Smokin' Aces (2007): Killing trailer


Δες/Κρύψε το teaser

Πριν τέσσερα χρόνια ο Joe Carnahan έδειξε το δρόμο της επιστροφής στα αστυνομικά των 70s με το Narc (2002) που το βρήκαν αρκετά καλό για να τσοντάρουν στη παραγωγή ο Tom Cruise και ο Ray Liotta. Ο δεύτερος πήρε και 20 κιλά για να έχει και τον πρωταγωνιστικό ρόλο (ο Travolta που τα 'χε έτοιμα ήταν ρέστος εκείνη την εποχή προφανώς) σε μια εντελώς αναστροφή του ατσαλάκωτου Ιταλο-Ιρλανδού μαφιόζου των Goodfellas (1990).

Τώρα ο Scorsese ξαναγυρνάει στα καλά παιδιά και τις καλές ταινίες με παρόμοια συνταγή (βλ. βαρύ σενάριο και ρετρο-μοντέρνα ματιά), και το The Departed (2006) μοιάζει ακλόνητο φαβορί για ταινία της χρονιάς όσο οι υπόλοιπες πέφτουν σα τις μύγες στο μποξόφις. Και ο Carnahan ξαναγυρνάει σε ότι είχε κάνει στη πρώτη του ταινία το '98 βάζοντας στο μίξερ αίμα, σφαίρες και μπινελίκια. Όπως λέει στο φόρουμ του IMDb που ψιλοσυχνάζει, έχει και "πολύ εξαιρετικό διάλογο", "πολύ ήσυχες στιγμές και κάποιες βαθύτατα δραματικές επίσης". Κάπου εκεί του ξέφυγε και ότι αν ο Φελίνι είχε κάνει action movie, καπνιστοί άσοι θα είχαν βγει. Οπότε μείνε καλύτερα σε καπνιστές κάνες, ρεβόλβερ και τρέιλερ που πυροβολάνε μια μια τις ξεχωριστές σκηνές της ταινίας, όλα υπογραφές του Guy Ritchie.


One Response so far.

  1. cheaptalk said

    Πέρασα και το πρώτο πόστερ της ταινίας που βγήκε σήμερα, μαζί με την είδηση ότι to άνοιγμά της μετακινήθηκε από τις 2 Μαρτίου στις 29 Ιανουαρίου.

Copyright © 2012 Movies for the Masses, Challenging common sense since 2004. Your ticket is
Contact us at moviesforthemasses@gmail.com. Subscribe by RSS or E-mail.