Η Evangeline Lilly λαγουδάκι



Αν μπορούσατε να πάρετε ένα άτομο μαζί σας σ' ένα ερημονήσι, και ήσασταν άρρεν fan του Lost, πάω στοίχημα ότι θα διαλέγατε την Evangeline Lilly. Αρκεί αυτή να έπαιρνε μαζί της τα λαγουδίσια αυτιά της, για να τα φορέσει το Πάσχα. Έστω κι αν στις φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν είναι ξινισμένη, πράγμα που συμβαίνει μάλλον επειδή αν της έκαναν την ίδια ερώτηση για το ερημονήσι, θα ήταν αναγκασμένη να διαλέξει το ξανθό χόμπιτ με το οποίο αρραβωνιάστηκε πριν μερικούς μήνες.



H star της τηλεοπτικής σειράς, δήλωσε πρόσφατα ότι θαυμάζει την Scarlett Johansson, την ζηλεύει για τους ρόλους που της προτείνονται, και έχει την καριέρα που και η ίδια θα ήθελε να πετύχει αν ασχοληθεί με τον κινηματογράφο όταν τελειώσει τη σειρά. Τα κυβικά των δύο καυτών νεανίδων δεν ήταν ποτέ τόσο άμεσα συγκρίσιμα όσο σήμερα, και από τις πιο κάτω φωτογραφίες, είναι ξεκάθαρο ότι --αν και έχω τις επιφυλλάξεις μου για τον εμπριμέ χαρακτήρα της Scarlett-- η Lilly είναι ακόμη αρκετές δεκαετίες πίσω από το ίνδαλμά της.




Previously on Movies for the Masses: Η Scarlett Johansson με μπικίνι

4 Responses so far.

  1. ShoppingTherapy said

    ο τομ κρουζ απέκτησε το πρώτο του φυσικό (;) παιδί κι εσείς ασχολείστε με μπικίνι. έχετε χάσει τ' αυγά και τα πασχάλια!

  2. cheaptalk said

    ασε κι αυτο το μαθαμε απο τα ξημερώματα. αλλα μπραντζελίνες, τομκατς και τομκιτενς ειναι νταν του ντεθ. τ αφηνουμε για τη τατιανα και τα χρυσα βατομουρα.

    με το ζορι τον κραταω συνεχεια τον βερμπαλ να μη γραψει δηλαδη :p

  3. verbal said

    (είναι κορίτσι, το φωνάζουν Suri, και ο Tom δεν έφαγε τον πλακούντα)

  4. ShoppingTherapy said

    και πού είναι τώρα ο πλακούντας οεο?

Copyright © 2012 Movies for the Masses, Challenging common sense since 2004. Your ticket is
Contact us at moviesforthemasses@gmail.com. Subscribe by RSS or E-mail.