American Reunion (2012): Redband trailer

American Reunion - Redband Trailer
Δες/Κρύψε το trailer

Εμπρεπώς 13 χρόνια μετά το American Pie (1999) η παρέα των τότε γυμνασιόπαιδων κάνει reunion από την ερχόμενη βδομάδα στις αμερικάνικες αίθουσες για να αποφασίσει ποιος έχει σειρά να πάρει τη μάνα του Stifler, και έτσι η Universal κορυφώνει τη σχετική χαλαρή προωθητική καμπάνια της από χτες με κοκκινοκόρδελο trailer που ξεκίνησε τις προβολές του στα διαδίχτυα από το Metacafe.

Η πιο τρυπημένη μηλόπιτα των εποχών ουσιαστικά επανακαθόρισε τη πρόστυχη κωμωδία για τον 21ο αιώνα, και έτσι το στούντιο προφανώς μπορούσε να βασιστεί στη.. ζεστή νοσταλγία για να προστατέψει το εμπορικό του προνόμιο στα ταμεία, μιας και το μάρκετίνγκ του δεν έδειξε μέχρι τώρα διαθέσεις έντονης αντιπαράθεσης ούτε με τις εφηβικές εξαλλοσύνες που προηγήθηκαν τον Μάρτιο, το 21 Jump Street (2012) και το Project X (2012), ούτε με το ξανασμίξιμο των απανταχού γυμνασιοκόριτσων στην επερχόμενη τρισδιάστατη επανέκδοση του Τιτανικού (1997). Στη πραγματικότητα η Universal φαίνεται σίγουρη όχι μόνο για τις εμπορικές προοπτικές του American Reunion (2012) αλλά και για τις ποιοτικές προδιαγραφές του, μιας και έκλεισε συμφωνία πρώτου λόγου (first look ελληνικότερα) με το υπεύθυνο για σενάριο και σκηνοθεσία δίδυμο, τους Jon Hurwitz και Hayden Schlossberg. Όπως επιβεβαίωσαν κατά την ανακοίνωση της συμφωνίας οι επιβλέποντες τη παραγωγή του στούντιο, το Reunion πήγε μέχρι τώρα πάρα πολύ καλά τόσο στις δοκιμαστικές προβολές όσο και πιο πρόσφατα στα previews στα κολέγια, με μια συνταγή που στηρίζεται κατά μεγάλο μέρος στην οικειότητα (του κοινού) με τους χαρακτήρες και στο προσγειωμένο χιούμορ, παρά στα ξεσαλώματα και στο χοντρό γέλιο στα οποία οι αναφορές το βγάζουνε δεύτερο στη σύγκριση με το ήδη κακόφημο (με τη.. καλή έννοια) Jump Street. Οι αναφορές αναφέρουν και ότι ο Seann William Scott θα έχει περιορισμένη παρουσία σε σχέση με το American Wedding (2003) όπου τον βαρέθηκαν και οι ζύμες, ενώ ο John Cho, ο θρυλικός MILF Guy #2 που λένε και οι σκηνοθέτες, επιστρέφει.. με την ίδια αρίθμηση. Τα τρέιλερ φαίνονται να είναι παραφουσκωμένα με υλικό και να καταστρέφουν αρκετές εκπλήξεις, αλλά σημείωσε πως η διάρκεια της ταινίας πρέπει να είναι κάπου δίωρη και πολλές σκηνές πάλι δε χώρεσαν σ' αυτή, σύμφωνα με τους Hurwitz και Schlossberg.



One Response so far.

  1. cheaptalk said

    Η ταινία φαίνεται να είχε προϋπολογισμό κάπου 40-50 εκατομμύρια δολάρια, κυρίως εξαιτίας των αμοιβών των πρωταγωνιστών, που μπορεί καριέρες να μη κάνανε αλλά μπορούσανε μια χαρά να εκβιάσουνε (ανάλογα με το πόσο απαραίτητη ήταν η συμμετοχή τους). Σύμφωνα με τον Hollywood Reporter, τη χαμηλότερη αμοιβή πήρε η Tara Reid, κάπου 250 χιλιάδες, αν και οι κακές γλώσσες λένε ότι τόσα πλήρωσε από τη τσέπη της για να τη συμπεριλάβουν στο καστ.

    Σύμφωνα με τον Stifler, και σύμφωνα με τα αυθεντικά χαμόγελα στα τρέιλερ επίσης, όλοι καταδιασκέδασαν την επανένωση στα γυρίσματα.

Copyright © 2012 Movies for the Masses, Challenging common sense since 2004. Your ticket is
Contact us at moviesforthemasses@gmail.com. Subscribe by RSS or E-mail.