10 διπλές προσκλήσεις για Χάρισμα

HarismaΔες/Κρύψε το trailer


Η Nutopia σας προσκαλεί στην avant première της ρομαντικής κομεντί Χάρισμα. Την Τρίτη 16 Νοεμβρίου στις 6 το απόγευμα στην ΕΛΛΗ, Ακαδημίας 64.




(Αν το κλικ δε σου δουλεύει στείλε απλά e-mail:  moviesforthemasses@gmail.com)

3 Responses so far.

  1. cheaptalk said

    Οι προσκλήσεις συμπεριλαμβάνουν και το πάρτι που θα ακολουθήσει στο Six D.O.G.S με DJ set από τον Ηλία Φραγκούλη και εμφανίσεις Φοίβου Δεληβοριά, Monsieur Minimal, The Burger Project, Μαριέττας Φαφούτη, Τίμου Βερέμη και Jef Maarawi.

    Υπόθεση: Η Ισμήνη είναι μορφωμένη, ευκατάστατη, ευαίσθητη και… συναισθηματικά «ανάπηρη». Προσπαθεί να έχει τα πάντα υπό έλεγχο: τη δουλειά, το διαμέρισμά, τις σχέσεις της, αλλά κυρίως τα συναισθήματά της. Χρησιμοποιεί ένα σύστημα προστασίας απλό, αλλά όπως αποδεικνύεται καθόλου αποτελεσματικό: κανείς δεν επιτρέπεται να πλησιάσει αρκετά. Ο Χάρης είναι ακαλλιέργητος, αγενής, άξεστος, προσβλητικά ειλικρινής αλλά γεμάτος πάθος. Ένας συναισθηματικός οδοστρωτήρας. Τελικά οι σχέσεις του έχουν τα ίδια αποτελέσματα με της Ισμήνης. Πρόσκαιρες και αδιέξοδες. Κι ενώ η κρυφή σχέση της Ισμήνης με τον παντρεμένο προϊστάμενό της καταρρέει, ο Χάρης γνωρίζει την Ισμήνη… Την ερωτεύεται στην πρώτη τους συνάντηση, της το ανακοινώνει στην δεύτερη, στην τρίτη είναι πια σίγουρος πως είναι η γυναίκα με την οποία θέλει να μοιραστεί την ζωή του. Εκείνη, στην αρχή τον αντιπαθεί, μετά νοιώθει αποστροφή, εν τέλει είναι σίγουρη πως δεν θέλει να τον ξαναδεί ποτέ. Μήπως είναι κι αυτή ερωτευμένη μαζί του, κι απλώς δεν το ξέρει ακόμα;

    Σύνδεσμοι: blurb & info, κινηματογράφος.
    Διαδικασία: κάνεις κλικ στη πρόσκληση, σου βγάζει ένα e-mail, συμπληρώνεις το όνομά σου και το στέλνεις ή μας στέλνεις την αγάπη σου στη γνωστή διεύθυνση με θέμα "Symmetoxh sto diagwnismo Harisma".

    Credits: στον συνήθη ύποπτο.

  2. verbal said

    Οι προσκλήσεις για την πρεμιέρα έχουν μοιραστεί, κι οι τυχεροί έχουν ενημερωθεί.

  3. cheaptalk said

    Σημειώνω συμπληρωματικά ότι η πρόσκληση είναι μάλλον η μοναδική που βγάλαμε και δεν έγραφε πάνω "Click Here", επειδή είναι μάλλον και η πρώτη φορά που μοιράσαμε τόσες λίγες προσκλήσεις (και αυτό λόγω και του πάρτι μετά γενικά). Όσοι δε το βρίσκατε και με πρήξατε, τυχεροί είστε. Όσοι κάνατε κλικ από συνήθεια, το ίδιο. Για τους υπόλοιπους συγγνώμη και καλή τύχη την επόμενη φορά ;-)

Copyright © 2012 Movies for the Masses, Challenging common sense since 2004. Your ticket is
Contact us at moviesforthemasses@gmail.com. Subscribe by RSS or E-mail.