20 διπλές προσκλήσεις για Killers

KillersΔες/Κρύψε το trailer


Η Filmopolis σας προσκαλεί στην avant première της ρομαντικής κωμωδίας δράσης Killers. Την Τετάρτη 9 Ιουνίου στις 8μιση το βράδυ στο Odeon Kosmopolis στο Μαρούσι.



(Αν το κλικ δε σου δουλεύει στείλε απλά e-mail:  moviesforthemasses@gmail.com)

2 Responses so far.

  1. cheaptalk said

    Η Τζεν Κόρνφελντ (Κάθριν Χάιγκλ) είναι σίγουρη ότι δε θα ξαναερωτευτεί ποτέ. Μετά τον πρόσφατο και ξαφνικό χωρισμό της, έχει πάρει απόφαση ότι αυτό το κεφάλαιο της ζωής της έχει κλείσει. Οταν, όμως, απρόθυμα θ’ ακολουθήσει τους γονείς της σ’ ένα ταξίδι στη γαλλική Ριβιέρα, η Τζεν θα γνωρίσει τον άντρα των ονείρων της, τον όμορφο, γοητευτικό κι αρρενωπό Σπένσερ Εϊμς (Αστον Κούτσερ). Τρία χρόνια αργότερα, το πιο ανέφικτο όνειρο της Τζεν έχει γίνει πραγματικότητα: εκείνη κι ο Σπένσερ είναι νεόνυμφοι και ζουν την ιδανική ζωή στα προάστια. Τουλάχιστον, μέχρι τη μέρα μετά τα τριακοστά γενέθλια του Σπένσερ, όταν οι σφαίρες αρχίζουν να πέφτουν σαν το χαλάζι. Στην κυριολεξία. Απ’ ό,τι φαίνεται, ο Σπένσερ ξέχασε ν’ αναφέρει στην Τζεν ότι είναι, επίσης, ένας διεθνής υπερκατάσκοπος και τώρα ο τέλειος κόσμος της έχει έρθει τα πάνω-κάτω. Καθώς έρχεται αντιμέτωπη με το γεγονός ότι ο άντρας της είναι ένας πληρωμένος δολοφόνος, η Τζεν αποφασίζει ν’ ανακαλύψει τι άλλο μπορεί να της έχει αποκρύψει ο Σπένσερ. Ταυτόχρονα προσπαθεί να γλιτώσει από τις σφαίρες, να κρατήσει τα προσχήματα με τους γείτονες, να χειριστεί τα πεθερικά της... και να ξαναβρεί τη χαμένη της εμπιστοσύνη. Κι έπειτα λένε ότι η ζωή στα προάστια είναι εύκολη...

    Σύνδεσμοι: blurb & info, κινηματογράφος.
    Διαδικασία: κάνεις κλικ στο πόστερ, σου βγάζει ένα e-mail, συμπληρώνεις το όνομά σου και το στέλνεις ή βάζεις το 45άρι σου σε ένα φάκελο και μας στέλνεις τη γυναίκα σου με θέμα "Symmetoxh sto diagwnismo Killers". Οι προσκλήσεις θα τυπωθούν μέχρι τη Τρίτη το πρωί, κάποιες ίσως και τη Κυριακή το βράδυ.


    Credits: σε μένα και στους γραφίστες της Lionsgate.

  2. verbal said

    Οι προσκλήσεις έχουν μοιραστεί κι οι τυχεροί έχουν ειδοποιηθεί, όπως υποννοεί κι η στάμπα του sold out.

Copyright © 2012 Movies for the Masses, Challenging common sense since 2004. Your ticket is
Contact us at moviesforthemasses@gmail.com. Subscribe by RSS or E-mail.