Semi-Pro (2008): Παλουκoσέξι clips

Δες/Κρύψε το tribute στον Jackie Moon

Μέχρι τα μέσα του Δεκέμβρη το Semi-Pro (2008) έμοιαζε σαν ακόμα μια ταινία του Will Ferell στη σειρά όπου είναι κύρια ατραξιόν, με τη σπορ θεματολογία λιγοπολύ δικαιολογία για να βγει με την φουσκωτή αφανάρα και την καγκελωτή τριχάρα στις αίθουσες, να ψοφήσει ο ξάδερφός μας ο Μέσος Αμερικάνος με το σκηνικό, και να ακουμπήσει τα δολάριά του στο ταμείο. Στη πραγματικότητα, από το πρώτο πόστερ δε ξεχώριζες καν ποιο άθλημα θα έπιανε η εξωπραγματική του φυσική κατάσταση τριχοφυΐα (με επικρατέστερο το τένις), αν δεν αναγνώριζες τη red, white & blue μπάλα, σήμα κατατεθέν του εκλιπόντος ABA (1967-1976).

Κάπου εκεί το Golden Compass (2007) πάτωσε στη χώρα των άπειρων επαγγελματικών σπορ (στον υπόλοιπο πλανήτη τα πήγε σχετικά καλύτερα αλλά προς όφελος κυρίως τρίτων) και η New Line που έλπιζε σε νέα δαχτυλιδική τριλογία βρέθηκε ξαφνικά στο στόχαστρο απρόσκλητων συμβουλάτορων στη καλύτερη. Και έχει στηρίξει όλες της τις ελπίδες να βγει άμεσα από το κόκκινο στο.. σεξαπίλ του κυρίου FunnyOrDie, αφού το κανονικό trailer του Ημιεπαγγελματία δε το είδε κανένας (ήταν attached στη Πυξίδα του Βορρά, το μάντεψες) και το ακατάλληλο δε φαίνεται και τόσο χρήσιμο, μιας και το φιλμ παραμένει "Not Yet Rated" όσο η παραγωγή προφανώς προσπαθεί να το πετσοκόψει από "σκληρό" R στα γυρίσματα σε κάτι πιο.. οικογενειακό στο πανί. Φυσικά το δίκτυο έχει πλημμυρίσει με κλιπάκια (και μόνο εμείς μείναμε χωρίς αποκλειστικά), σποτάκια παίξανε στο Super Bowl XLII και ξεχωριστά και για τη Bud Light, και έχει ξεκινήσει ήδη και το σχετικό Comedy Tour. Ο μποξόφης βέβαια δεν έχει που να χαράξει το μέτρημα όσων νόμιζαν ότι αυτά από μόνα τους αρκούν και τους πήρε το σκαλπ, αλλά η πληθώρα υλικού δίνει σαφείς ενδείξεις ότι κάτι πλησιάζει την αυθεντική απαιχτιά του Anchorman (2004) με bonus την αυθεντική φανκιά του André "3000" Benjamin.

Δες/Κρύψε το redband trailer


Previously on Movies for the Masses: WALL•E (2008): International trailer

4 Responses so far.

  1. cheaptalk said

    Το παλουκοσέξωμα από τον Jackie Moon συνεχίστηκε χτες και στο πιο μοντελοσέξι τεύχος της χρονιάς γενικά και του Sports Illustrated ειδικότερα. Το μεγάλο θέ(α)μα της έκδοσης είναι, φυσικά, η Marisa Miller χωρίς στηθόδεσμους και χωρίς τίποτα εκτός από τη μπογιά της. Αλλά οι τρίχες του Will Ferell ανάβουν και την Heidi Klum σε ένα αφιέρωμα που πιάνει λίγο χώρο στο εξώφυλλο, δίπλα στο κωλαράκι της Μαρίζας, και έχει κι άλλη πλάκα πέρα από τις φωτογραφίες.

  2. cheaptalk said

    Υπάρχουν και χειρότερα για τη New Line, πέρα από το καθολικό μένος που έστειλε αδιάβαστη τη Πυξίδα του Βορρά (βοηθούμενο και από τη γενικότερη δυσκολία στον προσανατολισμό της ταινίας), και την αναγκαστική αναζήτηση χρυσού στο δασύτριχο σβέρκο του Will Ferell. Οι διαχειριστές του κατεπιστεύματος του J.R.R. Tolkien την κυνηγάνε στα δικαστήρια για κομμάτι από τα έσοδα της τριλογίας των Δαχτυλιδιών, όπως είχε κάνει παλιότερα και ο Peter Jackson και όλο σχεδόν το καστ. Και το πρόβλημα αυτή τη φορά είναι ότι δε μπορεί να βρει.. άλλους για να μεταφέρει το Hobbit στη μεγάλη οθόνη, εκτός κι αν το ξαναγράψει από την αρχή, με τον Bob Shaye σε ρόλο αντι-Bilbo.

