Ratatouille (2007): Mark Walsh interview


Δέκα χρόνια στην Pixar, έχει ψήσει από σκαθάρια μέχρι ψάρια, αλλά ο Mark Walsh φέτος έφτασε το μέχρι τώρα peak της καριέρας του, αναλαμβάνοντας να εκπροσωπήσει το όραμα του Brad Bird ως αντ' αυτού στο δωμάτιο των σχεδιαστών μιας απ' τις καλύτερες animated ταινίες όλων των εποχών. Και είναι πολύ λογικό η επιτυχία της να του έχει χαρίσει ένα μόνιμο χαμόγελο, για να ταιριάζει με τον ενθουσιασμό του για τη δουλειά που κάνει, και να τον κάνει εύκολα τον πιο ευχάριστο καλεσμένο των φετινών Νυχτών Πρεμιέρας. Και πού ξέρεις, ίσως σε τρία-τέσσερα χρόνια να αποδειχθεί κι ένας απ' τους πιο σημαντικούς, όταν αρχίσει να βάζει το λογότυπο της σπουδαιότερης εταιρείας animation αυτή τη στιγμή, πάνω από εντελώς δικά του project. Για την ώρα πάντως, μιλάει για τον Ratatouille ως μια απ' τις πιο σημαντικές του εμπειρίες, για τον Brad Bird ως έναν απ' τους θεούς του, και για την Pixar ως μια εταιρία όπου βασικά ένα μάτσο ταλαντούχοι άνθρωποι, μαζεύονται και φτιάχνουν ταινίες για να τις βλέπουν οι ίδιοι και να τους αρέσουν. Κι είναι αρκετά τυχεροί ώστε να αρέσουν και σε όλο τον υπόλοιπο πλανήτη. Οπότε η Disney κάνει τουμπεκί.


Previously on Movies for the Masses: Nos Jours Heureux (2006): Julie Fournier interview

2 Responses so far.

  1. verbal said

    Παρατηρήθηκαν τάσεις βουβαμάρας στο βίντεο απ' το σημείο 2'30'' περίπου και μετά, την οποία βρισκόμαστε στο στάδιο της επίλυσης με re-encoding, οπότε αν θες και όλον τον ήχο, κάνε λίγη υπομονή κι έρχεται.

  2. cheaptalk said

    Επειδή τα backlinks του Blogger δε καλύπτουν τέτοιες περιπτώσεις, σημείωσε ότι ο Mark Walsh έχει ένα και από το Yupi.gr που πολύ πριν βγει στον αέρα ξέραμε και ξέρανε ότι είναι ότι πιο κοντινό έχουν οι Μάζες στον ελληνικό χώρο, κι ας μην έχει φανεί και τόσο μέχρι τώρα.

Copyright © 2012 Movies for the Masses, Challenging common sense since 2004. Your ticket is
Contact us at moviesforthemasses@gmail.com. Subscribe by RSS or E-mail.