέρω τι μπορεί να πει.

  4. cheaptalk said

    Ακόμα μια πολύπαθη ταινία της Warner, μετά τους πολύπαθους Watchmen (2009), σέρνεται στα δικαστήρια λίγους μήνες πριν βγει στις αίθουσες, και τα πράγματα αυτή τη φορά φαίνονται σοβαρότερα. Σύμφωνα με το Variety, o Moritz Borman που πούλησε τα δικαιώματα της παραγωγής κατηγορεί τους Derek Anderson και Victor Kubicek που τα αγόρασαν ότι όχι μόνο δε τον πλήρωσαν ποτέ αλλά έχουν ρίξει και άπειρα φέσια στη πορεία. Και ζητάει μόνο.. $160 εκατομμύρια αποζημίωση.

  5. cheaptalk said

    Σύμφωνα με το Variety, η δικαστική διαμάχη των παραγωγών λύθηκε "φιλικά" εκτός δικαστηρίων και με όρους που δεν ανακοινώθηκαν. Ανακοίνωση δεν υπάρχει ακόμα και για το rating του φιλμ αλλά είναι πια δεδομένο ότι όχι μόνο θα βγει ως PG-13 (για πρώτη φορά στην ιστορία του franchise) αλλά αυτός ήταν ο στόχος και στα γυρίσματα.

Copyright © 2012 Movies for the Masses, Challenging common sense since 2004. Your ticket is
Contact us at moviesforthemasses@gmail.com. Subscribe by RSS or E-mail.