Νύχτες Πρεμιέρας 2011: Οι προσκλήσεις

Athens International Film Festival 2011, Invitations
Οι Μάζες σου 'χουν κάνει κράτηση για ένα μάτσο Νύχτες Πρεμιέρας. Βάλε το σακάκι σου, σούφρωσε τα χείλη σου, βγάλε τη γλωσσίτσα σου, γλύψε την οθόνη σου, πιάσε το πρόγραμμα κι αρχίνα να μαρκάρεις.


Δες/Κρύψε τις προβολές με προσκλήσεις

17ο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Αθήνας – Νύχτες Πρεμιέρας
Προσκλήσεις MFTM.gr


    SOLD OUT
    Μικρή ζήτηση

10 Λευκές Προσκλήσεις
Γράψε μας γιατί το αξίζεις, και κέρδισε μια από τις 10 λευκές προσκλήσεις για οποιαδήποτε από τις προβολές των Νυχτών Πρεμιέρας σου γυαλίζει περισσότερο, πλην των τελετών και προβολών έναρξης και λήξης.

15/9 OROI / ΑΝΑΤΡΙΧΙΛΕΣ (Ισλανδία, 97') - Μπάλντβιν Ζ.
ΑΠΟΛΛΩΝ 18.00
Ο Αντι είναι 16, γκέι και μπερδεμένος. Με την παρέα του θα βυθιστούν στις καταχρήσεις, το σεξ και το αλκοόλ μόνο και μόνο για να ανακαλύψουν ποιοι στο διάολο είναι. Η ισλανδική εκδοχή του «Skins» είναι μια οργισμένη και συγκινητική ωδή για αυτό το οδυνηρό ταξίδι που ονομάζεται εφηβεία

16/9 KHODORKOVSKY (Γερμανία, 111') - Σίριλ Τούσι
ΑΤΤΙΚΟΝ - 17.30
Πρώην επικεφαλής του πετρελαϊκού κολοσσού Yukos, Νο 1 εχθρός του Πούτιν και δισεκατομμυριούχος, ο Μιχαήλ Χοντορκόφσκι είναι τώρα ο πιο διάσημος κρατούμενος στη Ρωσία. Τι πήγε στραβά; Απαντήσεις - σοκ από τα άδυτα της ρωσικής διαπλοκής

17/9 SOME GUY WHO KILLS PEOPLE / ΕΝΑΣ ΠΟΥ ΣΚΟΤΩΝΕΙ (ΗΠΑ, 97') - Τζακ Πέρεζ
ΔΑΝΑΟΣ 1 - 00.30
O Κεν δουλεύει στο παγωτατζίδικο της μικρής του πόλης και σχεδιάζει να δολοφονήσει αυτούς που του κατέστρεψαν τη ζωή, χρόνια πριν. Βιτριολικές ατάκες, σαρδόνιο χιούμορ και εκλεκτές σπλάτερ πινελιές σε μια μαύρη κωμωδία που στάζει αίμα και κρέμα.

18/9 LA FÉE / Η ΝΕΡΑΪΔΑ (Βέλγιο / Γαλλία, 94') - Ντομινίκ Αμπέλ, Φιόνα Γκόρντον, Μπρούνο Ρομί
ΔΑΝΑΟΣ 1 - 18.00
Νεράιδα χαρίζει τρεις ευχές σε καλοσυνάτο άγνωστο και αυτός ζητάει ένα σκούτερ και ατελείωτη βενζίνη, αλλά ευτυχώς κρατάει μία ευχή και για το μέλλον. Οι δημιουργοί της «Rumba» σε μια ακόμη αναρχική σλάπστικ κωμωδία, βγαλμένη από την παράδοση των Κίτον και Τατί.

20/9 SKOONHEID / ΟΜΟΡΦΙΑ (Ν. Αφρική / Γαλλία, 99') - Ολιβερ Χερμάνους
ΑΠΟΛΛΩΝ - 22.00
Λευκός οικογενειάρχης της Ν. Αφρικής ερωτεύεται τον 23χρονο ανιψιό του και απελευθερώνει το ομοφυλοφιλικό πάθος που επιμελώς έκρυβε, επί χρόνια, σε συναντήσεις ανώνυμου σεξ. Φιλμικός καταιγισμός συναισθημάτων και τόλμης στον φετινό Queer Φοίνικα του Φεστιβάλ Καννών.

