The Nutcracker in 3D (2010): Русский трейлер

The Nutcracker in 3D - Russian Trailer
Δες/Κρύψε το teaser

Μια φορά κι έναν καιρό, ο Andrei Konchalovsky ξεκίνησε κινηματογραφική μεταφορά του Καρυοθραύστη, καρυδότσουφλο σε τρικυμία ευρωπουτίγκας, που θα ξεβράσει στις ρώσικες (τουλάχιστο) οθόνες τα Χριστούγεννα, μαγικά μεταμορφωμένο από την ανάποδη Κίρκη της τρισδιαστατοποίησης.

Η πρώτη σχετική αναγγελία έγινε στην αγορά των Κανών, από τη Central Partnership και το ρώσικο Κανάλι 1 που είχε νωρίτερα χώσει άγνωστα ποσά πρόσθετα στα ατελείωτα που έκαψε η πουτίγκα, προφανώς για τη μετατροπή σε S3D και για τη ρωσοποίηση του μονταρίσματος. Η παραγωγή ξαναήρθε στην επικαιρότητα τη προηγούμενη βδομάδα με τιζεροτρέιλερ που κυκλοφόρησε κατά πάσα πιθανότητα για διχτυακή κατανάλωση και όχι μόνο ανατολικο-ευρωπαϊκή, αφού σύμφωνα με όλα τα σχόλια στις ρώσικες σελίδες που το ανέβασαν, στη χώρα έπαιζε όλο το καλοκαίρι πιο εκτεταμένο, μπροστά από από Shrek Forever After (2010), The Last Airbender (2010) και Toy Story 3 (2010), όσο πρόλαβε οθόνες το τελευταίο. Ο Todd που έβγαλε το τρέιλερ στο Twitch λέει τη παραγωγή "Hungarian backed" και άμα ψάξεις από δω κι από κει στο δυτικό κόσμο σαν εταιρεία από πίσω φαίνεται μόνο το HCC Media Group, αλλά πίσω στο 2007, το project το ξεκίναγε ο Paul Lowin της Noisette με το Moritz Borman της Intermedia χρηματοδότη, και Ούγγρους ιδιώτες να βάζουν λεφτά μέσα από κάτι ντόπιους νόμους για φοροαπαλλαγές. Τα γυρίσματα έγιναν το 2007 με στόχο έξοδο τα Χριστούγεννα του '08 (όπως φαίνεται ακόμα στη σελίδα του HCC), από τότε χάθηκαν λίγο πολύ τα επίσημα ίχνη αλλά ανεπίσημα το φιλμ έγινε ανέκδοτο και μέτρο σύγκρισης για τα χειρότερα των εποχών. Οι τελευταίες αναφορές λένε ότι περίμενες για τη πολύ πάνω από $100 μύρια σε κόστος παραγωγή, πως η μισή τρίωρη διάρκεια πετάχτηκε και τα εφέ ξαναδουλεύτηκαν. Τυπικά η ιστορία βασίζεται σε αυτή του ETA Hoffmann (και όχι στη διασκευή για μπαλέτο του Tchaikovsky), και είναι θεωρητικά μιούζικαλ, με στίχους γραμμένους από τον Tim Rice πάνω στο κλασικό score.


One Response so far.

  1. cheaptalk said

    Όπως αναφέρει η Nikki Finke, το φιλμ βρήκε τελικά διανομή και στην Αμερική, ανεξάρτητη φυσικά, από τη Freestyle Releasing που σκοπεύει να το ανοίξει εκεί στις 24 Νοεμβρίου.

Copyright © 2012 Movies for the Masses, Challenging common sense since 2004. Your ticket is
Contact us at moviesforthemasses@gmail.com. Subscribe by RSS or E-mail.