Η εβδομάδα της Super Katerinas



Σούπερ από μόνες τους είναι η Beckinsale και η Winslet.

Σε "σούπερ" ταινία παίζει η Bosworth. Που κατά τα άλλα είναι κατηγορία φτερού στον άνεμο, τελευταία. Και τη βάλαν τη καημένη να τραβήξει λίγη προσοχή, για να φύγει, η τελευταία, από το πόσο γκέι είναι ο Superman που Returns την Τετάρτη. Κι έκανε το κομμάτι της με καναδυο εμφανίσεις και δηλώσεις εδώ κι εκεί. Και με συνέντευξη (από τη Selma Blair) και φωτογράφιση στο Interview. Και φουσκωτό μαλλί 60s. Που δε μπόρεσε να κρύψει την ανορεξία που την έχει χτυπήσει. Και.. έφαγε ένα ατελείωτο μπαράζ από "παρατηρήσεις" ας πούμε, από τις οποίες η πιο ευγενικότατη ήταν αυτή του US ότι ακόμα και οι ειδικοί ανησυχούν ότι κάτι πολύ ανάποδο την έχει βαρέσει.

Η Beckinsale, που ατύχησε να πρωταγωνιστεί σε μια ταινία χωρίς μηχανισμό προώθησης πιο ασυγκράτητο από ατμομηχανή και πιο γρήγορο από σφαίρα, είχε πολύ περισσότερη δουλειά στο σπρώξιμο του Click (2006), που άνοιξε τη Παρασκευή (και όπου ο Adam Sandler πλακώνει στα χαστούκια τον David "Secret Agent Man" Hasselhoff, όπως είπαμε). Οπότε σεξι-φωτογραφήθηκε στο Allure (απ' όπου και η φωτό), το Angeleno και όπου έβλεπε γιαπωνέζο τουρίστα. Και αποκάλυψε στη τιβί τη μυστική της υπερανθρώπινη δύναμη, να βάφει τον τοίχο στην άλλη άκρη του δωματίου εκτοξεύοντας γάλα απ' τις ρώγες της. Και προσπάθησε να μας κάνει να ξεχάσουμε ότι παράτησε στη ψύχρα τον άντρα της για να της κάνει καλύτερα κοντινά, στο Underworld (2003), ο Len Wiseman. Με τη δικαιολογία ότι κοιμήθηκε, λέει, με δυο άντρες τα τελευταία δέκα χρόνια. Λες και δε ξέρουμε πως μετράνε τους "άντρες" οι γυναίκες. Και ειδικά οι.. καλλιτέχνιδες.

Δες/Κρύψε το trailer του Click (2006) v


Η Winslet δεν είχε προβλήματα ούτε με ανορεξίες (φυσικά φυσικά), ούτε με καλλιτεχνιές, ούτε με προωθήσεις. Αφού παίζει μεν σ' ενασωρό ταινίες φέτος αλλά όλες ανοίγουν από Σεπτέμβριο και μετά. Και απλά κυκλοφόρησε πριν λίγες μέρες το τρέιλερ του The Holiday (2006), όπου ανταλλάσσει ζωές με τη Cameron Diaz. Και απλά πέτυχα και μια φωτογράφηση να μας θυμίσει γιατί προκαλεί απανωτές αυτόματες εκσπερματώσεις όπου τύχει να αναφερθεί το όνομά της (γιατί ο γονιδιακός μας προγραμματισμός αναγνωρίζει αυτόματα όσες γεννάνε σα κουνέλες και είναι μόνιμα τόσο μούσκεμα που τις μυρίζεις κι από φωτογραφία, για τις γυναίκες που απορούν ακόμα).

Δες/Κρύψε το trailer του The Holiday (2006) v


Previously on Movies for the Masses: Maria Grazia Cucinotta με άρωμα Peppermint

3 Responses so far.

  1. rotweiler said

    Λιγότερο super, αλλά αρκετά Kate (Katie) είναι και η Holmes η οποία σαν καλή λεχώνα δεν λέει να ξεμυτίσει από το scientoλογικό άντρο του Tom...

  2. cheaptalk said

    Και η Hudson που προωθεί, στη Vogue, το You, Me and Dupree (2006) (όπου της κάνει αρμένικη βίζιτα ο Owen Wilson).

  3. cheaptalk said

    Και σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις, το Click, όπου (για όσους βαριούνται να δουν το τρέιλερ) ο αγαπημένος μεγαλομπούλης της Αμερικής αποκτάει ένα μαγικό τηλεκοντρόλ και βάζει mute στο σκύλο του και fast forward στη γκόμενά του, άνοιξε με $40 εκατομμύρια. Pas mal.

Copyright © 2012 Movies for the Masses, Challenging common sense since 2004. Your ticket is
Contact us at moviesforthemasses@gmail.com. Subscribe by RSS or E-mail.