21/9 SENSATION (Ιρλανδία, 107') Δ.Δ. - Τομ Χολ
ΔΑΝΑΟΣ 1 - 22.30
Παρθένος γιδοβοσκός γνωρίζει μεσήλικη πόρνη και ανοίγουν μαζί μπουρδέλο. Αφοπλιστικά ρεαλιστικό και αυθεντικά σέξι, το «Sensation», πότε ως ανάλαφρη κωμωδία και πότε ως συγκινητικό δράμα, είναι η ανεξάρτητη απάντηση στο «Pretty Woman».
Παρουσία του σκηνοθέτη

22/9 RUNDSKOP / ΜΟΣΧΑΡΟΚΕΦΑΛΗ (Βέλγιο, 120') Δ.Δ. - Μάικλ Ρ. Ρόσκαμ
ΑΠΟΛΛΩΝ- 19.30
Μία μαφία ορμονών, μία δολοφονία μπάτσου και εκλεκτές σφήνες μαύρου χιούμορ αλά «Αποστολή στην Μπριζ». Ενα στιβαρό σκηνοθετικό ντεμπούτο, αφιερωμένο στην εκδίκηση και τον αγώνα για επιβίωση. Bραβείο Καλύτερης Πρώτης Ταινίας στο Φεστιβάλ Fantasia.
Παρουσία του μουσικοσυνθέτη

24/9 WE NEED TO TALK ABOUT KEVIN / ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΙΛΗΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΕΒΙΝ (Ην. Βασίλειο, 110') - Λιν Ράμσεϊ
ΑΤΤΙΚΟΝ - 22:30
Ο νεαρός Κέβιν ξεκληρίζει μία ολόκληρη τάξη στο σχολείο και η μητέρα του αγωνίζεται να συνεχίσει τη ζωή της και να καταλάβει το γιατί. Το νέο αστέρι Εζρα Μίλερ και η εκπληκτική Τίλντα Σουίντον πρωταγωνιστούν σε ένα ανατριχιαστικό δράμα που ακροβατεί στα όρια του θρίλερ.

24/9 CODEPENDENT LESBIAN SPACE ALIEN SEEKS SAME / ΕΞΩΓΗΙΝΗ ΛΕΣΒΙΑ ΜΟΝΗ ΨΑΧΝΕΙ (ΗΠΑ, 75') - Μάντλιν Ολνεκ
ΔΑΝΑΟΣ 1 - 00.00
Φαλακρές λεσβίες εκδιώκονται από τον πλανήτη Ζοτζ, επειδή τα ρομαντικά τους αισθήματα καταστρέφουν το εκεί στρώμα του όζοντος. Κωμωδία, επιστημονική φαντασία και διαγαλαξιακά ειδύλλια μάς γυρίζουν στην καλτ εποχή των χρυσών (και φτηνών) ανεξάρτητων.

25/9 MIROKUROZE / MILOCRORZE: ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑ ΑΓΑΠΗΣ (Ιαπωνία, 95') - Γιοσιμάσα Ισιμπάσι
ΔΑΝΑΟΣ 1 - 18.00
Ενας πιτσιρικάς με πορτοκαλί μαλλιά ερωτεύεται με πάθος. Ενας σύμβουλος σχέσεων ταπεινώνει τους πελάτες του. Ενας μονόφθαλμος σαμουράι αναζητά τη χαμένη του γυναίκα σε πολυτελή οίκο ανοχής. Τα αμερικάνικα φιλμ δράσης, τα βιντεοκλίπ, τα μάνγκα και ο Κουροσάουα σε ένα θεότρελο, ξεκαρδιστικό υβρίδιο.


(Αν το κλικ δε σου δουλεύει στείλε απλά e-mail:  moviesforthemasses@gmail.com)

13 Responses so far.

  1. verbal said

    Οι διαθέσιμες προσκλήσεις είναι (περίπου) πέντε (5) για κάθε προβολή και είναι διπλές, εκτός από τις λευκές, που είναι μονές. Οι τυχεροί θα (προσπαθήσουμε να) ενημερώνονται μια-δυο μέρες πριν την προβολή για να μην έχουν και το άγχος.

