The Hobbit: An Unexpected Journey (2012): Announcement trailer

The Hobbit Pt.1 - Announcement Trailer

Επιχειρώντας να ολοκληρώσει το preview όλου του 2012 που παίζει αυτές τις βδομάδες στις αίθουσες και στα δίχτυα, η Warner διανέμει από τα ξημερώματα, ξεκινώντας από την επίσημη σελίδα του, το τρέιλερ του Hobbit: An Unexpected Journey (2012), του πρώτου μέρους της διλογίας $500 εκατομμυρίων που γύρισε ο Peter Jackson για να συνεχίσει, πιάνοντας την αρχή της, τη περίφημή του τριλογία των Δαχτυλιδιών, που πριν καμιά δεκαριά χρόνια σκούπιζε δισεκατομμύρια δολάρια στα ταμεία και δεκάδες αγαλματάκια στα OSCAR®. Το βασικό ερώτημα στο οποίο καλείται να απαντήσει το υπερεκτεταμένο για ανακοινωτικό βίντεο, το θέτει κατά συνέπεια το FORBES®, μπορεί ο Σμάουγκ ο Μεγαλοπρεπής να σώσει τις τρισδιάστατες ταινίες? Κινηματογραφικά, μιας και ουσιαστικά χρειάζεσαι ψηφιακές κάμερες για να γυρίσεις σε S3D, το ερώτημα γίνεται ακόμα βασικότερο, από τη μια έχεις ανθρώπους, από τον Roger Ebert μέχρι τον Brad Bird και τον Christopher Nolan να υπερασπίζονται την εκατοντάχρονη ιερότητα του φιλμ, και από την άλλη, από τον Ανώνυμο Στοδίχτυο μέχρι τον Michael Mann και τον James Cameron, έχεις άλλους να ορκίζονται στο μέλλον του ντίτζιταλ. Πιο απλά, αν έχεις πατήσει ποτέ σε καμιά σκοτεινή αίθουσα ή έχεις ακούσει τις μόνιμα επαναλαμβανόμενες τοποθετήσεις του Wally Pfister ας πούμε, καταλαβαίνεις ότι υπάρχει ένα χάσμα ανάμεσα στις δυο σχολές φωτογράφισης, μια βαθιά ανοίκεια κοιλάδα ανάμεσα στον κινηματογράφο και στην.. τηλεόραση υψηλής ευκρίνειας όπως τα ξέρουμε, από τη μεγαλοπρέπεια του ενός φορμά μέχρι τη γυαλιστερότητα του άλλου πρέπει να κάνεις ένα, πιθανά απλά ψυχο-οπτικό, γιγαντιαίο άλμα που το αναπαριστάει παραστατικότερα ακριβώς αυτό, η νέα αναπαράσταση των κόσμων της φαντασίας του JRR Tolkien: μπροστά στη μυθική πια Συντροφιά του Δαχτυλιδιού (2002), τώρα το Απροσδόκητο Ταξίδι μοιάζει αφελούτσικη πρωινή παιδική τηλεσειρά, κομπλέ με τραγουδάκια τραγελαφικών Νάνων.



2 Responses so far.

  1. cheaptalk said

    Το τρέιλερ παίζει σε 360p από τους servers του studio, ψηλότερες αναλύσεις υπάρχουνε διαθέσιμες στην επίσημη σελίδα, για προβλήματα στη ταχύτητα στο κατέβασμα πάρε τηλέφωνο τον Warner :p

    Οι Μάζες, αν δε το κατάλαβες από το μέγεθος της αφίσας στο θέμα, εξακολουθούν να έχουνε εμπιστοσύνη στον Peter Jackson και στο γιοφυροαρτινό έργο του, γι' αυτό και τα περισσότερα περιμένουμε να τα πούμε πιο κοντά στην ημερομηνία εξόδου. Άμα δε κρατιέσαι να βρίσεις τον Jackson που χασάπωσε κι αυτό το βιβλίο ή είσαι από αυτούς που μας είχανε εξοντώσει τα παπάκια από το πρήξιμο με το Avatar τέτοιες μέρες πριν δυο χρόνια, εκφράσου ελεύθερα πάντως.

  2. cheaptalk said

    Προφανώς και το τρέιλερ κόπηκε για να παίζει σε S3D όπως και το φιλμ, αλλά δε χρειάζεται να πάει κανένας πιο μακριά από το θέμα του Forbes για να καταλάβει πως δεν είναι και τόσο σίγουρο ότι θα το δουν όλοι τρισδιάστατο, ούτε το τρέιλερ ούτε το φιλμ. Ελάχιστη γεύση από τη μακρόχρονη ανάπτυξη του έργου, μπορεί να πάρει κάποιος από το μπλογκ της παραγωγής, που ξεκίνησε στις αρχές της χρονιάς. Αντιδράσεις, επιλεγμένες, της "μπλογκόσφαιρας" μάζεψε ήδη το Heat Vision, για αντιδράσεις πραγματικών φαν δοκίμασε ενδεικτικά το σχετικό φόρουμ στο onering.net.

Copyright © 2012 Movies for the Masses, Challenging common sense since 2004. Your ticket is
Contact us at moviesforthemasses@gmail.com. Subscribe by RSS or E-mail.