Untitled Project (2008): Teaser



Previously on Movies for the Masses: Mýrin (2006): Karlovy Vary Crystal Globe trailer

5 Responses so far.

  1. verbal said

    Σε περίπτωση που δεν έπιασες το πνεύμα του γυμνού post, το παραπάνω είναι το teaser που κυκλοφόρησε στις αμερικάνικες αίθουσες μπροστά απ' τις κόπιες του Transformers (2007), και διαφημίζει μια ταινία που δεν υπάρχει, δεν έχει τίτλο, δεν έχει poster και μέχρι να εμφανίσει τους δημιουργούς στο τέλος του, δεν είχε καθόλου συντελεστές. Πέρα απ' τον J.J. Abrams, που υπογράφει την παραγωγή για την Bad Robots, η οποία με το όνομά της και μόνο φαίνεται πως προκάλεσε μια συγχυσούλα σε εγχώρια κινηματογραφική σελίδα διαβαλκανικού μεγέθους.

    Το Untitled J.J. Abrams Project (2008), γνωστό και ως Clover, Cloverfield, και Slusho από τίτλους εργασίας (ξέρεις, αυτούς τους ψεύτικους που κολλάνε στις ριγέ κορδέλες όταν αποκλείουν κομμάτια της Νέας Υόρκης για γυρίσματα), ή Ultra-Secret J.J. Abrams Project για ευνόητους λόγους, κυκλοφορεί εδώ και μήνες στα ιντερνέτια ως concept, με το μόνο μέχρι πρότινος γνωστό, ότι πρόκειται για mid-budget (περί τα $30M) ταινία με τσατισμένο τέρας (κι όχι ρομπότ) που διαλύει την πόλη (όπως μπορείς να αντιληφθείς απ' το ιπτάμενο κεφάλι του Αγάλματος της Ελευθερίας), κι η ιστορία παρουσιάζεται αποκλειστικά μέσα από handheld κάμερες που κρατούν αυτόπτες μάρτυρες.

    Μπα, σβήσε το "μέχρι πρότινος". Και τώρα που κυκλοφόρησε το teaser δεν ξέρουμε και πολλά περισσότερα πέρα το ότι θα βγει στις 1-18-08, κι απ' το ότι ο J.J. Abrams, μαθημένος απ' τους geek groupies του που κάθονται με τις βδομάδες και υπεραναλύουν κάθε καρέ του LOST, πόνταρε πως το μόνο που χρειάζεται για να ξεκινήσει το σούσουρο για το τερατάκι του, ήταν να δώσει στους groupies μερικά καρέ να αναλύσουν. Και φυσικά είχε δίκιο. Και φυσικότερα, με την κυκλοφορία της HD έκδοσης στην Apple, το σούσουρο σήμερα κοντεύει το sonic boom, με τις θεωρίες συνωμοσίας για το ποιό είναι το τέρας, ποιο είναι το στόρι, ποιο είναι το σωστό καρέ που αν το τυπώσεις σε πάπυρο και το κοιτάξεις ανάποδα σε black light θα δεις το κιλοτάκι της Jessica Biel, να κυμαίνονται απ' το γελοίο στο παρανοϊκά γελοίο. Και με τον Abrams από πάνω να γελάει και να μετράει ήδη ανοίγματα.

    Μέχρι τώρα το μόνο που έχουν δώσει οι δημιουργοί στο πιάτο, είναι η σελίδα της ημερομηνίας (της ταινίας), με δυο φωτογραφίες που κουνιούνται (κι έχουν φρικάρει τα fanboys που ψάχνουν να βρουν τι κρύβουν και γιατί κουνιούνται, αδιαφορώντας για τις απαντήσεις "τίποτα" και "για να κουνιούνται"), και μια για το Slusho, αναψυκτικό που πρωτοεμφανίστηκε στο Alias, και απέκτησε σελίδα πριν καμιά δεκαριά μέρες, όπου γίνεται αναφορά σε μύθο για συστατικό που κάνει τη ρέγγα φάλαινα, και αν δεν χρησιμοποιηθεί στην ταινία, τουλάχιστον έχει σίγουρη καριέρα στα spam για μεγέθυνση πέους. Σχεδόν παράλληλα, προέκυψαν και μερικές σελίδες για τον underground προφήτη Ethan Haas, που φέρεται να έχει σχέση με την καταστροφή, αλλά ο Abrams έσπευσε να τον αποκηρύξει. Όχι πως σημαίνει αυτό κάτι για όσους θυμούνται την πρεμούρα του να κάνει το ίδιο με το Lost Experience. Το μόνο σίγουρο είναι πως θα ακολουθήσουν πολλές μπούρδες μέχρι να προκύψει τίποτε της προκοπής, οπότε ο δρόμος προς τη δόξα είναι ορθάνοιχτος για τους φιλόδοξους συνωμοσιολόγους (και στρωμένος με σκατά που περιμένουν κάποιον να τα νομίσει για διαμάντια). Για την ώρα πάντως, εγώ πάω να αυνανιστώ με την ιδιοφυϊα του να δημιουργείς προσμονή αποκαλύπτοντας μονάχα την ημερομηνία που ο πελάτης θα έρθει να σου ακουμπήσει τα λεφτά.

  2. verbal said

    Μετά από μακροσκελή συνδιάσκεψη 3 γραμμών στο msn με τον cheaplog, αποφάσισα ότι για την ώρα το Cloverfield είναι το αμερικάνικο remake του Gwoemul (2006). Μετά συνειδητοποίησα ότι τα δικαιώματα του Gwoemul τα έχει η Universal και το Colverfield ειναι της Paramount. D'oh!

  3. Alkisti said

    Ελπιζω να ειναι καλυτερο απο το MI3. Στις σειρες ειναι καλος ο JJ. Στις ταινιες δεν ξερω..

  4. Anonymous said

    Η ταινία θα είναι για τα τρία τέρατα της Παλαιάς Διαθήκης, τον Μπεχεμοθ το άλογο, τον Λεβιάθαν τη φάλαινα, και τον Ζιζ το πουλάκι. Ή για εξωγήινους. Ή για μεταλλαγμένα χάμπουργκερ. Είναι ξεκάθαρο.

  5. Unknown said

    Η ιστοσελιδα ειναι απλο να απαντηθει γιατι κουνιουνται η φωτογραφιες...
    απλα κουνιστε τις βιαια για να δειτε τι γραφουν στο πισω μερος οι 2 απο τις 5 ...

Copyright © 2012 Movies for the Masses, Challenging common sense since 2004. Your ticket is
Contact us at moviesforthemasses@gmail.com. Subscribe by RSS or E-mail.