Οι γκόμενες του Grindhouse στο MAXIM



Μπορεί ο verbal να χρειάστηκε βοήθεια για να την εντοπίσει στο τρέιλερ και να ψάχνεις να τη βρεις ανθυποδέκατη στα credits, αλλά η Fergie (κατά κόσμο Stacy Ferguson) είναι η πρωταγωνίστρια του ματιού στο Grindhouse (2007). Και το επιβεβαιώνει με το εξώφυλλο στο τεύχος Απριλίου του MAXIM που κυκλοφορεί σήμερα κατά States μεριά.

Ήδη είπαμε από πέρσι τον Μάη ότι η φροντγούμαν των Black Eyed Peas (και Dutchess μόνη της από το Σεπτέμβρη) έχει ένα ρολάκι στο gory Planet Terror του Rodriguez. Και αυτή την εποχή μαυρίζει το κωλαράκι της (στον ήλιο). Και η Rosario Dawson δυστυχώς δε τη συντροφεύει στη φωτογράφιση για να συνεχίσω να συγκρατώ τα σάλια μου. Και το μόνο αξιόλογο παρατήρησης στη Mary Elizabeth Winstead και τη Rose McGowan από τις υπόλοιπες του καστ που διακοσμούν το εξώφυλλο, είναι ότι η τελευταία φαίνεται να άρχισε να τρώει και τίποτάλλο εκτός από τον Rodriguez (ή της φωτοσόπιασαν παραπάνω κιλά που θα 'ναι παγκόσμια πρωτιά).

Οπότε για να πούμε και τίποτα να περάσει η ώρα (μισο)ασάλιωτα, η χτεσινή Page Six αναφέρει ότι το φιλμ δε πρόκειται να πάρει τίποτα παρακάτω από NC-17 (βλ. αυστηρώς ακατάλληλο για ανηλίκους) χωρίς σοβαρές περικοπές. Τα παραδείγματα σκηνών που χρειάζονται ψαλίδι βέβαια είναι από τα.. ψευτο-τρέιλερ του Rob Zombie και του Eli Roth που θα παίζουν ανάμεσα στα δύο έργα. Το άπαιχτο φαίνεται να είναι του πρώτου όπου "ένα χαριτωμένο, ξώβυζο κοριτσάκι είναι άγρια δεμένο σε ένα τραπέζι από σατανικές γυναίκες Ναζί πειραματίστριες που αρχίζουν να της ρουφάνε το αίμα και, ενώ ουρλιάζει από αγωνία, τη μαρκάρουν σα ζωντανό με μια καρβουνιαστά καυτή ατσαλένια σβάστικα". Και επιπλέον "όλα τα κοριτσάκια στο στρατόπεδο συγκέντρωσης [των σατανικών γυναικών Ναζί πειραματιστριών] είναι ξώβυζα". Το δεδομένο βέβαια είναι ότι ακόμα και να περάσουν τους γέρους της MPAA που κάθονται και κολλάνε σε τέτοιες.. μικρολεπτομέρειες για να δώσουν rating σε μια ταινία, τα τρέιλερ δεν πρόκειται να τα δούμε στην Ελλάδα. Αφού η Odeon, όπως και άλλοι διανομείς, αποφάσισε να πάρει τη δεύτερη οψιόν των Weinstein και να βγάλει δυο ταινίες στις αίθουσες, κατακρεουργώντας τη συνολική σεξο-ματσο-κατακρεουργική εμπειρία. Το Ολλανδικό Inglorious Bastards έχει ήδη βγάλει την.. ευρωπαϊκή αφίσα, παραποιημένη να λέει "two great movies for the price of two!" και "get ready to spend some serious money!" και άλλα σχετικά για γέλια και για κλάματα.

Τα εξώφυλλα του MAXIM έρχονται αποκλειστικά από το Just Jared, μέσω του φίλου μας του JoBlo.



Previously on Movies for the Masses: Η Jennifer Love Hewitt με wonderbra

3 Responses so far.

  1. cheaptalk said

    Δε πρόλαβα να πω Rosario Dawson και βγήκαν φωτογραφίες της με τη McGowan να χαριεντίζονται στη ShoWest.

  2. Anonymous said

    To Grindhouse το περιμένω με πολύ αγωνία. Κάτι μου λέει πως ή θα το ερωτευτώ (και με τέτοιες πρωταγωνίστριες πάρα πολύ πιθανό) ή θα βαρεθώ και θα φύγω στη μέση.

    Might I just add though, ότι βρήκα το Planet Terror καλύτερο από το "κομμάτι" του Tarantino;;

    Η βλακεία δε να το σπάσουν στα δύο είναι από τις χειρότερες που έχω ακούσει τον τελευταίο καιρό.

    (Cheaplog, no worries για τα comments :) )

  3. cheaptalk said

    Με τεραστιότατη διαφορά το πιο καυτό ενσταντανέ της προώθησης του Σινεμά 2-σε-1, το εξώφυλλο του Rolling Stone έχει Rosario Dawson και Rose McGowan 2-σε-1, κώλο με κώλο, να φοράνε μόνο κάτι φυσικλέκια στα επίμαχα. Και μαζί με το εντελώς ακατάλληλο για ανηλίκους ψευτοτρέιλερ του Eli Roth που κυκλοφόρησε στο IGN το σαββατοκύριακο, ολοκληρώνουν τις καλύτερες συστάσεις για το double treat που σερβίρουν ο Tarantino με τον Rodriguez από σήμερα σε "επιλεγμένες" αμερικάνικες αίθουσες (και από αύριο σε όλες).

Copyright © 2012 Movies for the Masses, Challenging common sense since 2004. Your ticket is
Contact us at moviesforthemasses@gmail.com. Subscribe by RSS or E-mail.