50 διπλές προσκλήσεις Χωρίς Κρατήσεις

No ReservationsΔες/Κρύψε το trailer


H Village Films σας προσκαλεί στην Avant Premiere της ρομαντικής κομεντί Έχετε Κάνει Κράτηση; Την Τρίτη 25 Σεπτεμβρίου στις 8μισι το βράδυ στα Village 9 Cinemas @ Φάληρο.



(Αν το κλικ δε σου δουλεύει στείλε απλά e-mail: moviesforthemasses@gmail.com)

3 Responses so far.

  1. cheaptalk said

    Η Κέιτ (Κάθριν Ζέτα-Τζόουνς) είναι επιτυχημένη σεφ σ' ένα μοδάτο εστιατόριο. Αρκετά νευρωτική και μανιώδης με τον έλεγχο, θα αναγκαστεί να προσαρμόσει τον τρόπο ζωή της, όταν η αδερφή της πεθάνει, αφήνοντας στην ίδια την κηδεμονία της νεαρής ανιψιάς της. Σαν να μην έφτανε αυτό, ένας νέος μάγειρας, ο γοητευτικός, αλλά και εκκεντρικός Νικ (Άαρον Έκχαρτ), έρχεται να δουλέψει στο εστιατόριο που εργάζεται. Η μεταξύ τους χημεία είναι εμφανής από την αρχή, φέρνοντας την Κέιτ αντιμέτωπη με συναισθήματα που για πολύ καιρό θεωρούσε ότι δεν είχε ανάγκη.

    Σύνδεσμοι: blurb & info, κινηματογράφος.
    Διαδικασία: κάνεις κλικ στο πόστερ, σου βγάζει ένα e-mail, συμπληρώνεις το όνομά σου και το στέλνεις ή γράφεις με τα χεράκια σου ένα e-mail για το ποιές προβολές των Νυχτών Πρεμιέρας θες να δεις και το στέλνεις με θέμα "Symmetoxh sto diagwnismo Exete Kanei Krathsh".

    Credits: Στον απασχολημένο βιαστικό ταξιδιάρη rotweiler που όχι μόνο δε χρησιμοποίησε καμία από τις ατάκες "Τι μαγειρεύει η Καθριν Ζετα? Click να μάθεις χωρίς κρατήσεις", "What's cooking with Catherine Zeta Zones? 50 ways to find out with No Reservations", "Click here to date Catherine with no reservations", "50 invitations from CZJ with no reservations", "50 ακράτητες προσκλήσεις για dinner με την Κάθριν", "50 προσκλήσεις από την ακράτητη Κατερίνα" που του έστειλα και δε βρήκε καμιά γυμνή φωτογραφία να βάλει, αλλά ούτε καν "ΝΥΧΤΕΡΙΝΗ ΠΡΕΜΙΕΡΑ" και "ΔΩΡΕΑΝ ΠΡΟΣΚΛΗΣΕΙΣ" έγραψε πουθενά μπας και σπρώξουμε καμία. Κι έβαλε και τον Eckhart πριν την Catherine.

  2. cheaptalk said

    Οι προσκλήσεις οδεύουν προς εξάντληση, αλλά θα δώσουμε ίσως και κάποιες παραπάνω. Το θέμα θα γίνει και τυπικά sold out το βράδυ δηλαδή.

  3. proserpina said

    Χτες είδα την avant premiere του No reservations, thanks to this blog, καθώς όμως, ευτυχώς ή δυστυχώς, είχα δει και τη γερμανική ταινία στην οποία αυτή βασίστηκε, πήγα εφοδιασμένη με μπλοκάκι χωρισμένο σε στήλες: Μαρτίνα vs Καθριν, Σέρτζιο vs Ααρον κλπ

    Λοιπόν, σχετικά με τη σύγκριση που λέγαμε (και να μη δω γκριμάτσες, you asked for it, after all), η Κάθριν φυσικά ούτε που ακούμπησε τη Μαρτίνα, ο Άαρον, προς μεγάλη μου έκπληξη, ξεπέρασε τον Σέρτζιο, και η μικρή γερμανίδα ήταν καλύτερη της αμερικανίδας, αν και η τελευταία είχε κάπως μεγαλύτερο ρόλο εδω. Η μουσική είχε κρατήσει ενα χαρακτηριστικό κομμάτι της γερμανικής ταινίας (εκεί που μαγειρεύουν στην κουζίνα του εστιατορίου) και ταίριαζε απόλυτα, και γενικά ο Γκλας έκανε λίγη δουλειά, αλλά ωραία.

    Παρόλο που στις σκηνές που ήταν ολόιδιες με τη γερμανική γκρίνιαζα ("πωωω, ολόιδια την έκαναν") και στις σκηνές που ήταν διαφορετικές πάλι γκρίνιαζα ("πωω, πως την έκαναν έτσι την ταινία") τολμώ να πω οτι αυτή η ταινία μου φάνηκε πιο κοντά σε μένα, σε αντιπαράθεση με τη γερμανική η οποία ήταν λίγο παγωμένη γενικώς (που κατάντησα, εγώ, που η αγαπημένη μου ταινία είναι η Νοσταλγία του Ταρκόφσκυ, να υποστηρίζω χολυγουντιανές παραγωγές έναντι ευρωπαϊκών, τς τς τς)

    Σε τελική ανάλυση όμως, και λαμβάνοντας υπόψη το τέλος το οποίο το κατακρεούργησαν λίγο (και το έκαναν happy end βεβαίως βεβαίως, καθώς ο πατέρας της μικρής δεν εμφανίστηκε ποτέ και όλα μέλι γάλα) θα ξαναγυρίσω στην αρχική μου εντύπωση: το Bella Martha είναι ανώτερο του No reservations.-

    (και όποιος το διάβασε όλο αυτό, είναι ήρωας)

Copyright © 2012 Movies for the Masses, Challenging common sense since 2004. Your ticket is
Contact us at moviesforthemasses@gmail.com. Subscribe by RSS or E-mail.