28 Weeks Later... (2007): Trailer καραντίνας

Δες/Κρύψε το international trailer

Απ' όλα τα μανταραστικά sequels και remakes που έχουμε δει στον τρομο-χώρο το χειμώνα, η συνέχεια των 28 Days Later... (2002) φαίνεται η μοναδική ικανή να φέρει την άνοιξη. Ο Danny Boyle (και ο Alex Garland του σεναρίου) είναι μόνο στα credits στην παραγωγή αυτή τη φορά, όμως αυτή (η παραγωγή) είναι οφθαλμοφανέστα πολύ πιο χλιδάτη.

Εικοσιοχτώ (28) βδομάδες αργότερα λοιπόν οι Αμερικανοί αναλαμβάνουν, μέσω της Fox Atomic, να προσλάβουν και κάνα κομπάρσο να στρώσουν τη φωτογραφία και να πληρώσουν για αξιοπρεπή εφέ, παρόλο που το ταλέντο παραμένει βρετανικό (και με σύντομο αλλά φεστιβαλικό παρελθόν). Οι ίδιοι (οι κλητοί του θείου Σαμ) αναλαμβάνουν, μέσα στο φιλμ, να ελέγξουν τον εποικισμό των ερημωμένων σκηνικών της πρώτης ταινίας. Αλλά (έκπληξη!) ο ιός ξαναχτυπάει και, όπως μπορείς να δεις και στο τρέιλερ, οι ελεγκτές αντιδρούν με το γνωστό τους συγκρατημένο και εκλεπτυσμένο τρόπο. Ενώ γενικά το στόρι φαίνεται μελετημένο (i.e. χωρίς τις σεναριακές τρυπάρες του πρώτου) και να επικεντρώνεται σε μια οικογένεια που είχε επιζήσει στον προηγούμενο γύρο (περιμένοντας να πεθάνουν τα ζόμπι από τη πείνα ως γνωστό). Και δε το λέω μόνο εγώ (μελετημένο) αλλά οι περισσότεροι από τότε που διέρρευσε στα internets. Και τις ίδιες καλές εντυπώσεις αφήνουν και τα πρώτα 28 λεπτά του αποτελέσματος που η ματοβαμμένη θυγατρική της Fox προβάλλει από δω κι από κει.

Ένα τμήμα του τρέιλερ (αυτό με τους Muse στην υπόκρουση) είχε βγει νωρίτερα στη σελίδα της παραγωγής. Ολόκληρο βγήκε τη Παρασκευή στις αίθουσες πριν το The Hills Have Eyes 2 (2007), και σήμερα στο apple.com χωρίς κανένας να μπορεί να το κατεβάσει.


Previously on Movies for the Masses: The Golden Compass (2007): Production trailer

4 Responses so far.

  1. Anonymous said

    Επιτέλους!! Ούτε και εγώ θυμάμαι πλέον πόσα χρόνια περιμένω τη συνέχεια του 28 Μέρες Μετά!!

    Δεν ξέρω αν έχετε διαβάσει το βιβλίο του John Wyndham, "The Day of The Triffids", αλλά η ταινία έχει σίγουρα δανειστεί ΠΑΡΑ πολλά στοιχεία από αυτό...

    Σε όσους άρεσε η ταινία, σας προτείνω 100% και το βιβλίο του Wyndham.

  2. cheaptalk said

    Για τους βιβλιοφάγους και τους κομικοφάγους ειδικότερα, θα κυκλοφορήσει τον Απρίλιο και το 28 Days Later: The Aftermath. Γραμμένο από τον Steve Niles (του 30 Days of Night) και υποσχόμενο να γεφυρώσει τα κενά ανάμεσα στα δύο φιλμ.

  3. Anonymous said

    Μπορείς να κατεβάσεις το trailer από την apple χρησιμοποιώντας το παρακάτω link: http://images.apple.com/movies/fox_atomic/28_weeks_later/28_weeks_later-tlra_h480p.mov

  4. cheaptalk said

    Βγήκε στη Fox International, με νέες σκηνές, η εκδοχή του τρέιλερ των 28 Βδομάδων Μετά για τη παγκόσμια αγορά. Και.. φαίνεται κιόλας, αφού ξεκινάει με τα γεγονότα της πρώτης ταινίας (i.e. δίνει περισσότερη έμφαση στο ότι είναι συνέχεια) και επικεντρώνεται λιγότερο στην οικογενειακή ιστορία στη καρδιά του σεναρίου. Μ' άλλα λόγια φυσικά και είναι καλύτερο cut αφού κόπηκε για σένα, πολίτη του κόσμου.

Copyright © 2012 Movies for the Masses, Challenging common sense since 2004. Your ticket is
Contact us at moviesforthemasses@gmail.com. Subscribe by RSS or E-mail.