Deep End (2007): Set visit


Μοιάζει σχεδόν επετειακός ο σημερινός καύσωνας, και το γεγονός ότι η θερμοκρασία έπαιζε γύρω απ' τους 45ºC και τις τρεις φορές που η Μαρία Κορινθίου μπήκε στη ζωή μου, ο αφελής μπορεί να το καταγράψει σαν σύμπτωση, αλλά πριν το κάνεις κι εσύ, σημείωσε το εξής: την πρώτη φορά, τότε με τα πρώτα 45άρια που είχαμε πάει στην Εύβοια στη φοβερή παραλία των γυρισμάτων του Deep End (2007), μετά τη συνέντευξη της Κορινθίου (που γράφει απίστευτα στο φακό, ειδικά με baby oil) εκτός από καμένες καρδιές, κονομήσαμε και καμένο ήχο. Τη δεύτερη, που την ξαναβρήκαμε στο Μητέρα, είχε ήδη καεί ο εγκέφαλός μου, οπότε κι εκείνη η συνέντευξη στράφι πήγε. Σήμερα, μου κάηκε το φαγητό ενώ μόνταρα τη βίζιτα, και δεν ξέρω πώς τα 'χαν φέρει βόλτα τα παιδιά στο MAXIM, αλλά η κοπέλα είναι ξεκάθαρα πυρκαϊά, τουλάχιστον για τις δικές μου εύφλεκτες περιοχές. Για την ώρα πάντως, δεν έχω ακούσει τίποτα για φλεγόμενες μονταζιέρες, οπότε υποθέτω την έχουν θέσει υπό έλεγχο και δεν θα έχουμε και αναφλέξεις μηχανών προβολής όταν η ταινία βγει στις αίθουσες.

Η οποία ταινία, είναι ένα ερωτικό θρίλερ με ανατροπή (ούτε που θυμάμαι από πότε έχουμε να δούμε τέτοιο ελληνικό, κι ούτε που ξέρω αν υπάρχει κανένα που να βλέπεται), που όπως θ' ακούσεις κι απ' τον σκηνοθέτη του, Θανάση Αντωνίου, περιστρέφεται γύρω από τέσσερις ζευγαρωμένους φίλους, όπως τους υποδύονται (ανά ζεύγη) ο Αλέκος Συσσοβίτης με τη Μαρία Κορινθίου, κι ο Κώστας Σόμμερ με τη Ναταλία Λιονάκη. Οι σχέσεις τους φτάνουν σε αιματοβαμμένα άκρα, όταν ανάμεσά τους αποκαλύπτεται ένα ερωτικό τρίγωνο. Το ότι κορυφή του είναι η Κορινθίου, είναι τόσο προφανές, όσο δυστυχές είναι το ότι δεν υπάρχει λεσβιακός δεσμός, άρα η Λιονάκη αποκλείεται απ' το τρίκορφο. Το σενάριο θυμάμαι ότι προσπαθούσε να το στήσει (με διαλείματα, φαντάζομαι) εδώ και καμιά τριετία τουλάχιστον ο Αλέξανδρος Κακαβάς, τον οποίο εσύ θα θυμάσαι για τις δάφνες που είχε δρέψει με το Τέλος Εποχής πριν δεκατρία χρόνια, και πιθανότατα δεν τον έχεις ξανακούσει έκτοτε. Ας ελπίσουμε ότι θα τον ακούσεις αρκετά φέτος. Για καλό.


Previously on Movies for the Masses: Ψυχραιμία Παιδιά (2007): Set visit

11 Responses so far.

  1. verbal said

    Ξανά, τα kudos για τον Greengrass-ισμό με τις ιμπρεσιονιστικές εξάρσεις στον stams, που αυτή τη φορά έβαλε και το σκελετό στο μοντάζ.

  2. Anonymous said

    Δεν μπορώ να αποφασίσω αν μου αρέσει καλύτερα η παραλία ή η Κορινθίου. τον συνδυασμό δεν ξέρω αν θα τον άντεχα...

    και μια χαρά τα πάει ο stams σας, μονο να καθαρίσει το φακό του απ' τις σκόνες για την αλλη φορά :P

  3. Anonymous said

    Επειδή την Κορινθίου αποκλείεται να την πετύχουμε, μήπως γνωρίζει κάποιος που ακριβώς πέφτει αυτή η παραλία?

  4. Anonymous said

    Αν σου πουν μετά θα πρέπει να σε σκοτώσουν...

  5. Anonymous said

    gia ton gymnosti8o syssoviti oute le3i? ts ts ts, ellipes to promotion... :P

  6. Anonymous said

    Η ΠΑΡΑΛΙΑ ΒΡΗΣΚΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗΝ ΚΑΡΥΣΤΟ. Η ΠΕΡΙΟΧΗ ΛΕΓΕΤΑΙ ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

  7. Anonymous said

    ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟ SOUNDTRACK ΤΗΣ ΤΑΙΝΙΑΣ ΠΩΣ ΛΕΓΕΤΕ??

  8. verbal said

    Deep End OST
    :-/

  9. Anonymous said

    Εξυπνάδες...

    Το soundtrack κυκλοφορεί από την ΕΜΙ και είναι ένα single που περιλαμβάνει το τραγούδι "Ready for Love" που ερμηνεύει η "Este" ή αλλιώς η "Μαρία Κορινθίου", μια από τις πρωταγωνίστριες της ταινίας.

  10. cheaptalk said

    Το 'χαμε πει, από τις δεκάδες χιλιάδες αναζητήσεις που σκάγαν στις Μάζες, ότι η ταινία προορίζονταν για cult παρά το ξεφόρτωμα από τη προώθηση, και είναι εκπληκτικό πόσοι προσγειώνονται ακόμα καθημερινά στα σχετικά θέματα. Που σημειώνω ότι είναι ακόμα:

    Πρεμιέρα trailer με βύζο Κορινθίου, Η Μαρία Κορινθίου φιλόδοξα γυμνή και Deep End (2008) (i.e. η κριτική)

  11. Anonymous said

    Και συμπεριλαμβάνεται στην συλλογή Minos 2008, 2o CD, 15o Track.
    http://www.greekmusicshop.gr/eshop/product.php?productid=3113

Copyright © 2012 Movies for the Masses, Challenging common sense since 2004. Your ticket is
Contact us at moviesforthemasses@gmail.com. Subscribe by RSS or E-mail.