10+1 συλλεκτικοί γορίλες για κρέμασμα

Fog Films, Posters
Οι Μάζες σου 'χουν τυλίξει δέκα (10) συν μία (+1) αφίσες από την εβδομάδα προβολών των Fog Films. Η συν μία απ' αυτές, είναι τίγκα στις υπογραφές απ' τους σκηνοθέτες των ταινιών. Ετοίμασε τις βούρτσες για τη χοντρή την τρίχα, πιάσε να ξεφλουδίζεις τις μπανάνες για να δελεάσεις το γοριλάκι, ξεκίνα να μαθαίνεις να κρεμιέσαι ανάποδα, και πάντα το κουμπί να μπεις στην κλήρωση.


Δες/Κρύψε την αφίσα

Fog Films, Poster

(Αν το κλικ δε σου δουλεύει στείλε απλά e-mail:  moviesforthemasses@gmail.com)

2 Responses so far.

  1. verbal said

    Όπως λέει και το post, οι προσκλήσεις είναι 10 συν 1 special edition. Οι τυχεροί της κλήρωσης θα ενημερωθούν με σχετικό email μέχρι το τέλος του μήνα (οπότε αν δεν το λάβεις μέχρι τότε, απελπίσου) και αν έχεις περιέργεια, οι υπογραφές που βλέπεις στην αφίσα, ανήκουν στον Γιώργο Νούσια (κάτω απ' το γοριλάκι) και τον Δημήτρη Παναγιωτάτο (πάνω αριστερά).

    Ή Ομίχλη θα έχει σήμερα την τελευταία μέρα των προβολών της στην Έλλη, ξεκινώντας στις 16.00 και στις 17.00 με τα προτελευταία δύο μπλοκ ταινιών μικρού μήκους. Στις 19.00 θα προβληθεί ο Κυνόδοντας, απουσία του σκηνοθέτη Γιώργου Λάνθιμου και στις 20.45 οι πόρτες θ' ανοίξουν για την ομιχλοτελετή λήξης ("με πολλές εκπλήξεις") και τη συζήτηση "Κινηματογράφος και Πολιτική", με εισηγητές και συντονιστές τους Βαρδή Μαρινάκη, Κωνστανίνα Βούλγαρη και Ελισάβετ Χρονοπούλου. Στις 22.30, το πρόγραμμα θα κλείσει με την τρίωρη προβολή του τελευταίου γκρουπ ταινιών μικρού μήκους.

    Η Εβδομάδα Ελληνικού Κινηματογράφου, θα γιορτάσει τις πάνω από 4μιση χιλιάδες θεατές που την παρακολούθησαν, με ένα μεγάλο ανοιχτό party, την Πέμπτη στο Bios (Πειραιώς), όπου θα παίξουν live οι Χρήστος Θηβαίος, Berlin Brides, Lost Bodies, felizol, The Boy και Sancho vs Biomass.

  2. cheaptalk said

    Διαγωνισμούς για αφίσες και μπλουζάκια τους βγάζουμε συνήθως κρυμμένους σε σχετικά θέματα ή σε "μεγάλες εξυπνάδες", και είναι αλήθεια ότι γενικά το θέμα Fog το κουράσαμε λιγάκι σε σχέση με τα συνηθισμένα στις Μάζες. Αλλά από τη μια ήταν και κυριολεκτικά επαναστατικό γεγονός (έστω κι αν δε φαίνεται τόσο από μακριά), και από την άλλη ο verbal είναι και νέος και.. βράζει το αίμα του ακόμα ;-)

Copyright © 2012 Movies for the Masses, Challenging common sense since 2004. Your ticket is
Contact us at moviesforthemasses@gmail.com. Subscribe by RSS or E-mail.