Sucker Punch (2011): Comic-Con teaser

Sucker Punch - Comic-Con Teaser

Σε glorious snyderovision, το trailer του Sucker Punch (2011), της πρώτης πρωτότυπης δουλειάς του Zack Snyder, κυκλοφορεί από τα ξημερώματα στο δίχτυο, ακολουθώντας τη προβολή του το σαββατοκύριακο, που αλλού, στη Comicon.

Η πρωτοτυπία είναι βέβαια σχετική, ο σκηνοθέτης των 300ων (2007) αράδιαζε εμπνεύσεις και αναφορές για αρκετή ώρα στο San Diego, για ότι έχει συνοψίσει εδώ και πολλά χρόνια σαν "Αλίκη στη Χώρα των Θαυμάτων με πολυβόλα". Ήδη γνωστό είναι και ότι ο Snyder είχε παγώσει το project για να αναλάβει τους Watchmen (2009), των οποίων η επιτυχία (σύμφωνα με το studio τουλάχιστο) έπεισε τη Warner να το διανείμει, σε παραγωγή του σκηνοθέτη. Σε ότι μπορείς να δεις να βγαίνει τώρα, πέρα από το υπερστιλιζάρισμα που από μόνο του δεν είναι βέβαια κακό, ο Snyder φαίνεται να έχει δώσει και διαφορετική ταυτότητα σε κάθε επίπεδο, να υπογράφει το καθένα ξεχωριστά, με αποτέλεσμα ή να εκσπερματώνεις από τη συρραφή μεταχειρισμένων πορνοεικόνων ή να σε πιάνει ναυτία. Κάπου ανάμεσα, κάποια πλάνα είναι πραγματικά εντυπωσιακά (αν και τα καινότερα όλο και σε κάποιον θυμίζουν κάτι), τα εφέ πιθανά δεν έχουν ολοκληρωθεί (τα γυρίσματα τελείωσαν το Γενάρη, η έξοδος πάει κλασικά για Μάρτη), το μοντάζ πιθανά να λειτουργεί περισσότερο με υπόκρουση το Zeppelin-ικό When the Levee Breaks που ήταν βέβαια πολύ ακριβό για εκπομπή σε όλο τον πλανήτη (και ακούστηκε μόνο στο σχετικό πάνελ στο Hall H). Τη ψηφιακή κίνηση έχει αναλάβει η Animal Logic που υπογράφει και το Legend of the Guardians (2010), και προβάλλοντας αυτή ακριβώς τη δουλειά σα μέτρο σύγκρισης ο Snyder αντιστάθηκε στην ιδέα να ρίξει και τρισδιαστατοποίηση στο χωνευτήρι του.


3 Responses so far.

  1. cheaptalk said

    Η σκηνή στο ποστεράκι στο θέμα, είναι από το βιντεάκι που παίζει στην επίσημη σελίδα. Ως βιντεάκι, δεν έχει και πολύ μεγάλη λεπτομέρεια, οπότε αναγκαστικά και όλη η σύνθεση είναι θολή. Άμα βρω τίποτα καλύτερο θα το περάσω και στο θέμα. Τα character posters που βγήκαν πριν λίγες μέρες, δεν δίνουν.. συνολική εικόνα, και τα άφησα αχρησιμοποίητα.

  2. cheaptalk said

    Το βίντεο της επίσημης σελίδας κυκλοφόρησε και σαν banner art, η λεπτομέρεια δεν είναι ακόμα αρκετή αλλά είναι αλαφρά καλύτερη από του βίντεο, οπότε πέρασα μια σχετικά βελτιωμένη εκδοχή από το ποστεράκι στο θέμα. Με την ευκαιρία άλλαξα και τη χρονιά της ταινίας σε 2011, το 2010 το είχα γράψει από τη φόρα των υπολοίπων θεμάτων.

  3. cheaptalk said

    Ολόκληρο το βιντεάκι που έπαιξε στη Comicon υπάρχει, προσωρινά προφανώς, στο YouTube. Η ποιότητα είναι κάτι παραπάνω από χάλια, στη πραγματικότητα είναι όσο πιο χάλια γίνεται πριν την απόλυτη θολούρα, παρολαυτά διακρίνεις καθαρά ότι το Levee παίζει μόνο στην αρχή. Το μοντάζ με όλη τη δράση εξακολουθεί να έχει το Crablouse των Lords of Acid, κομπλέ κιόλας με τους στίχοι για vaginas, labias και λοιπά γυναικεία αξεσουάρ.

    Οπότε σημείωσε ανακρίβειες στο κείμενο στο θέμα.

Copyright © 2012 Movies for the Masses, Challenging common sense since 2004. Your ticket is
Contact us at moviesforthemasses@gmail.com. Subscribe by RSS or E-mail.