30 διπλές προσκλήσεις για Υποψήφιους Μάγους

The Sorcerer's ApprenticeΔες/Κρύψε το trailer


Η Audio Visual σας προσκαλεί στην avant première της περιπέτειας φαντασίας The Sorcerer's Apprentice. Την Τρίτη 13 Ιουλίου στις 7μιση το βράδυ στο Village Park στου Ρέντη.



(Αν το κλικ δε σου δουλεύει στείλε απλά e-mail:  moviesforthemasses@gmail.com)

3 Responses so far.

  1. verbal said

    O Μπαλτάζαρ Μπλέικ (Νίκολας Κέιτζ) είναι ένας μάγος αυθεντία στο είδος του! Ζει στο σύγχρονο Μανχάταν και προσπαθεί να προστατεύσει την πόλη από τον αρχηγό της Νέμεσις, τον Μάξιμ Χόρβατ (Άλφρεντ Μολίνα). Ο Μπαλτάζαρ όμως δεν μπορεί να τα καταφέρει μόνος γι αυτό και προσλαμβάνει έναν μαθητευόμενο τον Ντέιβ Στάτλερ (Τζέι Μπαρούσελ), έναν φαινομενικά καθημερινό νεαρό που επιδεικνύει κρυμμένες δυνατότητες και γίνεται ο προστατευόμενος του.

    Ο μάγος δίνει στον απρόθυμο συνεργό του ένα δυνατό πρώτο μάθημα για την τέχνη και την επιστήμη της μαγείας, και μαζί, αυτοί οι δύο μάλλον αταίριαστοι συνεργάτες ξεκινούν να σταματήσουν τις δυνάμεις του σκότους. Θα χρειαστεί όλο το κουράγιο που μπορεί να επιστρατεύσει ο Ντέιβ για να επιβιώσει από τη δοκιμασία της εκπαίδευσης, να μπορέσει να σώσει την πόλη και να κερδίσει και το κορίτσι!


    Σύνδεσμοι: blurb & info, κινηματογράφος
    Διαδικασία: κάνεις κλικ στο πόστερ, σου βγάζει ένα e-mail, συμπληρώνεις το όνομά σου και το στέλνεις ή διαβάζεις το ξόρκι και στέλνεις τις σφουγγαρίστρες σου να μας μουλιάσουν το σαλόνι, με ετικέτα "Symmetoxh sto diagwnismo The Sorcerer's Apprentice". Οι προσκλήσεις θα τυπωθούν μέχρι τη Δευτέρα το πρωί, κάποιες ίσως και τη Κυριακή το βράδυ.

    Credits: στο γραφίστα της Audio Visual που κατάφερε να ξεπεράσει τις απίθανες απαιτήσεις της Disney για να μας φτιάξει τα δύο δημιουργικά, έστω κι αν δεν είναι απόλυτα συμβατά με τις συνήθεις προδιαγραφές μας.

  2. verbal said

    Οι προσκλήσεις έχουν εξαντληθεί και μοιραστεί

  3. cheaptalk said

    Έβαλα και μια, πολύ μικρότερη απ' ότι συνήθως, στάμπα SOLD OUT στη πρόσκληση, ελπίζοντας να μην παραβαίνει τις δημιουργικές προδιαγραφές της Disney.

Copyright © 2012 Movies for the Masses, Challenging common sense since 2004. Your ticket is
Contact us at moviesforthemasses@gmail.com. Subscribe by RSS or E-mail.