Η Jennifer Aniston δείχνει μπούτι


Μπορεί να είναι μόνο μια σκηνή, και λιγότερο αποκαλυπτική απ’ όσο θα θέλαμε, αλλά η παραπάνω, είναι με διαφορά η πιο ενδιαφέρουσα στιγμή του trailer της ρομαντικής δραμεντί με πρωταγωνιστές την πρώην κυρία Pitt, Jennifer Aniston, και τον νυν κύριο Aniston, Vince Vaughn. Η Aniston μάλλον το 'χει καταλάβει, και φροντίζει να το δείχνει οσο μπορεί τις τελευταίες μέρες.



Η δημοφιλέστερη πρωταγωνίστρια των Friends, επί σειρά ετών trend-setter των coups, βρίσκεται πια σε βαθιά νερά, με την καριέρα της στη μεγάλη οθόνη να ξεμένει από οξυγόνο. Πέντε ταινίες μετά το πρώτο της πέρασμα στη μεγάλη οθόνη, με το The Good Girl (2002), η Jennifer Aniston ακόμη προσπαθεί να σταθεί στα πόδια της ως κινηματογραφική πρωταγωνίστρια, με την ανταπόκριση του κοινού να είναι μάλλον χλιαρή, και εκείνη των κριτικών ανελέητη. Οι κακές γλώσσες λένε, ότι το The Break Up, μάλλον είναι η τελευταία της ευκαιρία στον πλανήτη Hollywood, και είτε ισχύει είτε όχι, το σίγουρο είναι πως η Universal κάνει ό,τι μπορεί για να της αγοράσει κι άλλο χρόνο.



Η καμπάνια ξεκίνησε πριν καν ολοκληρωθούν τα γυρίσματα, με την εταιρεία να απαιτεί από τον σκηνοθέτη Peyton Reed (του Down with Love) να προσαρμόσει το φινάλε της ταινίας στις απαιτήσεις του test audience, και συνεχίζεται με επιθετική διαφημιστική εκστρατεία: το Google καλεί τους χρήστες του να ανεβάσουν τα δικά τους βίντεο χωρισμού, η Budweiser προωθεί τη 2η Ιουνίου, ημέρα πρεμιέρας της ταινίας, ως εθνική ημέρα χωρισμού, και η ίδια η Jennifer, προωθεί… τα καλοκαιρινά της φορεματάκια, ως τρόπο να κρατάει τα μπουτάκια της δροσερά κάτω απ’ τους ανελέητους προβολείς των τηλεοπτικών πλατό.

Την ίδια ώρα που η Jennifer παλεύει να εξασφαλίσει το δικαίωμά της στην επαγγελματική χαρά, ο Brad γνωρίζει την πατρότητα, και υποδέχεται στον κόσμο την Shiloh Nouvelle Jolie-Pitt, καρπό του έρωτά του με την Angelina Jolie. Η μικρή με τα μεγάλα χείλη, γεννήθηκε τα ξημερώματα της Κυριακής, στσι ζούγκλες τση Ναμίμπιας.

Δες/Κρύψε το trailer του The Break-Up (2006) v


3 Responses so far.

  1. cheaptalk said

    Εκτός από το ανηλέητο προμοτάρισμα με μπούτια έξω και ρώγες να βγάζουν μάτι, η μισή ταινία είναι και ονλάιν, σε κλιπάκια, στη σχετική σελίδα του IFILM.

  2. cheaptalk said

    Και οι μπραντζελίνοι, για να μη τη πατήσουν όπως οι τόμκατς, κάναν λέει register "not one, not two, but 24 domain names that somehow involve the wildly pretentious name of little Shiloh Nouvel".

  3. cheaptalk said

    Πάντως τα μπούτια της Τζένιφερ έχουν προφανώς μεγάλη απήχηση και η ταινία έκοψε τη Παρασκευή κοντά $14 μύρια. Βγάζοντας τη Universal να αναπροσαρμόσει, όλο χαρά, τις εκτιμήσεις της για σαββατοκύριακο $28 εκατομμυρίων, σε 38.

Copyright © 2012 Movies for the Masses, Challenging common sense since 2004. Your ticket is
Contact us at moviesforthemasses@gmail.com. Subscribe by RSS or E-mail.