Halloween (2007): Κλασικό trailer


Αρκετά πράγματα άλλαξαν από το Πάσχα που κυκλοφόρησε το teaser του remake από τον Rob Zombie της Νύχτας με τις Μάσκες (1978), και λιγότερο από ένα μήνα πριν βγει στις αίθουσες, όπως φαίνεται και στο trailer που κυκλοφόρησε χτες στο Yahoo! Movies, στον απόηχο κι αυτό του San Diego.

Μετά τις φασαρίες με την MPAA και το πρώτο κιτρινοκόρδελο βίντεο στην ιστορία, ο τόνος είναι πιο κλασικός προετοιμασίας διάθεσης, παρά μαχαίρας στα μούτρα σου. Μετά τις συγκρίσεις των φαν με.. άλλες μάσκες (βλ. Leatherface), ο σκηνοθέτης που αποδεδειγμένα παρατηρεί όλες τις αντιδράσεις του κοινού, άλλαξε τα χρωματικά φίλτρα σε πιο χρησιμοποιημένους μπλε αλλά και γκρι τόνους. Μετά τα πρώτα screenings και την εποχή των κηδειών του τρόμου, γίναν επαναληπτικά γυρίσματα, επίσημα επειδή οι αντιδράσεις ήταν θετικές και οι Weinsteins αποφάσισαν να χώσουν κι άλλο χρήμα για να γίνει το αποτέλεσμα καλύτερο χωρίς μεγάλες αλλαγές, κι αν πιστέψεις τις φήμες για να χυθεί πολύ περισσότερο αίμα στο πνεύμα των προηγούμενων ταινιών του Zombie. Τον τελευταίο, οι κολλημένοι θέλουν να τον κρατήσουν και για τις συνέχειες του ανανεωμένου franchise, πλέον.


Previously on Movies for the Masses: Shoot 'Em Up (2007): Redband trailer

One Response so far.

  1. verbal said

    Παρά τη διαρροή κόπιας εργασίας στα τορέντια, και παρά το (ή μήπως χάρη στο;) μακέλεμα από τους κριτικούς, το ανανεωμένο απ' τα χεράκια του Rob Zombie Halloween (2007) έσπασε απ' τις τρεις πρώτες μέρες το ρεκόρ ανοίγματος του τετραήμερου του αμερικάνικου Labor Day, που κατείχε με $20.1 εκατομμύρια ο προπέρσινος Transporter 2 (2005). Με τα $26.5 εκτιμώμενα τελικά εκατομμύριά του, ο Zombie επιβεβαίωσε την ηγετική του θέση στον αμερικάνικο τρόμο ξεπερνώντας κάθε φετινό άνοιγμα του genre, και με το καινούριο του συμβόλαιο για δυο ταινίες με τη Dimension, έδωσε καινούρια τροφή στις συζητήσεις για ενδεχόμενα sequels. Που μοιάζουν μάλλον απίθανα, αλλά άντε να το πεις στους fans.

Copyright © 2012 Movies for the Masses, Challenging common sense since 2004. Your ticket is
Contact us at moviesforthemasses@gmail.com. Subscribe by RSS or E-mail.