Love in the Time of Cholera (2007): Trailer

Δες/Κρύψε το International Trailer

Ώρα να ξεσκονίσεις τον Márquez σου, με άλλο ένα πλασαρισμένο ως σίγουρο στοίχημα για τις φετινές υποψηφιότητες των Όσκαρ, να εμφανίζει το trailer του σήμερα στο MSN.com, μετά από ώρες αναμονής, μια αφίσα, ένα behind the scenes απ' την Κολομβία που γίναν τα γυρίσματα (προς μεγάλη τέρψη όλων των εμπλεκομένων), μια παγκόσμια πρεμιέρα στο διεθνές φεστιβάλ του Ρίο, τη θέση της ταινίας κλεισίματος στο AFI Film Fest, και τους τίτλους έναρξης που είχαν διαρρεύσει και μαζεύτηκαν πίσω, για να περιμένουν, μαζί με τις κριτικές, μέχρι η ταινία ν' ανοίξει επίσημα στην Αμερική στις 16 Νοέμβρη, που ΄ναι παχιά τα considerations. Αν και το σπρώξιμο το 'χει αρχίσει ήδη η Oprah, που ξανάφερε το βιβλίο στις λίστες των best sellers την προηγούμενη Δευτέρα, προτείνοντάς το στα κορίτσια στην εκπομπή της την προηγούμενη Παρασκευή.

Το project ήταν στο ψήσιμο εδώ και πάνω από μια τριετία, απ' όταν ο παραγωγός Scott Steindorff (που έχει και το καινούριο Rififi (2009) στο πιάτο του), ο go-to guy του Hollywood για ταινίες βασισμένες σε βιβλία, κατάφερε να σπάσει τις αντιστάσεις του Gabriel García Márquez καταδιώκοντάς τον για άλλα τρία χρόνια και να αγοράσει στις αρχές του 2004 τα δικαιώματα της κινηματογραφικής μεταφοράς του βιβλίου που ο βραβευμένος με Νόμπελ συγγραφέας κρατούσε σα θησαυρό απ' το 1985. Για να τα πουλήσει μετά στη New Line και να αναθέσει το σενάριο στον οσκαρούχο γραφιά του Πιανίστα 200(), και του επίσης εντυπωσιακού φετινού Le Scaphandre et le Papillon, Ronald Harwood. Οπότε μια θέση σε πεντάδα μάλλον την έχεις ήδη εκεί. Βάλε μετά στους πρωταγωνιστές τον Javier Bardem που με το No Country for Old Men και το Things We Lost in the Fire φέτος έχει πάρει φωτιά, την Catalina Sandino Moreno στα support, ένα τεχνικό team με έντονη λατινοαμερικάνικη μυρωδιά για να πιάσει τους πατριώτες στο LA, και το γεγονός ότι η ταινία καλύπτει πέντε δεκαετίες ιστορίας στο μακιγιάζ, κι έχεις άλλες τρεις-τέσσερις υποψηφιότητες να περιμένουν. Την ίδια ώρα βέβαια υπάρχουν κι οι Shakirάνθρωποι που πανηγυρίζουν τη συμμετοχή της με μπόλικα OMG και WE ARE GOING TO WIN AN OSCAR, αλλά αυτό είναι ένα άλλο θέμα μόνο του.


Previously on Movies for the Masses: 1612 (2007): Российская эпопея trailer

5 Responses so far.

  1. Anonymous said

    O Benicio del Toro paizei sto Things We Lost in The Fire, oxi o Javier Bardem.

  2. verbal said

    Πράγματι.

    Καιρό είχα να κάνω τέτοιο παπαρολάθος, η κόπωση επανέρχεται προφανώς.

  3. cheaptalk said

    Εκτός από το λάθος με τον Del Toro, το θέμα είχε και βίντεο που ήταν ψιλο- αποσυγχρονισμένο. It was the best I could do λόγω προβλημάτων στο encoding (και ευτυχώς δύσκολο να το παρατηρήσεις :p). Πέρασα πάντως μια καλύτερης ποιότητας εκδοχή που δεν έχει και προβλήματα με τον ήχο.

  4. cheaptalk said

    Δέκα (10) κλιπάκια από την ταινία ανέβασε το Latino Review. Και μην είσαι τόσο σίγουρος ότι αν τα δεις όλα δε θα σου στείλουν τον λογαριασμό για το εισιτήριο σπίτι.

  5. cheaptalk said

    Στο κολομβιανό ELTIEMPO.COM αρχικά και γιουτιουμπιασμένη στο MySpace της ταινίας στη συνέχεια, κυκλοφόρησε η διεθνής εκδοχή του τρέιλερ του Έρωτα στα Χρόνια της Χολέρας (2007). Κομμένο μάλλον από τη Fox Latin που έχει τη λατινοαμερικάνικη διανομή, το βιντεάκι, παρά τα 12fps την άθλια ανάλυση και τον ραδιοφωνικό ήχο, σίγουρα θα κάνει τον Gabriel García Márquez ευτυχισμένο, αντικαθιστώντας τη αμερικανο- αρλεκινίστικη φωνή του εκφωνητή της New Line με την λατινο-ρομαντικιάρικη της αγαπημένης του Shakira να τραγουδάει το Despidida δίνοντάς σου εσένα ραντεβού για την εμφάνισή της στην τελετή απονομής των Oscar®.

Copyright © 2012 Movies for the Masses, Challenging common sense since 2004. Your ticket is
Contact us at moviesforthemasses@gmail.com. Subscribe by RSS or E-mail.