    Στις υπόλοιπες διαμάχες της ημέρας, η Fox τράβηξε μια ξεγυριστή στη Warner ισχυριζόμενη ότι οι Watchmen είναι δικοί της. Ενώ η Paris Hilton, εκτός από την αγανάκτηση των ελάχιστων που πήγαν να δουν το σαββατοκύριακο τo νέο της τερατούργημα περιμένοντας κάτι σε One Night in Paris, έχει να αντιμετωπίσει και την οργή κάποιου Kris Kelly Foundation για την εγκατάλειψη της Prada. Της γατούλας της. Αυτής που έχει νύχια και δόντια. Που πάει το μυαλό σου συνέχεια?

  3. cheaptalk said

    Το Semi-Pro (2008) θα είναι τελικά η τελευταία διανομή της New Line σαν ανεξάρτητη εταιρεία. Η Time Warner αποφάσισε να απορροφήσει το στούντιο, ακολουθώντας τις συμβουλές των περισσότερων, μετά τα άσχημα αποτελέσματα των τελευταίων χρόνων και ειδικά του Golden Compass (2007), όπως έχουμε ξαναματαπεί. Bob Shaye και Michael Lynne, τα μεγάλα κεφάλια που τις μεγάλες κεφαλιές τις κάναν κάπου, ειδικά ο πρώτος, αποχωρούν φυσικά.

    Το φιλμ πήρε πριν μερικές μέρες R-rating (for Language and Some Sexual Content), αφού προφανώς ήταν αδύνατο να κοπεί το μισό για να πάει σε PG-13. Αλλά χάρη στη τεράστια καμπάνια προώθησης, και τις εμφανίσεις του Will Ferell όπου μπορούσε και δε μπορούσε, έχει εξασφαλισμένη τη πρώτη θέση του μποξόφη και περιμένει να εισπράξει από $25 μέχρι $50 μύρια, ανάλογα ποιον ρωτάς.

  4. cheaptalk said

    Με $15 εκατομύρια τελικό απολογισμό για το σαββατοκύριακο το Semi-Pro (2008) ήταν τελικά και το τελευταίο καρφί στο φέρετρο της New Line, παρόλο που όλοι υπολόγιζαν ότι θα ανοίξει το ελάχιστο στα ελάχιστα του Will Ferell ($25mil+) και κάποιοι πόνταραν στα διπλά. Αν έφταιγε η λυσσαλέα προώθηση (που χόρτασε με όρεξη το κοινό), η ακαταλληλότητα για ανήλικους (που μέχρι τη τελευταία στιγμή έπαιζε όπως ξαναματάπαμε), η πρόωρη ανακοίνωση της κηδείας της New Line (που κόλλησε και στη παραγωγή τη στάμπα του loser), όλα αυτά μαζί ή τίποτα ιδιαίτερο, σίγουρα και να το ξέρουν όσοι επεξεργάζονται τα στοιχεία από το (φαινομενικά εξαιρετικό μέχρι τη τελευταία στιγμή) tracking, δε πρόκειται να στο εμπιστευτούν. Η μοίρα πάντως της πρώην μεγαλύτερης ανεξάρτητης διαγράφεται καθημερινά πια και πιο μαύρη μετά την απορρόφησή της (από την Time Warner).

    Κατά τα άλλα Η Άλλη Ερωμένη του Βασιλιά (2008) άνοιξε σχετικά ικανοποιητικά ($8,2mil σε 1.166) και περιμένει να τσιμπάει και τις επόμενες βδομάδες, αφού το κοριτσίστικο κοινό στο οποίο απευθύνθηκε κυρίως η προώθηση έχει την τάση να μη τρέχει κατευθείαν και να ξανατρέχει και να ξανατρέχει μετά (και όχι μόνο στις αίθουσες βεβαίως βεβαίως). Και από τα οσκαρικά, κερδισμένα ήταν φυσικά (αλλά και μόνο) το No Country for Old Men (2007) που διπλασίασε τις προβολές και αύξησε 3/4 τα έσοδα ($4,1mil σε 2.037) και οι (καλύτεροι ξενόγλωσσοι) Fälscher/Counterfeiters (2007) που έκαναν περίπου το διπλό και στα δυο ($185,313 σε 18).

Copyright © 2012 Movies for the Masses, Challenging common sense since 2004. Your ticket is
Contact us at moviesforthemasses@gmail.com. Subscribe by RSS or E-mail.