The Landlord (ή θάψε τα ηλίθια βίντεο) @FunnyOrDie.com


Από τη Πέμπτη έχει ανοίξει, σε beta όπως είναι.. υποχρεωτικό, ένα ακόμα καινούριο site με βίντεο για να σκοτώνεις την ώρα σου. Το FunnyOrDie.com όμως, σύμφωνα με τον Hollywood Reporter, ξεκίνησε η Gary Sanchez Prods. των Will Ferrell και Adam McKay. Και το σχετικά νέο απλό και απλά λειτουργικό που φέρνει, είναι η δυνατότητα να θάψεις έξι μέτρα κάτω απ' τα ραδίκια ότι άσχετο ανεβάζει ο κάθε ψωνισμένος.

O Ferrell μαζί με τον σεναριογράφο παύλα σκηνοθέτη παύλα συνεργάτη του γύρισαν ένα βίντεο όπου συμμετέχει και η κόρη του δεύτερου και σε υποδέχεται στην είσοδο. Ενώ πιο μέσα έχει χαρακτηριστεί "αθάνατο" μη τύχει και το πλακώσουν στο φτυάρισμα. Αχρείαστα, αφού είναι ότι πιο αστείο έχει κυκλοφορήσει τελευταία, επιβεβαιωμένα, από τα δύο κόμμα δύο εκατομμύρια των θεάσεων μέχρι τώρα. Και ανέλπιστα ίσως, αφού οι δυο "δημιουργοί" ξόδεψαν γύρω στα τρία τέταρτα να το φτιάξουν, όπως ισχυρίζεται ο McKay στους LA Times. Και σκοπεύουν να συνεχίσουν την τάση και με άλλους βαρέων βαρών σταρ, όπως δήλωσε στον Reporter η.. περσόνα τους, ο Garry Sanchez.


Previously on Movies for the Masses: I Shout Love (2001): Valentine special

One Response so far.

  1. cheaptalk said

    Άλλα 7 εκατομμύρια πελατεία πρόσθεσε η Σπιτονοικοκύρισσα στο μετρητή της, τις τρεις (3) μέρες που μεσολάβησαν. Και σχετικά αργά και ψιλολανθασμένα (αφού μιλάει για 7 μύρια σε 24 ώρες) έγινε θέμα και στο Wired. Που φέρνει τον McKay να δηλώνει ότι το FunnyOrDie θέλει να γίνει κάτι σαν TCBY (της διχτυο-κωμωδίας προφανώς) και να ακολουθήσει το εύρος της καριέρας των Eagles. Ξεκαθαρίζεται δηλαδή ότι είναι κυρίως μέσο για τη παρέα των ιδρυτών (και την παρέα της παρέας) αλλά ανοιχτό και στους υπόλοιπους.

Copyright © 2012 Movies for the Masses, Challenging common sense since 2004. Your ticket is
Contact us at moviesforthemasses@gmail.com. Subscribe by RSS or E-mail.