50 διπλές προσκλήσεις για Κολλητούς

Mon Meilleur AmiΔες/Κρύψε το trailer


Η Rosebud σας προσκαλεί στην Avant Premiere της κωμωδίας Ο Κολλητός Μου. Τη Δευτέρα 9 Ιουλίου στις 11 το βράδυ στο ΑΜΟΡΕ, στο Πολύγωνο.



(Αν το κλικ δε σου δουλεύει στείλε απλά e-mail: moviesforthemasses@gmail.com)

One Response so far.

  1. cheaptalk said

    Έχετε σκεφτεί ποτέ ότι η λύση στο πρόβλημα σας ...κάθεται στη διπλανή θέση; Και συγκεκριμένα είναι οδηγός ενός ταξί; Στην περίπτωση του Φρανσουά (Ντανιέλ Οτέιγ) η λύση στο πρόβλημα του είναι ο Μπρουνό (Ντάνι Μπουν), ένας λαϊκός οδηγός ταξί που έτυχε να βρεθεί τη σωστή στιγμή στο σωστό σημείο.

    Ο Φρανσουά, έχει δέκα μέρες να αποδείξει ότι έχει ένα φίλο, προκειμένου να κερδίσει το στοίχημα που έβαλε με τη συνεργάτη του. Φαινομενικά, ο Φρανσουά είναι ένας πετυχημένος αντικέρ, έχει ένα υπέροχο διαμέρισμα και μία ζωή γεμάτη πλούσια σε συναναστροφές, πάρτυ και δείπνα. Όλα θα αλλάξουν όταν μια μέρα θα συνειδητοποιήσει ότι κανείς από τους ...φίλους του, δεν τον συμπαθεί. Έχει δέκα μέρες να ανακαλύψει το νόημα της αληθινής φιλίας...


    Εκτός από το blurb να σημειώσω και ότι κάνεις κλικ στο πόστερ, σου βγάζει ένα e-mail, συμπληρώνεις το όνομά σου και το στέλνεις ή το φτιάχνεις μόνος σου με θέμα "Symmetoxh sto diagwnismo O Kollhtos Moy". Και ότι πάλι εγώ με τον verbal βγάλαμε τη γραφιστική δουλειά, γι' αυτό αν είσαι πραγματικός φίλος βάζε κι εσύ κάνα χεράκι που και που.

Copyright © 2012 Movies for the Masses, Challenging common sense since 2004. Your ticket is
Contact us at moviesforthemasses@gmail.com. Subscribe by RSS or E-mail.