Νύχτες Πρεμιέρας 2006: Ben Gazzara interview



Με τις ευκολίες της νέας τεχνολογίας 3G, ο verbal πηγαίνει και βλέπει την Ακτή (2005) του Διονύσιου Ζερβού στον Απόλλωνα, παίρνει συνέντευξη από τον Ben Gazzara που πρωταγωνιστεί και παρίσταται, την επεξεργάζεται στο κινητό του και μου τη στέλνει προτού ξεκινήσουν οι Lonesome Cowboys (1969) του Andy Warhol. Βέβαια 3G δεν έχουμε γι' αυτό ο ακούραστος κρητικός τρέχει πάνω κάτω σα τη Warner να προσπαθεί να κατεβάσει το trailer του 300 (2007) απ' όλο το δίκτυο. Αλλά μπορούμε να το προσποιηθούμε, όπως το AICN ότι είχε το trailer κι εγώ ότι με τον Ben γυρνάγαμε στις πίσω αλάνες του Broadway από μικροί.

Εκεί λοιπόν που μαζεύαμε αυτόγραφα απ' τις σταρ που συναντούσαν κρυφά τον εραστή τους προτού βρουν τον.. προωθητή τους να περιμένει με λουλούδια στη μπροστινή έξοδο, ονειρευόμασταν ότι κάποτε από το σανίδι μιας τέτοιας παραγωγής θα ξεκίναγε μια καριέρα που θα μας έφερνε να πρωταγωνιστούμε σε ταινίες του Τζον Κασσαβέτη και άλλων Ελλήνων της διασποράς, που θα ονοματίζουν με τα έργα τους κινηματογραφικά φεστιβάλ της Αθήνας και θα συμμετέχουν σε αυτά ενίοτε. Μόνο όμως ο Μπάτζο Άντονι, όπως μπορώ να αποκαλύψω πια ότι είναι το πραγματικό μικρό του όνομα, έκανε τα όνειρά του πραγματικότητα και την ικανοποίησή του πλέον, στα γεράματα, αποκαλύπτει με τη σειρά του στη συνέντευξη.

Κάπου εδώ όμως θα φύγω κι εγώ για να βρω τους άλλους, που βλέπουν το Lonely Hearts (2006), και να μη χάσουμε όλοι μαζί τη παγκόσμια πρεμιέρα του Brutal (2006). Εσύ μείνε εδώ και

Δες/Κρύψε το trailer του Brutal (2006)


Previously on Movies for the Masses: Νύχτες Πρεμιέρας 2006: Πρεμιέρα

No Responses so far.

Copyright © 2012 Movies for the Masses, Challenging common sense since 2004. Your ticket is
Contact us at moviesforthemasses@gmail.com. Subscribe by RSS or E-mail.