Inglourious Basterds (2009): Sélection officielle teaser


Περιορισμένα ήταν τα χειροκροτήματα στη πρώτη καταφισκαρισμένη προβολή των Μπάσταρδων (2009) του Quentin Tarantino το πρωί στις Κάνες, και η κόπια είναι ήδη συλλεκτική αφού στις αίθουσες το φιλμ θα βγει πιο σύντομο απ' ότι λέγεται. Αλλά θερμά ήταν τα τιτιβίσματα στα δίχτυα στη συνέχεια, και ο σκηνοθέτης δε πήγε τελικά στη Γαλλία μόνο για να κουβαλάει τα μπαγκάζια του Brad Pitt που φέτος κλείνει τα απαραίτητα χρόνια παρουσίας στο φεστιβάλ για να αντικαταστήσει τον Φοίνικα στα βραβεία του, απ' ότι ακούγεται.


Previously on Movies for the Masses: Vincere (2009): Sélection officielle trailer

4 Responses so far.

  1. verbal said

    Για την ιστορία, παρ' όλο το βρίσιμο που έχει φάει η ταινία, η day-after προβολή του Inglorious Basterds ήταν γεμάτη τουλάχιστον 50 λεπτά πριν την ώρα έναρξής της (η ουρά είχε αρχίσει να σχηματίζεται τουλάχιστον 3 ώρες πριν) κι ο μόνος που κατάφερε να μπει μετά το κρέμασμα της ταμπέλας "κομπλέ", ήταν ο Almodovar που εμφανίστηκε κάνα μισάωρο πριν την προβολή.

  2. verbal said

    Ναι, Inglourious, όχι Inglorious, αλλά whatever...

  3. cheaptalk said

    Τον Tarantino τον έχω ξεγράψει από τότε που έκοψε το Kill Bill στα δύο. Αλλά, όπως είπε και ο ίδιος χτες στις συνεντεύξεις, το στιλ του είναι δεδομένο, οπότε μου φαίνονται σχιζοφρενείς όλοι αυτοί που που τον σφάξαν με το μπαμπάκι, κάνοντας αναφορά στο έργο του και επικρίνοντας τους Μπάσταρδους ουσιαστικά γιατί.. είναι έργο του (π.χ. μπορείς να πεις ότι οι διάλογοι είναι ηλίθιοι αυτή τη φορά, αλλά το ότι είναι ατελείωτοι είναι trademark πως να το κάνουμε).

  4. Γιάννης_Βασιλείου said

    Τελικά του έγραψε μουσική ο Μορρικόνες ή χρησιμοποίησε πάλι κονσέρβες?

Copyright © 2012 Movies for the Masses, Challenging common sense since 2004. Your ticket is
Contact us at moviesforthemasses@gmail.com. Subscribe by RSS or E-mail.