    Πληροφορίες: Στη σελίδα του φεστιβάλ.
    Διαδικασία: Κάνεις κλικ στο πόστερ, σου βγάζει ένα e-mail, συμπληρώνεις ονόματα και προβολή και το στέλνεις. Ή χειροκίνητα, πιάνεις το ποντίκι, το βάζεις στο φάκελο, και μας το στέλνεις στη γνωστή διεύθυνση να 'ταΐσουμε τα γατιά μας γιατί οι καιροί είναι δύσκολοι, καταλαβαίνεις.
    Παράκληση: Κάνε την έκπληξη φέτος (για αλλαγή), και περιορίσου στο να ζητάς προσκλήσεις για τις ταινίες που αναφέρεται ότι έχουμε. Επίσης, μη ζητάς προσκλήσεις για ταινίες που είχαν παιχτεί πέρσι, ταινίες που θα παιχτούν του χρόνου και ταινίες που γενικά δεν ταιριάζουν στο χωροχρόνο αποστολής του μηνύματός σου. Αν θες να μας στείλεις απλώς τη λίστα με τις ταινίες που θες να δεις, καν' το με διαφορετικό subject.

  2. verbal said

    Κατά τη διάρκεια του φεστιβάλ θα προστεθούν κι άλλοι τίτλοι και θα τρέξουν και στιγμιαία giveaways για περισσότερες ταινίες, γι' αυτό μη χάνεσαι.

  3. Εγώ said

    Ελπίζω να μην κατάλαβα λάθος, αλλά έστειλα ένα σωρό μέηλ, για διάφορες ταινίες!

    Να'σται καλά πάντως, όπως και να έχει.

  4. Εγώ said

    Χμ, τώρα που το ξαναδιαβάζω, πράγματι κατάλαβα λάθος...

  5. verbal said

    Κι όχι τίτοτ'άλλο, αλλά τα έστειλες κι εις διπλούν...

  6. tOlitO said

    Πάμε δυνατά και φέτος!

  7. Anonymous said

    θα ήθελα και γω μια διπλή λευκη πρόσκληση

    Βιβη
    vivikartsioti@gmail.com

  8. verbal said

    Ευχαριστούμε για τον ενθουσιασμό, αλλά συμμετοχές γίνονται δεκτές μόνο στο moviesforthemasses AT gmail DOT com, κατά τις άνωθεν οδηγίες.

  9. Anonymous said

    Δεν έχω καταλάβει πού φαίνεται το Sold out, και πού η μικρή ζήτηση...

  10. verbal said

    Τώρα που προέκυψαν, πιστεύω θα το καταλάβεις

  11. Dimitra said

    Μια ερώτηση! Στο mail γραφουμε κατι στο subject?

  12. verbal said

    Κάτι σχετικό με την περίσταση, θα βοηθούσε

  13. verbal said

    Feelgood ανεξάρτητο παραμύθι αυτοανακάλυψης κι ανατροπής πιθανοτήτων, το follow-up του Thomas McCarthy στο υποψήφιο για Όσκαρ ερμηνείας The Visitor (2007), έκανε το θόρυβό του στις αρχές της χρονιάς με τα αποκαλυπτήριά του στο Sundance, κι απόψε έρχεται και στην Αθήνα, να σου θυμίσει γιατί ο Paul Giamatti ήταν ένα απ' τα πιο καυτά ονόματα δευτερορολιστών της προηγούμενης δεκαετίας, αυτή τη φορά παίζοντας δικηγόρο στρεσαρισμένο απ' την τραγική του εργασιακή κατάσταση, τα έξοδα της οικογένειας που τρέχουν, και τις απανωτές ήττες της σχολικής ομάδας πάλης που κοουτσάρει. Οι Μάζες έχουν τρεις διπλές προσκλήσεις για την προβολή της ταινίας στις 20.00 στο ΑΤΤΙΚΟΝ, κι αν είσαι γρήγορος μπορεί να αποκτήσεις κι εσύ καμία, με τη γνωστή διαδικασία.

Copyright © 2012 Movies for the Masses, Challenging common sense since 2004. Your ticket is
Contact us at moviesforthemasses@gmail.com. Subscribe by RSS or E-mail.