Transformers: Dark of the Moon (2011): Trailer 3D

Transformers: Dark of the Moon - 3D Trailer
Δες/Κρύψε το theatrical trailer

Έχοντας μια ικανή γεύση πια του μπλοκμπαστερικού 2011, οι τρίτοι Transformers μοιάζουν γερό στοίχημα για μεγαλύτερη ταινία του, ακόμα και απέναντι στον ακροτελεύτιο Harry Potter, και η Paramount μετακίνησε και φέτος δυο μέρες νωρίτερα την έξοδο του franchise στις αίθουσες, στις 29 Ιουνίου, στοχεύοντας μέχρι τη 4η Ιουλίου στο μεγαλύτερο εισπρακτικό εξαήμερο των εποχών, και βγάζοντας παράλληλα και νέο trailer για τη παραγωγή, να παίζει παντού πριν από τους τέταρτους Πειρατές της Καραϊβικής που πάνε για κάπου $190M πλιάτσικου ανά τον πλανήτη αυτό το σαββατοκύριακο. Αναμενόμενο και το νέο trailer για τα συνήθεια του studio και του Michael Bay, προσθέτει τρίτη διάσταση στο πρώτο θεατρικό της παραγωγής που βγήκε πριν κάνα μήνα, με την έννοια όπως βλέπεις της έμφασης στο ξεδίπλωμα των σκηνών, σε αυτά τα εκπληκτικά sweeping shots, τα κάπως κυριολεκτικά σαρωτικά πλάνα με τα οποία ο Bay αντικατέστησε --σταδιακά, από το Revenge of the Fallen (2009) όπου του το επέτρεπε ο προϋπολογισμός-- το ADHD στιλάκι του, και αποτελούν μάλλον το τελευταίο στοίχημα του S3D να επιδείξει τίποτα πραγματικά κινηματογραφικό, πέρα από τις χάντρες για ιθαγενείς που έχουν πάρει πια χαμπάρι μέχρι και.. οι ιθαγενείς. Ο James Cameron και όλη η βιομηχανία πίσω του, έχουν φυσικά αντίληψη του παιχνιδιού, η συζήτηση του Cameron με τον Bay στα πλαίσια προωθητικού event της Paramount, προβάλλεται παντού στα δίχτυα τις τελευταίες μέρες, όπως προβάλλονταν, επιστρέφοντας στα της παραγωγής, λίγο νωρίτερα και το review παύλα καταχώρηση του AICN για το φιλμ. Αν όχι τιποτάλλο, από αυτό το δημοσίευμα μαθαίνεις πως το Chicago καταστρέφεται για καμιά ώρα στη διάρκεια του Dark of the Moon (2011) και άρα τα trailer αντιπροσωπεύουν πραγματικά τη ταινία, που ξεφορτώθηκε θέλοντας και μη, ανούσιες πλέον οικογενειακές στιγμές, υποβαθισμένες στις λίστες καυτότητας Megan Foxes και χιλιο-επισημασμένα πολιτικά ανορθόδοξα ρομποτο-στερεότυπα, και μοιάζει ξεκάθαρα κορύφωση για τη σειρά, αν προσθέσεις τη ζαλάδα από τα σκοτεινά γυαλιά στη συνολική εικόνα.



2 Responses so far.

  1. cheaptalk said

    Η αφίσα που είχα περάσει αρχικά στο θέμα, να του ταιριάζει και καλύτερα, ήταν πολύ γαμάτη αλλά fake. Και τελικά με πιάσανε πάλι οι συνειδήσεις, και πέρασα την επίσημη, και πιο καθυστερημένη (για μεγαλύτερο κοινό) instead.

  2. cheaptalk said

    Το franchise είναι πασίγνωστη ποσότητα, και σταθερά στα αγαπημένα των Μαζών (όπως φαίνονταν πολύ καλύτερα τις εποχές που το spotback δεν είχε εξαφανιστεί από το δίχτυο, και είχαν βαθμολογίες επισκεπτών οι μαζοκριτικές), οπότε δε νομίζω να χρειάζεται κανένας εισαγωγικά κατεβατά στιλ Green Lantern. Το ότι η οικογένεια η LaBeouf έχει ελάχιστο χαζοχρόνο στο TF3 προκύπτει από το ίδιο review του AICN που αναφέρεται στο θέμα, review το οποίο φυσικά τερατοποιεί τα υποκριτικά προσόντα της Rosie Huntington-Whiteley, που είναι βέβαια λίγο πολύ γνωστά και.. αξιόλογα (στο μάτι). Η ταινία προφανώς αυτή τη φορά θα έχει σενάριο όχι γραμμένο από τον Bay στο ποδάρι με τη Megan να του δένει τα κορδόνια, η ιστορία προσθέτει μια καλή μυθολογία στο σύμπαν των γαμωρομπότ, τα εφέ (πιο δύσκολα και ακριβά από κάθε φορά λόγω του στιλ σκηνοθεσίας) τα δείχνουν στα περισσότερα σημεία αυτά τα 1-2 εκατομμύρια δολάρια που κοστίζουν ανά λεπτό, το 3D είναι κατά 70% γυρισμένο και έτσι (ο Bay έχει πει πολλές φορές ότι δε μπορούσε να στήσει όλες τις σκηνές με τους τεχνικούς περιορισμούς των S3D καμερών). Τα (πολλά) υπόλοιπα είναι λεπτομέρειες για μένα, αλλά όποιος θέλει να προσθέσει καμία, μπορεί φυσικά.

Copyright © 2012 Movies for the Masses, Challenging common sense since 2004. Your ticket is
Contact us at moviesforthemasses@gmail.com. Subscribe by RSS or E-mail.