Spider-Man 3 (2007): Teaser Trailer!



Με το franchise να είναι αυτό που είναι και με την απίστευτη ανοδική πορεία που φαίνεται να έχει πάρει μετά το πρώτο sequel, το Spider-Man 3 πρέπει να ομολογήσω ότι είναι η πιο πολυαναμενόμενη ταινία για τον υπογράφοντα, ever. Από τη μέρα που άρχισαν τα γυρίσματα, καταβροχθίζω κάθε ηλίθια ειδησούλα που προκύπτει, κοιτάζω εκστασιασμένος τις φωτογραφίες και ενθουσιάστηκα ακόμη και από το fake trailer που κυκλοφόρησε στο Youtube πριν μερικές βδομάδες.

Και είμαι σίγουρος ότι δεν είμαι μόνος. Το δεύτερο sequel του υπερήρωα με το εφηβικό άγχος και τα χέρια που κολλάνε (όπως συμβαίνει πολλές φορές με τους εφήβους, if you catch my drift), ανοίγει (επιτέλους) ένα απ’ τα δημοφιλέστερα κεφάλαια της μυθολογίας του Spider-Man. Ο Venom, το flipside του καλο-κάγαθου Parker, είναι τόσο cool ως villain, που πολλοί σχεδόν τον προτιμούν κι απ’ τον ίδιο τον ήρωα. Δεν είναι μόνο οι απείρως πιο εξελιγμένες δυνάμεις που δανείζει ο συμβιωτικός εξωγήινος οργανισμός στο Spider-Man όταν αρχίζει να αφομοιώνει το DNA του, ή η larger than life φιλοσοφία superstar που φέρνει μαζί του. Είναι κι αυτό το badass μαύρο κοστούμι, που κάνει το μπλε-κόκκινο του ήρωα να μοιάζει με χλεχλέδικη αποκριάτικη φορεσιά. Ε καλά, και όλη αυτή η ιστορία για την εσωτερική διαμάχη καλού-κακού, κλπ. κλπ.

Το teaser αφήνει να εννοηθεί ότι αυτός θα είναι ο κεντρικός σεναριακός πυρήνας της τρίτης ταινίας, που σίγουρα θα έχει πολύ περισσότερη δράση απ’ τις προηγούμενες δύο, αφού ο Spider-Man, εκτός απ’ τον ίδιο του τον εαυτό, έχει να αντιμετωπίσει και τον Sandman, τον τρελοεγκληματία που μεταμορφώνεται σε Σαχάρα, και τον καινούριο Goblin, και τη Mary Jane, που λογικά πρέπει να αρχίσει να τον πιέζει για γάμο και εξοχικό γιατί τα χρόνια περνούν μαμά, και έναν τέταρτο villain απ’ ό,τι λέει ο Avi Arad. Και βέβαια, και τα εισιτήρια των προηγούμενων δύο εμφανίσεών του, και το προαπαιτούμενο να εξελιχθεί πια σε κάτι πιο αποφασιστικό και μετεφηβικό. Ε και πρέπει να τα κερδίσει όλα αυτά βέβαια, γιατί έχουμε κι άλλα τόσα επεισόδια να γυρίσουμε. Fingers crossed.

Δες/Κρύψε το ψεύτικο trailer


Previously on Movies for the Masses: The Last Kiss (2006): Trailer di tentazioni

8 Responses so far.

  1. cheaptalk said

    Το teaser ετοιμάστηκε ειδικά για να προβληθεί πριν το Superman Returns (2006), που ξεκινάει το μαραθώνιο.. weekend προβολής του αύριο στις αμερικάνικες αίθουσες. Και γαμάει ήδη, ένα ολόκληρο χρόνο νωρίτερα, περισσότερο και από τα εκατονέντεκα trailer με τα οποία (μεταξύ άλλων) μας έπνιξε ο ατζέντης του ήρωα με το κόκκινο βρακί(TM).

    Το μαύρο κουστούμι πάντως, που παρουσιάστηκε στο κόμικ μετά τα πρώτα (αν θυμάμαι καλά) Secret Wars, εμένα που φαίνεται πιο βαρετό σε φιλμ και από το αντίστοιχο χάρτινο. Που είχε αποσυρθεί μέσα σε.. αποθέωση.

  2. verbal said

    Ένα μάτσο φωτογραφίες απ'τα γυρίσματα.

  3. cheaptalk said

    Και MAJOR SPOILERS για τη πλοκή, με ένα βουνό φωτογραφίες από το WireImage (μέσω του SuperHeroHype).

  4. verbal said

    Ιδού και το teaser poster της ταινίας, που "γίνεται από κόκκινο σε γκριζόμαυρο, ανάλογα με την οπτική γωνία."

  5. cheaptalk said

    Πέρασα το καινούριο κοκκινόμαυρο teaser poster στο θέμα. Το παλιότερο υπάρχει ακόμα στο Spider-Man 3 (2007): Οι πρώτες φωτό.

    Recap: 1st Teaser Poster, 2nd Teaser Poster

  6. cheaptalk said

    The official Spider-Man 3 blog is up!

  7. cheaptalk said

    Βιντεο-συνεντεύξεις όλων όσων από τους εμπλεκόμενους βρέθηκαν στη ComiCon (Kiersten Dunst, Sam Raimi, Tobey Maguire, Topher Grace, Bryce Dallas Howard, Thomas Haden Church) έχει ανεβάσει το IESFB.net στο Video Interviews: The Cast of Spiderman 3.

  8. verbal said

    Απ' την Πέμπτη αυτό, αλλά ξεχάστηκα.

    Ο Kevin Fiege, παραγωγός της Marvel Studios, επιβεβαίωσε τα Spider-Man 4, 5, 6, έως πιθανότατα 10, και με ανοιχτό το ενδεχόμενο για ακόμα περισσότερα, μέχρι το σύμπαν να μετατραπεί σε μια τεράστια μαύρη τρύπα.

    Σε συνέντευξη στο MTV, είπε "έχουμε ήδη βουνά από ιδέες για το επόμενο, λόγω του πλούτου των ιστοριών στα comics. Θα μπορούσαμε να κάνουμε ταινίες με τον Spider-Man για τα επόμενα 20 χρόνια, βασιζόμενοι στα 50 χρόνια ιστορίας του Spider-Man που έχουμε.

Copyright © 2012 Movies for the Masses, Challenging common sense since 2004. Your ticket is
Contact us at moviesforthemasses@gmail.com. Subscribe by RSS or E-mail.