Lassie Press Tour

Ζει η Lassie; Όχι, ζουν όμως οι απόγονοί της, και αρκετοί απ’ αυτούς κρατούν ζωντανό των θρύλο της στον κινηματογράφο και την τηλεόραση. Βέβαια, στην καινούρια κινηματογραφική περιπέτεια της καλοχτενισμένης σκύλας, δεν πρωταγωνιστεί κανείς απ’ αυτούς, αφού τα γυρίσματα της ταινίας έγιναν στην Αγγλία και οι υπεύθυνοι των τελωνείων δεν επέτρεψαν στους αμερικάνους γαλαζοαίματους σκύλους να περάσουν την καραντίνα.



Επέτρεψαν ωστόσο στην σκύλα-stand in να βγει απ’ τη χώρα και να ταξιδέψει στην Ευρώπη για να κυνηγήσει την ευκαιρία της να γίνει διάσημη –με ξένα κόλυβα. Έτσι έφτασε στην Ελλάδα, για ένα event που διοργανώνει η Village στα multiplex-λούνα παρκ της. Την ερχόμενη Κυριακή, 19 Μαρτίου, όποιοι βρεθούν στα Village Park Ρέντη και Village World στο The Mall, στις 12,00 και στις 17,00 αντίστοιχα, «θα έχουν την ευκαιρία να φωτογραφηθούν, να παίξουν και να γνωρίσουν από κοντά τη θρυλική σκυλίτσα, αλλά και να δουν τις νέες της κινηματογραφικές περιπέτειες σε ειδικές προβολές που θα πραγματοποιηθούν αποκλειστικά εκείνη την ημέρα».

Η Lassie, όταν τελειώσει απ’ το απαιτητικό press tour της, θα καταλύσει στο St. George Lycabettus, που δείχνει ότι η Village εξασφάλισε περισσότερη χλιδή στη σκύλα απ’ όση θα ζήσουν όλοι αυτοί που θα την χαϊδέψουν σ’ ολόκληρη τη ζωή τους, και περνάει την ηλιθιότητα των events που διοργανώνουν οι εγχώριες εταιρείες, σε ένα εντελώς καινούριο επίπεδο.

Εμείς ελπίζουμε μόνο ότι θα μας δώσουν την ευκαιρία να παίξουμε και να χαϊδέψουμε και την Natalie Portman, όταν φτάσει η ώρα να βγει στις αίθουσες το V for Vendetta.

No Responses so far.

Copyright © 2012 Movies for the Masses, Challenging common sense since 2004. Your ticket is
Contact us at moviesforthemasses@gmail.com. Subscribe by RSS or E-mail.