Hisss (2009): Προκλητικό trailer


Η τρομοταινία με ενσωματωμένο το μεγαλύτερο δυνατό διαπλανητικό δημογραφικό, τουλάχιστο για το 2009, έχει φυσιολογικά σκηνοθέτρια τη κόρη του πιο ελεύθερου μυαλού στο Hollywood, και πρωταγωνίστρια τη κάτοχο του πιο ελεύθερου κορμιού στο Bollywood. Jennifer Lynch και Mallika Sherawat διασκευάζουν το μύθο της Nagin, της γυναίκας-φίδι, σε μια ταινία που έχει ήδη απασχολήσει από τη Wall Street Journal μέχρι τον τελευταίο κουτσομπόλη Ινδό blogger, προτού αρχίσει τα πρώτα παιχνίδια με σοβαρή δημοσιότητα, τη προηγούμενη εβδομάδα στο Fangoria Weekend of Horrors του LA.

Nagin: H Γυναίκα Φίδι ήταν και ο.. πρωτότυπος τίτλος της ταινίας, μέχρι που η παραγωγή κατάλαβε ότι τα ασιατικά ακροατήρια είχαν ήδη καταναλώσει αμέτρητες συνταγές που ηχούν σα το πρώτο μέρος του (i.e. Nagin) ενώ τα δυτικά δε ξέρουν κανένα άλλο είδος εκτός από το δεύτερο (i.e. γυναίκα φίδι). Έτσι η κατάσταση απλοποιήθηκε σε Hisss (2009), με επιπλέον κράχτες τον Irrfan Khan που δε χρειάζεται συστάσεις πουθενά μετά το Slumdog Millionaire (2008), και τον Robert Kurtzman, θρύλο των μεικάπ εφέ για δυο δεκαετίες. Για τη σκηνοθεσία, με προϋπολογισμό $4-5 εκατομμύρια, η Split Image Pictures έψαξε στην Αμερική μια διαφορετική ματιά στη κλασική ιστορία, και έπεσε όπως βλέπεις διάνα, στη βίαια ζωώδη βρoμιάρα της Lynch.

Βίαια ζωώδης βρoμιάρα είναι φυσικά και οποιαδήποτε ματιά στα μπούτια της Mallika, η οποία προκαλεί "νοητική αγωνία" στους συντηρητικούς της πατρίδας της όταν τα βγάζει στη φόρα, με προφανή στόχο τώρα να τους στείλει μια και καλή στη κόλαση του εγκεφαλικού. Η σταρ που γενικά δηλώνει 27 στα 26 αν και η πρώτη της δουλειά ήταν αεροσυνοδός πριν 15 χρόνια (και ήταν 25 τότε, σύμφωνα με τις χειρότερες φήμες), δεν έχει κανένα πρόβλημα να δηλώνει και ότι ακολούθησε τον πανάρχαιο δρόμο για να πάει μπροστά, κάνοντας ρεκόρ.. φιλιών από τη πρώτη της ταινία (17 στο Khwahish (2003)). Παρολαυτά, το φιλί του Hisss που έχει ήδη ξεσηκώσει σάλο με τη διάρκεια-ρεκόρ του, το δίνει η Divya Dutta, ανάλογων προσόντων στο ντεκολτέ αλλά μάλλον και στη προκλητικότητα, σε μια χώρα που ο συγχρωτισμός της κινηματογραφικής βιομηχανίας της με το Hollywood προκαλεί όλο και βαρύτερες γουρουνίσιες επιδημίες.


Previously on Movies for the Masses: H2 (2009): Φορτωμένο teaser

2 Responses so far.

  1. cheaptalk said

    Το trailer που έφαγα κάτι άπειρες ώρες να το κάνω να βλέπεται, το είχε ανεβάσει σε κακά χάλια ο Todd στο Twitch.

  2. relative_stranger said

    tora pia den yparxei sto site poy mas ypedeikses

Copyright © 2012 Movies for the Masses, Challenging common sense since 2004. Your ticket is
Contact us at moviesforthemasses@gmail.com. Subscribe by RSS or E-mail.