Τα βυζιά της Monica Bellucci στο κόκκινο χαλί της Ρώμης


Δες/Κρύψε το trailer του N (Io e Napoleone) (2006)

Η Βενετία μπορεί να 'χε εικοσάρα στο άνοιγμα αλλά η Ρώμη, ως πιο αρχαία στο επάγγελμα, απάντησε με δυο σαραντάρες. Ακόμα κι αν άπαντες με σηκωμένο ότι έχουν και δεν έχουν ψηφίζουν Scarlett Johansson ως το νούμερο ένα εχθρό της υπογεννητικότητας στο δυτικό πολιτισμό, μαζεμένοι αυτοί που συμπαθούν την αγγουρωτή Nicole Kidman και τη στρογγυλωτή Monica Bellucci κάνουν μια ωραία μεγάλη παρέα. Έτσι οι υπεύθυνοι της παρθενικής οργάνωσης του φεστιβάλ της ιταλικής πρωτεύουσας βάλαν τη πρώτη να τους κάνει ποδαρικό τη Παρασκευή με το Fur (An Imaginary Portrait of Diane Arbus). Και τη δεύτερη να βάλει φωτιά στο σαββατόβραδο με κατακόκκινη τουαλέτα και το N (Io e Napoleone). Προβλέπω δε ότι την ερχόμενη Παρασκευή που κλείνουν οι πρεμιέρες με το Le Concile de Pierre (χωρίς παρένθεση αυτό) το χαλί του φεστιβάλ θα είναι τόσο μαύρο όσο αυτό των Scream Awards. Αφού κι εκεί η Μόνικα πρωταγωνιστεί και πόσα βραδυνά στα χρώματα της φωτιάς να κάθεται να ράβει. Άσε που εκεί συμπρωταγωνιστεί με τη πένθιμη εξηντάρα Catherine Deneuve. Είδες.. μεγαλεία η Ρώμη?



7 Responses so far.

  1. cheaptalk said

    Άμα είσαι παρατηρητικός (βγάζει μάτι μ' άλλα λόγια) θα δεις ότι το ένα βυζί της ανέβηκε πάνω, όταν σήκωνε το χέρι για τα πλήθη, κι έμεινε εκεί, έτοιμο να πεταχτεί. Πάλι καλά που συγκρατήθηκε τελικά γιατί θα 'χαμε θύματα :p

  2. javapapo said

    in monica we trust!

  3. cheaptalk said

    Πέρασα και το trailer του Ναπολέοντα (που btw τον αγαπάει και η Σκάρλετ ως 14χρονη Μπέτσυ οσονούπω) αλλά μου βγήκε out of synch. Θα το διορθώσω αργότερα.

  4. cheaptalk said

    Όχι ότι είναι και σημαντικό, αλλά το trailer το διόρθωσα. Συνέχισε να κοιτάς τα.. υπόλοιπα εσύ, μην ενοχλείσαι :p

  5. Anonymous said

    παιδια η Γυναικα με το "Γ" κεφαλαιο,ειναι νουμερο ενα τι να λεμε...monica for life

  6. cheaptalk said

    Μιας που το θέμα παραμένει δημοφιλές χρόνια μετά, συμπληρώνω ότι τα βυζιά της Μόνικας εμφανίστηκαν το σαββατοκύριακο και στο κόκκινο χαλί των Κανών (εν έτει 2009) αγκαλιά με αυτά της Sophie Marceau. (φωτογραφίες εδώ)

  7. Anonymous said

    mounara

Copyright © 2012 Movies for the Masses, Challenging common sense since 2004. Your ticket is
Contact us at moviesforthemasses@gmail.com. Subscribe by RSS or E-mail.