40 Υπέρκακες διπλές προσκλήσεις

SuperbadΔες/Κρύψε το trailer


Η Audio Visual και το CINEMaD σας προσκαλούν στην Avant Premiere της κωμωδίας Superbad. Το Σάββατο 3 Νοεμβρίου στις 2μισι το μεσημέρι στo ΙΝΤΕΑΛ, Πανεπιστημίου 46.



(Αν το κλικ δε σου δουλεύει στείλε απλά e-mail: moviesforthemasses@gmail.com)

2 Responses so far.

  1. cheaptalk said

    Αν κάτι μπορεί να πάει στραβά, θα πάει! Ακόμα και όταν τίποτα δεν μπορεί να πάει στραβά, θα πάει! Αν πάλι νομίζεις ότι όλα πάνε καλά, σκέψου καλύτερα: κάτι σου έχει ξεφύγει...
    Τρεις φίλοι θα κάνουν σε μία μέρα όλα όσα δεν έκαναν σχεδόν σε όλη τους τη ζωή. Και ασφαλώς, σχεδόν όλα θα πάνε στραβά... Στόχος; Να καταφέρουν να πάνε σε ένα πάρτι... Φαίνεται απλό, αλλά τίποτα δεν είναι όσο εύκολο φαίνεται!
    Οι παραγωγοί της επιτυχίας `Παρθένος Ετών 40` υπογράφουν μια πανέξυπνη κωμωδία –που ξεπέρασε τα 33 εκατομμύρια δολάρια μόνο κατά το πρώτο σαββατοκύριακο προβολής της στις ΗΠΑ- για το αδέξιο πέρασμα δυο νεαρών από την εφηβεία στην ενηλικίωση. Η χημεία των δύο πρωταγωνιστών θυμίζει τα κωμικά ζευγάρια Λόρελ-Χάρντι και Άμποτ- Κοστέλο!
    Ο Έβαν είναι γλυκός, έξυπνος και τρομοκρατημένος, γενικά και αόριστα. Ο Σεθ είναι αθυρόστομος, ελαφρόμυαλος και κολλημένος με τη... σεξουαλικότητα. Μέσα σε μία νύχτα πρέπει να πούν αντίο και να συνεχίσουν σε διαφορετικά κολέγια. Μετά από μία απίστευτη σειρά από ατυχήματα, γκάφες και ανατροπές θα ζήσουν μία απ` αυτές τις εξευτελιστικές νύχτες που δεν χορταίνεις να θυμάσαι, να λατρεύεις και να μισείς σε ολόκληρη την υπόλοιπη ζωή σου...


    Σύνδεσμοι: blurb & info, κινηματογράφος.
    Διαδικασία: κάνεις κλικ στο πόστερ, σου βγάζει ένα e-mail, συμπληρώνεις το όνομά σου και το στέλνεις ή βγάζεις πλαστή άδεια οδήγησης McLovin και τη στέλνεις με θέμα "Symmetoxh sto diagwnismo SUPERBAD".


    Credits: στον υπέρκακο cinemad που σε προσκαλεί και στον εμένα που ετοίμασε όλα τα του θέματος άψογα ως συνήθως.

  2. cheaptalk said

    Σαράντα παρά μία προσκλήσεις μοιράσαμε τελικά στη μια μέρα που 'τρεξε το θέμα, αλλά έριξα μια στάμπα SOLD OUT για να έχουμε ένα ακόμα λόγο να το παίζουμε έξυπνοι στις αγαπημένες μας ξανθιές επισκέπτριες που συνεχίζουν να στέλνουν απτόητες συμμετοχές κάθε φορά. BTW, η πρεμιέρα που έκανε μόνο του ουσιαστικά το MAD είχε πάρα πολύ κόσμο όμως η guest list δε χρειάστηκε, για.. τεχνικούς λόγους.

Copyright © 2012 Movies for the Masses, Challenging common sense since 2004. Your ticket is
Contact us at moviesforthemasses@gmail.com. Subscribe by RSS or E-mail.